- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
Evinizin ihtiyacı kısmaz ondan eminim.bazrn alışverişe çıkıyoruz o daha önem veriyor iyisini almaya paraya bakmadan.ancak evi yok az bı birikimi var babasını da evi yok satmis çar cur gtmis oara.simdi kiradalar.bize bişey kalmayacak yani.bende birikteremeyek istyirum paramzi ilerde çocuğumu güzel okullarda okutmak için bir evimiz olsun diye ama byle yaparak birikimizimdrn kisicaz ona canım skliyir.ayriyeten annesine kredi kartı çıkartmıştı tütün parasıni vs veriyorEger mustakbel es adayinizin imkani varsa ailesinin ihtiyaci yokken yardim ya da jest yapmasinda bence bir sakinca yok.
Kendi evinin ihtiyaclarindan kismadan mi yapacak evlenmeden bilemezsiniz ve karismamalisiniz.
Bende öğretmenim caliscam.sadece ona yüklenip evde oturan biri olmam.universtrdrn beri calsiiyorum zaten ailemden blr para almıyorum yıllardır.brn nişanlım eşim oldgunda bile para istemeye utanırim kredi kartı çıkardı daha harcamadim.o yüzden kendim illaki calsicam.benimde ailem ihtiyacı olsa gönderirim ama bu düzenli olmaz herkesin kendi ailesi var dye düşünüyorum.ana kuzusu degl çok sadece tek çocuk400 çok bir mebla değil. annesini kollaması güzel ana kuzusu olmasın da gerisi teferruat. Siz çalışmayacak mısınız peki bu hesabı yapmaktansa siz de üretseniz belki daha az sıkıntı yaşanır.
Oooo bu kadar plan proje, hayat bu kadar kasmaya gelmez.Evinizin ihtiyacı kısmaz ondan eminim.bazrn alışverişe çıkıyoruz o daha önem veriyor iyisini almaya paraya bakmadan.ancak evi yok az bı birikimi var babasını da evi yok satmis çar cur gtmis oara.simdi kiradalar.bize bişey kalmayacak yani.bende birikteremeyek istyirum paramzi ilerde çocuğumu güzel okullarda okutmak için bir evimiz olsun diye ama byle yaparak birikimizimdrn kisicaz ona canım skliyir.ayriyeten annesine kredi kartı çıkartmıştı tütün parasıni vs veriyor
Takilmayin o halde. Ben de yillardir anneme harclik gonderirim ihtiyaci olsun olmasin. Esim izin vermese sen kimsin derim. Nasilsa ikiniz de kaxaniyorsunuz. Ha o ailesine gonderirken sizin maasa da el koymaya falan kalkarsa asla. giderleri ortak bolusun, yatiriminizi yapin kalanla da kim ne yaparsa yapar. Derseniz ki o para yollayacak siz masraflari odeyeceksiniz kimse kusura bakmasin.Bende öğretmenim caliscam.sadece ona yüklenip evde oturan biri olmam.universtrdrn beri calsiiyorum zaten ailemden blr para almıyorum yıllardır.brn nişanlısının eşim olsa bile para istemeye utanıyorum kredi kartı çıkardı daha harcamaman.o yüzden kendim illaki calsiiyorum.benimde ailem ihtiyacı olsa gönderirim ama bu düzenli olmaz herkesin kendi ailesi var dye düşünüyorum.ana kuzusu degl çok sadece tek çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?