evliler sorum size

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
hic evlilik kararini, evlenecegi kisiden elektrik almasa da kabul eden var mi? Yani dis goronusunden hoslanmasa dahi, huylari istedigi gibi oldugu icin evlenen var mi hic ve bunun sonuclari iyi mi kotu mu oldu?

elektrik herkese gore degisen birsey, hoslanma sonucta...Amacim bunun tiple ilgisi olup olmadigini tartismak degil, o hoslanma olmasa da evlenen var mi ve sonradan hoslanamayan sevemeyen var mi bunu ogrenmek yani bu yanlis birsey mi? Huylari guzel ama elektrik yok, buna ragmen secmek dogru mu? Bunu yasayanlardan ogrenmek istedim. Konunun temel amaci bu

Buna aslinda asik olmadan ve hoslanmadan evlenmek te diyebiliriz ama sirf iyi biri oldugu icin, olmasi gereken ozellikler oldugu icin (atiyorum ickisi yok, aldatacak bit itp degil vs gibi) evlenmek. Fiziksel cekim yoksa bu evlilikte cinsellige de set vuruyor mu?

ben kimseden elektrik alamiyorum 2 senedir falan, bisey hissetmeyince de tanimak icin gorussem bile keyifli vakit gecmiyor, bu yuzden artik elektrik almadigimla 2. kez gorumsuyorum bile, sizce ne yapmaliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kocamla tanıştığımda hiç elektirik almadım diyemem..
Ama tipini çok beğenmemiştim açıkçası..:dilcikar:
Zaten bence elektirik dediğimiz olay tiple alakalı değil ki..
Muhabbet ederken,gözgöze gelirken,gülümserken yakaladığımız ufak bir kıvılcım o kadar!:ecrin_bebek:

ben hemen aşık oldum badem gözlüme
hemde yüzünü görmeden

Kocamla tanıştığımda hiç elektirik almadım diyemem..
Ama tipini çok beğenmemiştim açıkçası..:dilcikar:
Zaten bence elektirik dediğimiz olay tiple alakalı değil ki..
Muhabbet ederken,gözgöze gelirken,gülümserken yakaladığımız ufak bir kıvılcım o kadar!:ecrin_bebek:

tesekkurler...................................

hic evlilik kararini, evlenecegi kisiden elektrik almasa da kabul eden var mi? Yani dis goronusunden hoslanmasa dahi, huylari istedigi gibi oldugu icin evlenen var mi hic ve bunun sonuclari iyi mi kotu mu oldu?

var ben varım...dış görünüşünü beğenmemiştim sakin olması etkiledi beni...
ama ne sakin ama...
böyle düşünmek hata hemde çok büyük hata...
keşke başa dönebilseydim...benneyaptımki

var ben varım...dış görünüşünü beğenmemiştim sakin olması etkiledi beni...
ama ne sakin ama...
böyle düşünmek hata hemde çok büyük hata...
keşke başa dönebilseydim...benneyaptımki

neden peki biraz acar misin

ben hemen aşık oldum badem gözlüme
hemde yüzünü görmeden

Allah mesut etsin cicim..:Saruboceq:
Hade yavrum hade yanlış yerdesin..:CüvCüv:
Burası elektirik alamayanların yeri..
Başka bir konu bul da gidelim bu diyardankaydirigubbakcemile4

Benim eşim benim ayaklarımı yerden kesmedi. Yani aşık olmadım ama çok sakin efendi yakışıklı ve çok dürüsttü.Ondan hoşlandım, kendimi güvende ve çok huzurlu hissettim yanında. Ama bana evlenme teklif ettiğinde ailecek gelecekleri zaman sanki bir anda soğudum. Bi kararsız kaldım bi tuhaf oldum sonradan kendime geldim ve ondan iyisini bulamayacağımı düşündüm Çok şükür 7 yıldır hiç de beni yanıltmadı.Karakter herşeyden önce gelir. Can çıkar huy çıkmaz. Oturup konuştugunda ortak noktalarınız varsa bu bir ışıktır.

Benim eşim benim ayaklarımı yerden kesmedi. Yani aşık olmadım ama çok sakin efendi yakışıklı ve çok dürüsttü.Ondan hoşlandım, kendimi güvende ve çok huzurlu hissettim yanında. Ama bana evlenme teklif ettiğinde ailecek gelecekleri zaman sanki bir anda soğudum. Bi kararsız kaldım bi tuhaf oldum sonradan kendime geldim ve ondan iyisini bulamayacağımı düşündüm Çok şükür 7 yıldır hiç de beni yanıltmadı.Karakter herşeyden önce gelir. Can çıkar huy çıkmaz. Oturup konuştugunda ortak noktalarınız varsa bu bir ışıktır.

ne guzel...ama sonucta hoslanma olmus. zaten bundan bahsediyorum...yakisikli diyorsun mesela bi elektrik olmus

Tabii şöyle bi baktığımda vay be dedim. Ve ilk buluşmanın sonunda elini tuttum. Demekki ben de elektirik almışım.

