- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.101
Evet ama herkes Nisan ayın da Antalya tarafları pek sıcak olmaz, gitseniz bile yaz aylarında tekrar gitmek isteyeceksiniz demişler nişanlıma, truzim şirketinde çalışıyor kendisi..
Anladım canım doğru o konuda da haklısın şimdi hafta sonları tatilin ve iş saatlerin rahatsa böylelikle idare etmeye çalışacaksın o zaman tatlım
Öyle düşünme herşeyde vardır bir hayır düğünden sonrada çok yorgun oluyormuş insan tatilin tadını çıkartamıyormuş böyle daha eğlenceli olur sizin için benceBaşa gelen çekilir..
Neden öne cektiniz canim?Başa gelen çekilir..
Ellerine sağlık canım :)
teşekkürler canım :)Ellerine sağlık canım :)
teşekkürler canım :)
bu arada şafak akıyo gidiyo canım 186bi aya öne alınmış düğünü arkadaşın çok imrendim şuan
kotor körfezii tek geçerim canım araştır benim en istediğim yer :)kızlaarrr balayı için yurtiçi tatil yerleri, otelleri önerin hadi lütfen :)
olmamııı bazı günler çok yakın yaaaKızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi?
Evet dimi bir gün geliyo evlilikten bahsedilmesin istiyorum bir gün geliyo saat sayıyorum anlamıyorum 'neden'? Nişanlıma ölüp bitiyorum bu onunla alakalı bir durum değil farkındayım sorumluluktanda asla kaçmadım bu zamana kadar hep elim taşın altındadırolmamııı bazı günler çok yakın yaaadiyorum bazı günler off kaç ay var yaa diyorum değişken bi durumda işte duygular
farklı bi hayat bütün sorumluluk sana ait olacak ailene artık misafir olacaksın evin içinde her ana her derde aynı anda ortak olamıcaksın şuan olduğu gibi bunlar hem üzüyo hem kırıyoEvet dimi bir gün geliyo evlilikten bahsedilmesin istiyorum bir gün geliyo saat sayıyorum anlamıyorum 'neden'? Nişanlıma ölüp bitiyorum bu onunla alakalı bir durum değil farkındayım sorumluluktanda asla kaçmadım bu zamana kadar hep elim taşın altındadırDeğişmekten mi acaba elmol yaa Geçime, eve dalıp unutmaktan yada unutulmaktan mı bugünkü gibi olamamaktan mı
kızlaarrr balayı için yurtiçi tatil yerleri, otelleri önerin hadi lütfen :)
Kızlar, güzel gelincikler aklımda kırk tane tilki dolanıyor. Size sormak istedim, sizde de korku var mı? Yani sorumluluktan yada emin olmamaktan bahsetmiyorum seve seve gün sayan ama içinden az buçuk korkan var mı acaba? Acaba annemden ayrılıyor olduğum için mi?
hoşgeldiiiiiiiiiiinİyi geceler bende inşallah 2015 23 mayıs geliniyim :)
ahh bak şimdi annemi özledim sabahı zor edicem kız kahvaltılar mis gibi hazır ohhh nerde bulucaz bu rahatı bi daha sık sık anne ziyareti şartbiz Kaş&Fethiye ayarladık, butik otel
maalesef bu yaşıma kadar otel tatili yapmadığım için önerim yok
umarım gönlüne göre bir yer bulursun monarkkcımm
işten çıkınca eve geliyorum ohh yemeğim hazır akşam nerdeyse sütümü bile getirecekler, bu keyfi bir daha nerde bulucaz evlenince
peki ya sabah erkenden uyanıp kahvaltı hazırlamak
evlenmeden göremicez/anlayamıcaz galiba
Hos geldim burda bir suru 23 Mayis gelini var biri de benim :)İyi geceler bende inşallah 2015 23 mayıs geliniyim :)
sen de mi evlenmicem ben günündesin canım hoşgeldin :)Ben de cok üzülüyorum kizlar. Anneme cok duskunum ondan ayrilacak olmak cok zoruma gidiyorTaa kmlerce uzaga gitmek... Ayrica ben sorumluluktan da korkuyorum annem bu yasima kadar bana is yaptirmadi aman sen oku kizim diyerek. Yediğim önümde yemedigim ardimda aksam gelirim yemegim hazir kahve yapar iceriz. O kadar isin altindan nasil kalkacagim yapmayi da bilmiyorum zaten uzağa da gidiyorum of of evlenmicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?