Evliler, nişanlılar, kaynana, görümce ve eltilerimizden beklentilerimizi yazalım

seven_up

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
236
0
46
Adana
ben sadece huzur istiyorum nişanlıyım mümkünse bize karışmasınlar her akşam işten geldikten sonra yemege bize gelin demesinler hafta sonu nere gidiyorsunuz demesinler hafta içi gezmeye gittiğimizde neden dün geç geldiniz demesinler (biz altlı üstlü oturacagızda o varsayımlar üzerine konuşuyorum )
yani ben evde kocama güzel yada kötü beraber yemek yapıpm yemek istiyorum evde ayakalrımı uzatıp tv izlemek istiyorum o yüzden bizi rahat bıraksınlar istiyorum görümcen kaynanama ve nişanlıma gaz vermesin istiyorum (hele yüzüme gülüp arkadman laf söylüyor ya deli oluyorum )

peki sizler neler istiyorsunuz kızlar :66:

insanlardan birşey beklemeyin. yaşantınıza karışmamaları ve huzurlu olmak için dua edin yeter.

5 görümcesi olan biri olarak soylemelıyım kı bunları hayal etme sımdıden
çünkü sonradan hayal kırıklıgına ugramanı ıstemem
ne kadar ayrı olurlarsa olsunlar
karısırlar kaynanan da oyle
ama genede ınsallah dıcem kı oyle olmasın
senınkılerde ıstısna olsun
ve huzurlu ol...keske anlasalar ve boyle olsalar

ewt inanıyorum sen iyi olursan eğer karsındakide elbet sana karşılığını verir kim olursa olsuntabiki istisnalar kaideyi bozmaz

ben o kadar sessz o kadar uyumluydum kı tum samımıyetmle soyluyorm
benı bıle cıleden cıkardılar
gercekten ıstısna oyle ıyılık yapıp ıyılık bulma konusu..

o zaman canım sen benden daha iyi bilirsin onların ne kadar sinir bozucu olduklarını yıllardır hatta asırlardır bu böyle

canım daha evlenmeden kendini öyle şrtlama öyle göründüğü kadar kötü deil yani anne kız arasında bile tartısmalar olurken mutlaka anlasamdığn sevmedğn haller olacaktır ama eşini seviyosn görmeyeceksin oksa istersen ooooo çok olur:40:

benden hic bir sey beklememelerini bekliyorum
benden gelinlik beklemesinler
hizmet beklemesinler
saygıda kusur etmem
ama malesef benim yengemle bir görumce olarak kurdugum ilişkiyi kendi gorumcemle kurmam mumkun olmayacak .
yengem bana cok guvenir 2 cocugunu da gozunu kırpmadan emanet eder
ama ben ne kaynanama ne gorumceme ( su an cocugum yok daha ama) emanet edebilecegimi zannetmiyorum.
o guven sevgi sorununu asamadık belki de mesafelerden belki yastan dolayı
ben abim evlendiginde 15 yasındaydım gorumcelik muessesinden haberim olmadıgından belki de örümceklik yapmadım :)

hayata ne verirsen onu alırsın ne kadar saygı gösteirsen o kadar görürsün

Yanılıyorsun.

Cogu zaman karsılıgını bulamazsın.

Benım beklentım, hep bana demesınler, kendılerını bırsey zannetmekten vazgecsınler.

Bugun bana yapılanların bedelını, yarın kızlarının odeyebılecegını unutmasınlar.

Insanim öncelikle ben, saygi bekliyorum, onlar icin benimsemek sevmek zor galiba. peki kabul ama unutmasinlar herkesin bi hayati var kimse bi baskasi degil!!!!
Aklim var cok sükür, müdahale etmesinler. en kücügü de en büyügü de sinirini bilsin lütfen!!
Onlar kadar ben de kiymetliyim!!!! dudagindaki ucugu ameliyat yarasi zannedip tam 3 günü bunu konusan bos beyinlerin benim durumuma da saygi göstersinler. kaynim yüzünden hastanede yattim bebegimi kaybettim ben onlarin yüzünden, sonra beyinsiz inanmiyo ben onlara yalan söylemisim hastanede yatmamisim yaaa böyle mantik olamaz yaa pess gelip kendi ziyaret eden ve doktorumla bire bir konusam kaynanam da buna inaniyor...
Ayrica hizmetci de degilim !!!
Ama her seyden önce bunlari kocam benimsesin ki gerisi gelsin....

