Evliler nişanlılar sözlüler sorum size?

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler

Neden illa kötü oluyor anlamıyorum gerçekten.Ben de görümceyim,yengemi boğazlamıyorum,gayet medeni bir şekilde arkadaşlık ediyoruz,ablam gibi görüyorum hatta.Neden bu kadar önyargılısınız ?
Ben de gorumceyim ve hiiic karışmadım 2 yengeme de ama toplumun çoğunluğu şikâyetçi diye sormak istedim

1 eltim 1 görümcem var görümcemle aram çok iyi ama eltimle görüşmüyoruz gerçi sadece ben değil aileden kimse gorusmuyor biraz problemli bir insan

Görümcem yok. Genelde onlara çay kaşığı diyorlar ortalığı karıştırdıkları için. 😂😂
Eltim var 1 tane. Hızlıca evlendiğimiz için nikaha gelemediler, tavırlılar şu aralar. Eltisi olsun çok istemiş eşime hep evlen evlen diyip durmuş ama şimdi soğuk davranıyor. Bir sıkıntısını görmedim başka zaten uzaktalar, fazla yakınlığa gerek yok bence mesafe iyidir...

Merhaba kizlarr öncelikle konum buraya uygun mu bilmiyorum eğer değilse lütfen ban yemeden konumu uygun yere alır mısın admin? Kızlar sizce eltinizin olması mı daha kötü yoksa gorumcenizin olması mı? Benim eltim olmayacak ilk başlarda buna seviniyordum. 2 tane görümcem var şuana kadar gayet iyiler bi sorun yaşamadık ama aile içine girdikçe nedense korkularım başladı sizden de düşüncelerinizi almak istiyorum özellikle tecrübeliler

Benim eltim yok. 3 tane görümcem var. Evlilik öncesi biz senin ablaniz sende artik bizim kardesimizsin vs. diyorlardi ama sanki ,biz nikah defterine imza attik onlarda görümce olmak defterine imza attilar. Biranda biz görümceyiz sen bizim kardesimizi çaldın moduna geçtiler. Halbuki haftanin 6 günü calisiyorum ne ugrasacak zamanim var nede onlarin oyunlarini cözecek enerjim var. Bazen öyle seyler yapiyorlarki kafa yapılarını anlayamiyorum. Bu kadar cok fitnelik fesatlığı yalani nerden üretiyorlar şok oluyorum. Bu arada bende görümceyim. gelinimize verecegim her zararin aslında kardesime verecegim zarar oldugunun bilincindeyim . Hicbirseyine karismam laf sokmam kardesim evinde mutlu olsun yüzü gülsün bana yeter. Oyüzden görümce olsun elti olsun farketmez insan olsun yeter

Kişiye göre degisir. Gorumcem var ama hayalet görümce benimki. Uzakta oturur kocası da sorunlu bi tip olduğu icin gelmez gitmez. Eltimle de ne iyiyiz ne kötüyüz. Yakin oturmayacaksanız cok da önemli değil bence

Benim eltim yok. 3 tane görümcem var. Evlilik öncesi biz senin ablaniz sende artik bizim kardesimizsin vs. diyorlardi ama sanki ,biz nikah defterine imza attik onlarda görümce olmak defterine imza attilar. Biranda biz görümceyiz sen bizim kardesimizi çaldın moduna geçtiler. Halbuki haftanin 6 günü calisiyorum ne ugrasacak zamanim var nede onlarin oyunlarini cözecek enerjim var. Bazen öyle seyler yapiyorlarki kafa yapılarını anlayamiyorum. Bu kadar cok fitnelik fesatlığı yalani nerden üretiyorlar şok oluyorum. Bu arada bende görümceyim. gelinimize verecegim her zararin aslında kardesime verecegim zarar oldugunun bilincindeyim . Hicbirseyine karismam laf sokmam kardesim evinde mutlu olsun yüzü gülsün bana yeter.
Iste benimde korkum sizin yaşadıklarınızı yaşar mıyım diye nişanlıyım şuanda 2 tane görümcem var ayni dediginiz gibi abla olmaya çalışıyorlar ama ya evlendikten sonra böyle olmazlarsa diye korkmaya başladım ve ailemi bırakıp onların yaşadığı şehre gideceğim bu da ayrı bir korku

Back
X