Keşke zamanında başkalarıda böyle yorumlar yapsaydı da aklınızı başınıza alıp boşanır en azından diğer kızınızın günahına girmezdiniz. Adamın başından beri hem evde hizmetçiliğini yapmışsınız, yatakta gönlünü eğlemişsiniz birde bu hizmetleri yapmak için bütün maaşınızı harcamışsınız. Kocanız ne yapmış kendi maaşını kendine ve ailesine kullanmış, sizede hem hizmetçiliğini yaptırıp bir de üstüne kendine baktırmış. Adamın evlilikte yaptığı tek şey sizinle aynı yatağa girmek olmış ki bunun için sizin bütün hayatınızı sömürmüş. Kocanızın size yaptığı bu muamele zorunuza gitmedi de burada bazı arkadaşların gerçeği yüzünüze vurması mı zorunuza gitti? Herşeyi anlarımda adamda gerçek manada bir gelişme olmadan ekonomik ve ev işleri konusunda rahatlamadan bile isteye ikinci çocuğu neden yaptığınızı bir türlü anlayamam. Ben sizinde ailenizinde mantıklı ve sağlıklı bireyler olduğunuzu düşünmüyorum. Bir kadın kendine bu kadar neden değer vermez, aileniz kendi kızına böyle bir hayatı neden reva görür hiç anlamadım. Ben en fazla kızlarınıza üzüldüm. Zira sizin ve ailenizin bir kadını bu kadar değersiz gördüğü, kocanız gibi penisi var diye kadının koynuna girmek için maddi manevi sömürmeyi reva gören zihniyetlerin arasında heba olacaklar. En kötüsüde bir eğitimci olarak kız öğrencileriniz için çok kötü bir rol modelsiniz.