Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
İllaki hepimiz ya eltiyiz ya görümce. Herhangi birini seçme şansımız var mı? Bence tek seçenek insan olmak.. Elti de görümce de illaki kötü olacak değil.

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler
Eltimle bı kalabalıkta karşılaşsak sadece konuşurum numarası bile yok anlaşamadık ama gorumcem öyle değil en azından kinci değil benimle çok muhattap olmaz yani içli dışlı ama arada gelir gider yani geldiği zamanda hizmette kusur etmem bana göre görümce bir sıfır önde

Hem görümceyle hemde eltilerle seviyeli bir ilişkim var. Herkes kendi halinde. Hiçbiri ile öyle çekişme halinde değilim. Benimde iki yengem var. Görümceyim bende. Ama kimsenin hayatlarına müdahil değilim. Kendi çoluğum cocugum, işim gücüm, kendi meşgalem yetiyor bana. Benim bir tek kaynana kaynatadan zorum var. Onlarla da saygı sınırını aşmadan, yüz göz olmadan ilişkiyi kendi istediğim seviyede tutmaya çalışıyorum.

Ya bu genellemeler çok yanlış, kişiden kişiye değişir ki.. hem eltim hem görümcem var, ikisi ile de bir sorunumuz olmadı..

Belirleyici olan kişinin kendisidir.
Mesafeyi ayarlamayıp, nerde nasıl davranacağını bilmeyen bir insansan belli bir zaman sonra çark edersin.
Karşındaki ciddi anlamda problemli ise mesafe koyarsın okadar.
Zorla evine girecek değil,evine de gidecek değilsin.
İyi niyetli olmak en başta,biraz da akıllı nerde nasıl davranması gerektigini biliyorsan ucu sana dokunmuyor.
Eşimin ailesiyle kimseyle bir problemim olmadı şimdiye dek.
Kayinvalidem annem kadar yakındır sağolsun.Eltim var o da kendi halinde çok samimi olma derdinde değil.
Korkunuz yersiz.
Gözünüzü açın! Yeterli.

Eltiyle aynı konumda oluyorsun ama görümce ailenin öz kızı. Yani ailenin öz kızıyla rekabet şansın zaten yok yerin belli ama eltiyle kıyaslayabilirler. O yüzden görümce candır.

Ben elti ve görümce yılanı yüzünden nişanımı attım. Tabi senin görümceler nasıldır bilemem ama benımkıler 1 sene kan kusturdular bana 1 sene hep olur mu ki uzakta olcam düşüncesi ile hareket ettim ama bu elımızde Kı telefonlar varya onla herseyi hallettiler sonunda ne halınız varsa gorun dedım ve nişanı attım şimdi başkası ile evlıyım

Eltiyle aynı konumda oluyorsun ama görümce ailenin öz kızı. Yani ailenin öz kızıyla rekabet şansın zaten yok yerin belli ama eltiyle kıyaslayabilirler. O yüzden görümce candır.
Tam olarak düşündüğüm bu. Daha nişanlım karşıma çıkmadan önce de böyle düşünüyodum elti olunca siz yapmasaniz bile etraftakiler illaki kıyas yapıyor ama görümce öyle değil kimse kiyas yapmaz

Iste benimde korkum sizin yaşadıklarınızı yaşar mıyım diye nişanlıyım şuanda 2 tane görümcem var ayni dediginiz gibi abla olmaya çalışıyorlar ama ya evlendikten sonra böyle olmazlarsa diye korkmaya başladım ve ailemi bırakıp onların yaşadığı şehre gideceğim bu da ayrı bir korku
Onların yaşadığı şehre gidecek olman kötü maalesef, hep onlarla iç içe olacaksın.

Eğer koyabilirsen mesafe iyidir.

Ben elti ve görümce yılanı yüzünden nişanımı attım. Tabi senin görümceler nasıldır bilemem ama benımkıler 1 sene kan kusturdular bana 1 sene hep olur mu ki uzakta olcam düşüncesi ile hareket ettim ama bu elımızde Kı telefonlar varya onla herseyi hallettiler sonunda ne halınız varsa gorun dedım ve nişanı attım şimdi başkası ile evlıyım
Bizde yaklaşık 1 yıldır nisanliyiz toplasan 2 kere falan telefonda konusmusuzdur gorumcelerimle o da bayramda falan yüz yüze gelmemiz de o kadardir düşünün ne kadar mesafeliyiz ama bi araya gelince hiç kötülüklerini görmedim sağolsunlar gerçekten abla gibi davranıyorlar inşallah hep böyle gider. Mesafeli olmak iyidir bence de

Onların yaşadığı şehre gidecek olman kötü maalesef, hep onlarla iç içe olacaksın.

Eğer koyabilirsen mesafe iyidir.
Öyle ama onlar da evliler belirli sorumlulukları var sürekli iç içe olacağımı sanmıyorum ama kesinlikle mesafe koymayı düşünüyorum her ne kadar iyi olsalar bile. Bazıları böyle söylediğimde kötü bi şey yapacakmışım gibi algılıyor aksine aramız açılmasın kötü olmasın kimsenin başı ağrımasın diye mesafe koymak istiyorum

Elti daha kötü

Eltim yok eşim tek erkek.Bir de görümcem var 21 yaşında gayet seviyeliyiz yüzgöz değiliz çok uzak da değiliz her derdimizi paylaşırız orta karar yani

Öyle ama onlar da evliler belirli sorumlulukları var sürekli iç içe olacağımı sanmıyorum ama kesinlikle mesafe koymayı düşünüyorum her ne kadar iyi olsalar bile. Bazıları böyle söylediğimde kötü bi şey yapacakmışım gibi algılıyor aksine aramız açılmasın kötü olmasın kimsenin başı ağrımasın diye mesafe koymak istiyorum
Evli olmaları ve sorumluluklarının olması birşey değiştirmez, kötü her halükarda kötüdür.

Benim bir tanıdığım var, sabah kalkar kardeşlerini eşleri ile, akşam yatar onların eşleri (fikir olarak)

sürekli de huzursuzluk verir onlara

Bizde yaklaşık 1 yıldır nisanliyiz toplasan 2 kere falan telefonda konusmusuzdur gorumcelerimle o da bayramda falan yüz yüze gelmemiz de o kadardir düşünün ne kadar mesafeliyiz ama bi araya gelince hiç kötülüklerini görmedim sağolsunlar gerçekten abla gibi davranıyorlar inşallah hep böyle gider. Mesafeli olmak iyidir bence de
İnşallah hep öyle gider canım benım.

İki tane görümcem var, küçük olan ile ilgili birkaç ufak sorun yaşandı gibi ama genel olarak bir problem yok, eltim yok ve olma ihtimali de yok.
O yüzden bir karşılaştırma yapamayacağım.

Back
X