- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.181
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #2.201
Nasılsınız kuzucuklar
çok şükür kuzum. nişanlımın durumu canımı sıkıyor biraz o kadar :/ sen nslsın?
çok şükür kuzum. nişanlımın durumu canımı sıkıyor biraz o kadar :/ sen nslsın?
Bende her sabah ıhlamur içiyorum canım iyi gibiyimgrip olmamaya çalışıyorum tatlımmm, onun dışında iyilik güzellik
sen nasılsın?
Bende her sabah ıhlamur içiyorum canım iyi gibiyim
Ne oldu canım canını sıkan neİyiyim çok şükür bende
grip olmamaya çalışıyorum tatlımmm, onun dışında iyilik güzellik
sen nasılsın?
monarkkcım cnm noldu ki nişanlına, anlattın da ben mi kaçırdım acaba arada
Ben arada iş yerinde demliyorum müdür getirdi sağolsun kattle da hallediyorum vallahiyaşasın ıhlamur mevsimii
işyerinde sallıyoruz ama ev ıhlamuru gibi olmuyor
biliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diyeama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum
biliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diyeama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum
Ben arada iş yerinde demliyorum müdür getirdi sağolsun kattle da hallediyorum vallahi
ahhh canım benim yaaa, sıkma sen canını..
tam düğün öncesi nişanlının morali baya bozulmuş anlaşılan
ama sen onu ayakta tutmaya çalış, onun kalacak yerinin olmaması geçici bir durum ama evlendikten sonra kalacak bir yeriniz olacak, bu süreçte dik duran sen ol ki senin üzerine yıkılırsa birlikte çökmeyin..
ayrıca balayı linkini ona moral vermek için attığını belirt, bir an olsun bile o güzel günleri düşünmenin onun rahatlatmasını istediğini söyle..benimkinden biliyorum para mevzuları çok düşündürüyor onları yani biz bir şekilde hallederiz yaparız elbirliğiyle diyoruz ama erkekler daha hassas bu konuda sanırım..
ev arkadaşı olan çocuk niye istemiyor ki, kiraya falan katılmıyor mu nişanlın? yani istememe sebebini anlayamadım?
kattleda mıııı nasıl oluyor o iş, bizde de var hemen taktik ver yapalım
Canım inşallah çözersiniz bir an önce nişanlında gerilmiş sonuçta kırmak amaçlı değil sende biliyorsun balayı olayı aralıkta da halledilir bence inşallah 1 haftaya istediğiniz evi bulursunuzters olsada sizde gelip kalabilir bence bir kaç ay idaretenlik sonuçta O arkadaşa da yazık yani ne sanki evde dursa biraz daha
Şuanda üst çaycısında yapıyorum ama kattle da da yaptım suyu kaynattım ıhlamur yapraklarınıda fazla fazla attım üzerine 15-20 dakika da hazır kattle da olduğunda bir kere hafif kaynatıyorum ama çaycı varsa çay demler gibi suyu doldurup yaprakları içine bırakıyorumkattleda mıııı nasıl oluyor o iş, bizde de var hemen taktik ver yapalım
ayyy onun morali bozuk olunca benimde otomatikman moralim bozuluyor. çok hassas bir yapım varnişanlımın arkadaşı ile o çocuk evi tuttacakları ilk zaman anlaşmış güya 3. kişi almayalım diye Hasbam o yüzden arıza çıkarıyor bide neymiş efendim memleketten annesi falan gelecekmiş sanki nişanlım bişey yapacak töne estağfurullah
ayyy onun morali bozuk olunca benimde otomatikman moralim bozuluyor. çok hassas bir yapım varnişanlımın arkadaşı ile o çocuk evi tuttacakları ilk zaman anlaşmış güya 3. kişi almayalım diye Hasbam o yüzden arıza çıkarıyor bide neymiş efendim memleketten annesi falan gelecekmiş sanki nişanlım bişey yapacak töne estağfurullah
