evliler sorum size

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşimin Rahmetli Babaannesi şöyle dermiş Seçe Seçe Seçenege düşersin dermiş.
Armudun sapı üzümün çöpü dersek karşımızdakine bir şans vermezsek elektirik alacak fırsatı bulamayız gibi geliyor kanımca.

veriyorum firsat veriyorum da elektrik olmayinca birlikte zaman guzel de gecmiyo ki bacım

Erkeğin iyisinin olduğunu sanmıyorum bence sen elektrik almadığın birisiyle 2.kez görüşmemekle en iyisini yapıyorsun erkeklerin hepsinide aynı kefeye büyük bir özen ve istekle koyuyorum..
Elektrik almadığından çekmektense aldığından çekmen bence en mantıklısı sonuçta karşındaki insan çok da iyi olsa ona haksızlık yaparsın çünkü elektrik almadığın için iyi yönlerini görmeyecek ve onu tanımak yada anlamak için uğraşmayacaksın bile kendine de bir nevi kötülük yapmış olacaksın en iyi bildiğin neyse içinden ne geliyorsa onu yap bence , nasıl mutlu oluyorsan öyle davran hayat kısa ve geri dönüşümüz yok acele etme demekki erkeklerde iş bitmiş desene 2 senedir kimseden elektrik alamadıysan diye düşünüyorum.....

bilniyorum ya kafam cok karisik
elektrik almayinca gerisi gelmiyor
kendimi zorluyorum bazen ama hoslanmayinca da sirf evlilik olsun diye mi evlenicem...
armudun sapi uzumun copu degil benimki
yani genel olarak begendigim halde ama surasi soyle diye reddetmek degil ki
oyle biri cikmadi

hadş ya cok ilginc...
peki hic hoslanmadigin halde gorusmeye neden devam ettin

çünkü onu ben memleketime çağırmıştım bi şekilde onu iyi ağırlamalıydım ve sonra gidincede bidaha aramıycam dedim çünkü farklı bir tipi ve mizacı vardı yetiştiğim yerdeki hiç kimseye benzemiyordu ama zamanla güzel huyları şevkati beni çok etkiledi resmen balıklama atladım aşkımla evliliğe bende bazen düşünüyorumda 5 yıl evvel baya cesaretliymişim ben ya ama bu acil kararımdan hiç pişman olmadım :asigim:

bilniyorum ya kafam cok karisik
elektrik almayinca gerisi gelmiyor
kendimi zorluyorum bazen ama hoslanmayinca da sirf evlilik olsun diye mi evlenicem...
Armudun sapi uzumun copu degil benimki
yani genel olarak begendigim halde ama surasi soyle diye reddetmek degil ki
oyle biri cikmadi

kendini bile zorlayarak kendinde sinir kasıntısı yapma canım ,biz kadınlar zaten hayatımızda birçok şeyi düşünerek kendimizi strese sokuyoruz..demekki senin kalbini kazanabilecek biri çıkmamış karşına sen kulağı büyük eli kocaman demiyorsun anladığım kadarıyla kişiliğinde içine sinmeyen bişeyler oluyor ve hep kendi kendine ya bunda bişey var ama ne diyorsun hislerine güven böyle bişey dediğin insanda kesin birşey çıkar...bekle ve herşeyin hayırlısını vermesi için allaha dua et...asla o pozitif elektiriği almadığın insana yanaşma derim..yine söylüyorum kimsenin evliliği dört dörtlük asla olmuyor birçok üzücü şeyde yaşayabilirsin onun için , hoşlandığın ve elektrik aldığın kişiyi bekle derim... Elektrik almak içinde kendini zorlama sakın kendinde bir sorun olduğunu düşünerek karşındakini tanımak için cebelleşme kendinle ,,,elektrik almadığın kişiyle evlilik yaparsan birde sorunlar yaşarsan vay haline yatağına bile giremezsin canım işkence gibi gelir hayatın kararır..birde huysuzun teki çıkarsa hiç çekemezsin ...kalbin ne diyorsa onu yap.sakın kalbini ve hislerini hiçe sayma

