- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi okeanoss00
merhaba canım :) senin düğün ne zaman ?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım :) senin düğün ne zaman ?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Aaa çok sevindim :)merhaba canım hayırlı olsun :) birer hafta arayla düğünlerimiz :)
23 mayısta benim de :)Aaa çok sevindim :)
Senin önce mi sonra mı canım :)
23 mayısta benim de :)
ahh o zaman geçmiyo sanki, çeyizim biraz mutfak eşyası ve küçük ev aletlerim kaldı ufak tefek detaylar da var en sona bıraktığım. Senin nasıl hazırlıklar ?:) anladım canım zaman hemencik geçsin ya. Çeyizin ne alemde neler aldın :)
sekiz ayda hepsini halledersin canım maddi olarak sıkıntın olmadıktan :)Benim düğün 10 mayıs kızlar,çeyiz olarak daha hiç birşeye başlamadık biz :)
Özgecim nasılsın ?:) anladım canım zaman hemencik geçsin ya. Çeyizin ne alemde neler aldın :)
Merhaba canım ben iyiyim sen nasılsın?Merhabaaa kızlarrr , nasılsınız :)
Benim de 16 mayısBenim düğün 10 mayıs kızlar,çeyiz olarak daha hiç birşeye başlamadık biz :)
bugün biraz eksik listesi hazırlamaya çalıştım içinden çıkamadım sanırım kafam çok karıştıYa buraya yazdıklarınızın bildirimi bana neden gelmiyor ama konuşmuşsunuz kaçırdım hep![]()
Ne eksiği canım?bugün biraz eksik listesi hazırlamaya çalıştım içinden çıkamadım sanırım kafam çok karıştı
edelim şekerim vakit geçmiyor geçmiyorBuradasınız azcık sohbet edelim hu hu huuuuu![]()
Evet çıkışa az kaldı ben patladım burdaedelim şekerim vakit geçmiyor geçmiyor![]()
genel olarak mutfak eşyası canımNe eksiği canım?
Benim topicim var çeyiz için bakabilirsin istersen :)genel olarak mutfak eşyası canım
inceliyorum canım şimdiBenim topicim var çeyiz için bakabilirsin istersen :)