Evliler sararmis atlet giyemez mi 😳

Kışın evlendik diyorsunuz en az 3 ay geçmiş yani bunu halen içinizde mi tutuyorsunuz çok hoşsunuz gerçekten canınız sıkıldı heralde 😂😂
Yok ustunden 4 yil gecti ben öylesine o an cok ağlamıştım bu lafa .simdi düşünüyorum sacma geliyor sizlerinde fikrini almak istedim

Yedi günlük evlilikte laf sokacağı bir durum olduğunu sanmıyorum. Belki ileride sararmış atletlere dikkat etmen konusunda uyarmak istemiştir.

Yok ustunden 4 yil gecti ben öylesine o an cok ağlamıştım bu lafa .simdi düşünüyorum sacma geliyor sizlerinde fikrini almak istedim
Tanıma , aileye girme , yakınlaşma aşamalarında neler yaşanıyor kuzum boşveeer 4 sene geçmiş gitmiş bile üzerinden o zamanın verdiği çekingenlikte etkileyip üzmüş seni 😊

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk
Ekşınlı hayatın var ne güzel. Daha yeni konu açmıştın😄

kayinvalidemletanışırken annem Yaptığında kızmayacağım hiç bir davranışına kırmamaya karar verdim. Çok sukur hiç bir sıkıntı yok aramızda. SiEde tavsiyem hem yeni evli hemde muhtemelen cok gencsiniz boyle minik seylerle hic bir zaman canınzi sikmayın

Böyle ufak tefek şeylere alınıp kırılınca, hayat çok zor geçer ..
Halbuki üzülecek, kafa yoracak daha önemli şeyler var hayatta..
Neyse ki sizde şimdiki aklınızla komik bulmuşsunuz o zamanki derdinizi.
Mutluluklar dilerim :)

Kadın bisey dememiş ya ufak seylere takılmayın. Bir de bizde kara kışta evlendik ikimizde hastalandık bakan olmadı yine sansliymissiniz biraz şükür lütfen

Merhaba kizlar size evlilligimin 7 gununde yaşadığım bir olayi anlatmak istedim.kisin evlendik borcumuz coktu evde gecrdik balayi surecini.esim 10 gun falan izin aldi.4.gun kaynim aradi babamlar sizi bekliyir el opmeye abi .kiziyor arkanizdan dedi.kis dugunu oldugu icinde esimde bende asiri hasta olduk.5.gun esimin ailesine gttik. Bizi doktora goturduler. Kayin validem esimin atletini görmüş esim bekarliktan kalma atletini giymis o gun.kizim alinmadin demi dedi.bende ne icin anne dedim. Oglum hastaneye gderken babsinin atletini verdim .simdi evli ya ayip kacar oyle atletle hastanede fakan acilir ustu basi dedi.ben şok.sari atlet dediysemde kar beyazi degil sanirim bekarken renklilerle atmis haff rengi soluk

Kayinvaliden bildigin sacmalamis ! Evlenince hersey sil bastan alinmiyor atleti saglamsa rengi atti diye neden yenisini alsin. Bazen gercekten erkek annelerini anlamiyorum kendileri de kadinlar, ne istiyorlar da hem cinslerine bu kadar yukleniyorlar.

Evlenince, yeni eve girerken, geçmişe dair bütün eşyalarımızı kapıda mı bırakıyoruz? :confused: Ayrıca atlet bu, kim görecek, eşinizin insanların yanında sürekli üstünü çıkarmak gibi bir huyu yoksa? Kayınvalide abartmış gibi geldi bana. Yıpranmış, ağzı yüzü kaymış giysilerle gezilmesin tamam da, rengi atmış ama temiz giysileri giymek bana göre gayet normal, kaldı ki eşinizin ki iç çamaşırı sayılacak bir parça. Ayrıca eşiniz sizin çocuğunuz değil, giysilerinden kendi sorumlu.

Atlet giymemek en guzeli. Bir bana mi garip geliyor bu atletler. :KK70:
Yok ya, biz de atleti büyük kız doğduktan sonra, o giysin diye eve soktuk. =)) Renkli bodyler varken, atlet bana gereksiz geliyor.

Son düzenleme:
Zorlarsınız ve yorarsınız siz. Kadın iyi niyetle, ince ince düşünüp demiş. Sizle ilgili bile değil, hatırlatıver gibi söylemiş. Sizin yıkama yanlılınızdan sarardığını ima edip söylese haklı olurdunuz.

Bence iyi yapmış. Artık sizin dikkat etmeniz lazım, kötü dememiş.
Tabi buna kocanız dikkat etmesi lazım da erkekler bazı şeylerı akıl etmez ya da işline gelmez siz çekip çevirin

Back
X