Şuanda üst çaycısında yapıyorum ama kattle da da yaptım suyu kaynattım ıhlamur yapraklarınıda fazla fazla attım üzerine 15-20 dakika da hazır kattle da olduğunda bir kere hafif kaynatıyorum ama çaycı varsa çay demler gibi suyu doldurup yaprakları içine bırakıyorum
İnsanı etkiliyor tabi etkilemez miGerçekten bu insanlar saçmalıyorlar
Yoo hiç kokmuyor güzelce deterjan koyarsın en sonunda yıkar çalkalarsın oldu bittiay bizim çaycımız yok, alelade bir kattle bizimki
içine mi atıcaz kattle'ın
sonra bizim nescafeler buram buram ıhlamur kokmasın
canım çalışanların oda kiraladığı apartlar oluyo onlara bakın derim kirada olacağı masraf kadar da olmaz idarelik zaten şurda bikaç aylık kendi evinizi tutunca oraya geçer hiç ev arkadaşıyla baş ağrıtmasın bikaç aylık ev arkadaşı da istemez yine sorun çıkarır canım üzülme hallolurbiliyorsunuz nişanlım burda yani Ankara'da yalnız yaşıyordu. ailesikoımple Kayseri'de. askerlik çıkınca evini, eşyaların hepsini falan dağıttı. askerden gelince de malum iş bakmaya başladı. bu süreçtede burda ev arkadaşı ile beraber yaşayan üniversite arkadaşının yanında kalmaya başladı. çocukla konuşmuşlardı bu sürecin uzayabileceği hakkında. çozuk zaten sağolsun bişey demiyor istediğin kadar kal dedi. ama çocuğun ev arkadaşı gönülsüz bu duruma. şimdi 3 ay olacak nişanlım askerden geleli üç aydır orda kalıyor. ve ev arkadaşı olan çocuk iyice huysuzluk çıkarmış gitsin diye. nişanlım da kalma taraftarı değil ama ev bulamadık malaesef. düğüne kadar geçici kalabileceği ev arkadaşı arayan yerlere baktı ama kafasına uymadı iş yerine ters düştü falan. şimdi bir hafta içine çözüm bulmamız gerek. bizde kal diyorum yanaşmıyor. hem iş yerine de bizim evimiz çok ters. yani nolacak bilmiyorum. dün bide balayına baktım baya ona da link atmıştım baksın diye. akşam da konusu açıldı konuştuk. bana 'henüz kalacak yer bulamamışken balayına bakmak da ayrı bir cesaret işi' dedi. ama bunu beni kırmak için söylemedi biliyorum çünkü benim hevesimi kırmak istemiyor kesinlikle. sonra ben üzüldüm neden böyle düşüncesizlik yaptım diyeama balayı işinin de konuşulması gerek.. napıyım şimdi bilmiyorum
ben de çok beğendim nişanlıma da gösterdim o da tam aklımdaki bi yer dedi çok sevdiiayyyy çokkk hoşşşşş insan aşka geliyor vallahi gördükçe
günaydın bebekler
canım çalışanların oda kiraladığı apartlar oluyo onlara bakın derim kirada olacağı masraf kadar da olmaz idarelik zaten şurda bikaç aylık kendi evinizi tutunca oraya geçer hiç ev arkadaşıyla baş ağrıtmasın bikaç aylık ev arkadaşı da istemez yine sorun çıkarır canım üzülme hallolur
Canim hic caninizi sikmayin insallah tez zamanda kalacak yer bulursunuz. Sen de nisanlina moral ver gececek insallah hepsi. Ben ancak gelebildim nasilsiniz bakalim?inşallah canım. bakıcaz artık başımızın çaresine :/
iyiyim canım sen nasılsın ? sana mesaj atmıştım bi tane oda tasarımı gibi bişey buldum bak istersen :)Canim hic caninizi sikmayin insallah tez zamanda kalacak yer bulursunuz. Sen de nisanlina moral ver gececek insallah hepsi. Ben ancak gelebildim nasilsiniz bakalim?
Canim hic caninizi sikmayin insallah tez zamanda kalacak yer bulursunuz. Sen de nisanlina moral ver gececek insallah hepsi. Ben ancak gelebildim nasilsiniz bakalim?
Yok canim bitmedi hocadan haber bekliyorum. 2 bucuk haftalik bir surem var ama devam etmek icin onay verip vermediklerini ogrenemedim hocaya msj atiyorum cvp vermiyo. Cok sinirim bozuk.sağol canım teşekkür ederim. çok şükür onun dışında iyiyiz. bitti mi sınavların falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?