kader ve evlilik hakkinda bir kitap okudum. kitapta, belli bi yasta evlenmeyenlerin aslinda karsilarina kimsenin cikmamasindan degil ciktigi halde daha iyisini bulma umidiyle kabul etmemelerinden dolayi evlenemedikleri yaziyor. Ama karsindaki insandan elektrik almayinca da olmuyor ki ciksa da bisuru insan, haksiz miyim

Ben kocamaaaa kurban olurummmmmm:asigim: Fizine, saçlarina, gözlerine, dudaklarinaaa, çarpik bacaklarinaaaaa, herseyine bayildim gôrdûgümde. Degil elektrik almayi, 8 siddetli depreme ugradigimi sandim :1shok::1hug::nazar::asigim::icecream:

Ben kocamaaaa kurban olurummmmmm:asigim: Fizine, saçlarina, gözlerine, dudaklarinaaa, çarpik bacaklarinaaaaa, herseyine bayildim gôrdûgümde. Degil elektrik almayi, 8 siddetli depreme ugradigimi sandim :1shok::1hug::nazar::asigim::icecream:

sevgili arkadasim zaten elektrik alip evlenenlerde sorun yok ki
ben tersini sordum
senin mesajin bana faydali olmamis ki , iyi mutluluklar ne diyim

biz eşimle int. te tanışıp evlenenlerdeniz onu ilk gördüğümde hiç elektirik alamamıştım hatta bırakın elektirik almayı bidaha aramıycam bile demiştim :D ama öyle bi bağladıki zamanla kendine bi şevkatli bakışına aşık etti aşkım beni 3 ay sonra evlendik zaten :))

biz eşimle int. te tanışıp evlenenlerdeniz onu ilk gördüğümde hiç elektirik alamamıştım hatta bırakın elektirik almayı bidaha aramıycam bile demiştim :D ama öyle bi bağladıki zamanla kendine bi şevkatli bakışına aşık etti aşkım beni 3 ay sonra evlendik zaten :))

hadş ya cok ilginc...
peki hic hoslanmadigin halde gorusmeye neden devam ettin

Benim arkadaşım kendisine görücü geleceğini söylemişti...görücü geldikten sonrada dediki = bir çok özelliği ile sanki uyuşuyor gibiyiz,öğretmen olması sakin olması,kendini yetiştirmiş olması güzel...ama hem yakışıklı değil,hemde yaşı 9 yaş büyük,hemde hiç elektrik alamadım,kabul etmeyeceğim dedi...ve kabul etmeyeceğini söyleyecekti....ama sonra duyduk ki evlenmeyi kabul etmiş...7 ay nişanlı kaldılar..bu dönem sürecinde ona sırılsıklam aşık oldu...şu an 5 aylık evli ve 2 aylık hamile...dediğide aynen şu İYİ Kİ ONUNLA EVLENDİM....ÇOK MUTLUYUM... darısı bizlerin başına....a.s.

kader ve evlilik hakkinda bir kitap okudum. kitapta, belli bi yasta evlenmeyenlerin aslinda karsilarina kimsenin cikmamasindan degil ciktigi halde daha iyisini bulma umidiyle kabul etmemelerinden dolayi evlenemedikleri yaziyor. Ama karsindaki insandan elektrik almayinca da olmuyor ki ciksa da bisuru insan, haksiz miyim

Eşimin Rahmetli Babaannesi şöyle dermiş Seçe Seçe Seçenege düşersin dermiş.
Armudun sapı üzümün çöpü dersek karşımızdakine bir şans vermezsek elektirik alacak fırsatı bulamayız gibi geliyor kanımca.

İlk gördüğümde hiç de bayılmadım.Hatta "ne kadar esmer" diye düşünmüştüm.Ama karakteri o kadar güzeldi ki,zamanla dünyanın en yakışıklısı oldu gözümde.

Eşimin Rahmetli Babaannesi şöyle dermiş Seçe Seçe Seçenege düşersin dermiş.
Armudun sapı üzümün çöpü dersek karşımızdakine bir şans vermezsek elektirik alacak fırsatı bulamayız gibi geliyor kanımca.

ama bazende fırsat versende olmuyor...öyle ilginç şeyler duyuyoruz ki şaşrıp kalıyoruz..ve kader,nasip demekten başka bişi denmiyor...

Erkeğin iyisinin olduğunu sanmıyorum bence sen elektrik almadığın birisiyle 2.kez görüşmemekle en iyisini yapıyorsun erkeklerin hepsinide aynı kefeye büyük bir özen ve istekle koyuyorum..
Elektrik almadığından çekmektense aldığından çekmen bence en mantıklısı sonuçta karşındaki insan çok da iyi olsa ona haksızlık yaparsın çünkü elektrik almadığın için iyi yönlerini görmeyecek ve onu tanımak yada anlamak için uğraşmayacaksın bile kendine de bir nevi kötülük yapmış olacaksın en iyi bildiğin neyse içinden ne geliyorsa onu yap bence , nasıl mutlu oluyorsan öyle davran hayat kısa ve geri dönüşümüz yok acele etme demekki erkeklerde iş bitmiş desene 2 senedir kimseden elektrik alamadıysan diye düşünüyorum.....

Back
X