- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.741
Olmuyormuş derlerse ne diyeyim ararlar birazdan bana bir akıl verin
Günaydın canım. Konuştuk, bana %30 iskonto yapmışlardı. Bu kampanyada %25 iskonto ve damatlık hediye ediyorlarmış. Eğer size yaptığımız %5 iskontoyu iade ederseniz 400 tl değerinde damatlığı hediye ederiz dediler. Ben de vazgeçtim.
Günaydın canım. Konuştuk, bana %30 iskonto yapmışlardı. Bu kampanyada %25 iskonto ve damatlık hediye ediyorlarmış. Eğer size yaptığımız %5 iskontoyu iade ederseniz 400 tl değerinde damatlığı hediye ederiz dediler. Ben de vazgeçtim.
Günaydın fıstıklar
hııım, sana yapılan o %5'lik iskonto daha mı avantaj getiriyor canım bilmediğimden soruyum.
hmmmm
damatlıklar 1.500 TL demiştin ya o yüzden daha karlı olur diye düşünmüştüm ama
hadi hayırlısı bakalım
İskontoyu iade edersem 280 tl gibi bir mebla, 120 tl kar etmiş olacağım, eşim zaten burda değil deneyemeyecek gelince kendi kafasına göre beğendiğini alsın sonuçta onun da en özel günü diye düşündüm. Vazgeçtim canlar :)
Daha zaman var düğüne canım. Bitecek geçecek az sabretKızlar nasılsınız benim dişler yine fena dişçiden geldim tam düğün zamanı olacak iş değilmiş
Sağol kuzucum çok destek oluyorsun bana şu kk nın bana kazandırdığı canım arkadaşımDaha zaman var düğüne canım. Bitecek geçecek az sabret
Hep destek tam destekSağol kuzucum çok destek oluyorsun bana şu kk nın bana kazandırdığı canım arkadaşım
Bende yanındayım kuzucumHep destek tam destekHer zaman yanındayım kuzum benim. Asıl sen benim canımsın
Şanslıyım kiBende yanındayım kuzucum
Kızlar nasılsınız benim dişler yine fena dişçiden geldim tam düğün zamanı olacak iş değilmiş
Kızlar nasılsınız benim dişler yine fena dişçiden geldim tam düğün zamanı olacak iş değilmiş
Yaa benim de çok ağrıyorYarın gidicem muhtemelen.. Kanal tedavisi der diye çok korkuyorum.... Hiç yaptırmadım da...
Sana da geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?