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım,
bu nedenle konu "İlişkiler,duygular ve hayatın içinden"başlığına taşınmıştır.

BEnde bunu söylemek istedim zaten.. Kötüysem kötülük yapsınlar , iyiysem iyilik bulayım. Kendime güvendim ki bu lafı ettim..

zaten dogru olan senin söyledigin ama isler her ailede bu mantikla yürümüyo.yani ben de öyle ögrendim ne ekersen onu bicersin ama bazen insani cigrindan cikariyolar.söylemedigin sözler dolaniyo ortalikta, yaptigin iyiligin karsiliginin gelmesini birak ne zaman öyle olduki derler.baslarda cok depresyona girdim niye hep dislaniyorum hep kötü laf duyuyorum vs vs diye ama simdi gülmeyi de ögrendim...

zaten dogru olan senin söyledigin ama isler her ailede bu mantikla yürümüyo.yani ben de öyle ögrendim ne ekersen onu bicersin ama bazen insani cigrindan cikariyolar.söylemedigin sözler dolaniyo ortalikta, yaptigin iyiligin karsiliginin gelmesini birak ne zaman öyle olduki derler.baslarda cok depresyona girdim niye hep dislaniyorum hep kötü laf duyuyorum vs vs diye ama simdi gülmeyi de ögrendim...

Kimse benden daha kıymetli değil ! Evet insan ister istemez alındığı şeyler oluyor sonuçta öz ailen değiller.. Bende başlarda sorun ettim üzüldüm ama galiba alışma dönemiydi. Şimdi alınsamda hemen kendimi toparlıyorum lan bu mu verio ekmeğimi muhtaçmıyım buna bunsuz yaşayamıyormuyum bir kaç yıl önce yoktu hayatında şimdi olsa da olmasada ne kaybedersin herkez beni seviyor bir bu sevmesin dedim iyide ettim :)) Kendi kaybeder.. Zaten şimdi kendi kaynanası kocasıyla cebelleşiyor beni görecek gözü yok anca yardım istiyor.. Ne demişler Etme ki bulma dimi..
Açıkça bişey söyleyeyim mi Allah günah yazmasın şuan sıkıntıları var inanın sevinmiyorum mutlu olsun ama malesef Üzülmüyorum da.. İçimden gelmiyor Yuvası yıkılmasın Allah isllah etsin düzelsin geçinelim işte bişey beklemiyorum..

Kimse benden daha kıymetli değil ! Evet insan ister istemez alındığı şeyler oluyor sonuçta öz ailen değiller.. Bende başlarda sorun ettim üzüldüm ama galiba alışma dönemiydi. Şimdi alınsamda hemen kendimi toparlıyorum lan bu mu verio ekmeğimi muhtaçmıyım buna bunsuz yaşayamıyormuyum bir kaç yıl önce yoktu hayatında şimdi olsa da olmasada ne kaybedersin herkez beni seviyor bir bu sevmesin dedim iyide ettim :)) Kendi kaybeder.. Zaten şimdi kendi kaynanası kocasıyla cebelleşiyor beni görecek gözü yok anca yardım istiyor.. Ne demişler Etme ki bulma dimi..
Açıkça bişey söyleyeyim mi Allah günah yazmasın şuan sıkıntıları var inanın sevinmiyorum mutlu olsun ama malesef Üzülmüyorum da.. İçimden gelmiyor Yuvası yıkılmasın Allah isllah etsin düzelsin geçinelim işte bişey beklemiyorum..

varya güzel bi noktaya degindin sIkIntIlari olunca bizi gercekten unutuyolar :)))) ama maddi ya da manevi durumlari iyi olunca hedef tahtalarini yani bizleri görüyolar takilcak yer ariyolar.gercekten bu dogru...

Back
X