işin içine evlilik girdiğine göre belirli bir çekim vardır kişiler arasında...
o olmadan zaten evliliği düşünmek saçma...
bu çekim kaşla, gözle, boyla, posla kısaca fizikle alakalı değildir...
aşk bir kimya işidir..
huyunu seviyorsam zaten o kişiyle aramda uyum vardır...
her şeyin üstünde olan da bu uyumdur, aynı dili kullanmaktır...
mesela eşimle ilk tanıştığımda hakkında hiç birşey bilmediğim adam bana acayip güvenilir geldi...
bu bir histi bunu anlatamam...
ve ona bir cümle kurmuştum ilk tanıştığımız gün...
sanki demiştim "sizi tanıyorum ama daha önce hiç görmediğime de eminim"..
ben bazı şeylerin tesadüf olmadığına çok inanıyorummm...

neden peki biraz acar misin

bana soru sormuşsun neden diye...
tanımadan etmeden evliliği kabul ettiğim için...
halbuki ne çok sakin duruyodu....
ne olduysa evlendikten sonra oldu...
bu kadar ailesine bağlı anneci oldugunu bilmiyordum...
herşeyeme karışacagını bilmiyordum...ben demiyorum ailesini silsin...istiyorum ki ben haklı olduğumda arkamda dursun nasılki ailesini savunuyorsa benide savunsun...
şimdiki aklım olsaydı 40 defa daha düşünürdüm evlenmeyi....
gerçektende evliliği ayakta tutmak çok zor hemde çok....benneyaptımkibenneyaptımki

elektirk denen şey tiple ilgili değil bence zaten..
cok farklı bir şey o..
ben de eşimi gördüğüm de aman Allahım ne yakışıklı adam dememiştim-gerçi şimdi dünyanın en yakışıklısı olduğunu düşünüyorum ama - :)
eğer o elektrik hissedilmiyorsa mantık evlilliği de yapılmaz bence..
herpsi belli bir dengede olmalı..
hele bırakın elektirği insanı iten en ufak bir mesele bile varsa o adamda,asla evlenilmez diye düşünüyorum ben...

evlendıgımde ergen kız degıldım.. o yuzden ergen kızların krıterlerıde söz konusu olmadı..

esmer,uzun boylu yakısıklı falan dıye bakmadım...

ayrıntı dusunseydım hıc bır zaman evlenemezdım.. evlenmek icinde evlenmedım..eşimi cokta sevıyorum...hayatın toz pembe olmadıgınıda bılıyorum..

kadere inanırım.. elektrıge degıl...

(kader de insanın elındedır zaten.....)

ben beğenmedim istemedim ama iyiki evlenmişim hayatımda verdiğim en doğru karar
eşim çok yakışıklı değil ama mükemmel bir eş ve baba
ayrıca şimdi benim gözümde en yakışıklı

canım onu tanıdıkça konuştukça seversin ilk görüşte olmasa bile zamanla alışırsın birbirinize hemen olmadı die kestirip atma ilk başta ben öle demiştim o ilk görüşte hoşalnmış ben sırf enişteme benziyor diye istememiştim çok esmerdi aramızda 20 cm vardı o memurdu ben stajyer çok kibardı acabamı ????dediğim zamanlar çok oldu
ama bi şekilde görüşüyorduk iş yerinde ve zamanla tanıdıkça bağlandım ama bilseydim ki günün birinde ayrılıcaz o gün kestirip atardım.evet şimdi ayrıyız ama elektrik onu tanıdıkça olucak bişey canım yada
[/COLOR haydi tedaşa elektirik almaya :))

valla bende asik oldum onu gormeden fotosundan sadece.

Eşimle tanıştığımız ilk gün en çok gözlerime bakarak konuşması,gülümsemesi,içtenliği,hareketleri,tavrı hoşuma gitmişti,kesinlikle tip önemli değil benim için,haliyle ilk gördüğümde tipi etkilemedi beni,ama şimdi sorsan benim için eşim dünyanın en yakışıklı erkeği derim.
dışardan bakan biri olarak söylersek çok yakışıklı(akrabalar bayağı bir laf etmişti,torba değilki ağızları büzesin) değil ama mükemmel bir eş,eş bulmakta iş bulmak kadar zor

ben eşimle tanıştığımda kesinlikle hiçbişeyinden etkilenmedim..evlilik asla dedim...ama kendini bana tanıttı..güvenilir ve dürüst olduğunu,en önemlisi bana gerçekten değer verdiğini ve beni sevdiğini gördüm..o halde evlendim..4 ay oldu...pişman değilim..inşallah böyle devam eder:nazar:

ilk goruste anliyosun diyenler var
bir de hic etkilenmedim diyenler var
sasirdim kaldim

ilk zamanlar ben hoslanmamiştım. acıkcası hic benim tıpım değildi.... daha sonradan sevdim..aşık oldum...hep der zaten önce ben sevdim dıye.........................

bunun tek bi yolu yoktur ki..
ya baştan elektrik olur, sonradan da güzelce devam eder.. veya baştan elektrik olur, giderek pıss die söner..
ya da baştan hiç elektrik olmas, zmnla oluşur.. herkesin karşısına çıkan farklı..
ben sevgilimi ilk tanıdıımda uzak duruyodum, böle kasıntı fln bişeydir gibime geliodu, sonra bi yanyana düştük, gerçekten bi çekim oluştu..
önyargı da önemlidir mesela, olumlu veya olumsuz önyargı da çok etkiler insanı.. beklentisiz yaklaşmak da en iisi, minimum beklenti=minimum hayalkırıklığı..

biz eşimle ilk olarak çalıştıgım yerde karşılaşmıştık ben dikkat bile etmemiştim ama o elektrik çarpmışa döndüm demişti 3ay tlf görüşmesinden sonra nişanlandık ve 6ay içindede evlendik ama ilk buluşmamızda başımıza gelmedik kalmadı hırsız arabanın camını kırıp çantamı çalmıştı üstüne yetmiyomuş gibi abimlere yakalanmıştık (çünkü gizli buluşmuştuk) halen söyleriz negündü diye

güzelliğin ve tutkunun ekmek arasına konup yenmediğini ilk nişanlılığımda anladım.6senelik aşk 5 ayda tükenip bitti
eşimse tip olarak hiç düşünmediğim biriydi sarışındı yani...o kadar çok anlatmışlardıki bana en sonunda zorla tanıştırıldık...ilk gördüğümde hiç ama hiç hoşlanmamıştım bakış açısı işte...
sonrasında buluşmalarda nasıl yapsamda bundan yakayı kurtarsam kibar bir dille reddetsem derken hayata bakış açısı,sevgi dolu oluşu ve geçirdiği onca şeye rağmen ayaklarının yere sağlam basmış olması beni çok etkiledi...adam gibi adamdı yani...kendimi sıyırmaya çalışırken aşık olduğumu farkettim ve gönül gözüyle bakınca ondaki güzelliklerin farkına varmaya başladım...
bunlar oluşmasaydı şayet evlenirmiydim asla...hoşlanmadığım biriyle evlenmek gibi hayatta en önemli şeyi sanşa bırakacak kadar hayalperest biri olmadım hiç...
güzellik zamanla değişiyor ama zamanla değişmeyen tek şey kişiyi oluşturan temel yapısı...evlilikte en önemli şey huzur çünkü,huzur olduğu zaman hayatı paylaşmanın keyfi çıkıyor
ve esim sayesinde şunu öğrendim insanları tanımak için onlara fırsat vermeyi.....

Son düzenleme:
benim hevesim kalmadi artik sanırım
biriyle tanisirsin, ayni sorular, ayni cevaplar...
benim hep su sekilde olur; biriyle tanisirim, hic cekmez beni sonra iyi insan bari arkadas kalalim derim ama o beni cok cok begenmistir, bisure belki sever diye bekler en sonunda vazgecer...

ilk gördüğüm gün heyecandan elim titremişti kaydirigubbakcemile3
kii daha tanısmıyorduk bile
sigaramı bile yakamamıstım
elektrik bu olsa gerek
ben fena carpılmısım yerimseniben

Back
X