merhaba,23 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitirdim.ve daha 3 hafta önce acele verilmiş bi kararla nişanlandım başta nişanlamaya çekinmiştim daha okul yeni bittiği için acele ediyomuşum gibi karşılanırım diye düşünüyodum...aslında nişanlımı çok seviyorum.aradığım insanı bulduğumu düşünüyorum.onun sevgisinden de eminim.nişanlım şuan yurt dışında iş için 1 sene falan kalıcak yeni gitti. bizimkiler düğünü seneye yapalım diyolardı...gerçi bana seneye bile çok çabuk olucak gibi geliyo çünkü daha 9 aydır birlikteyiz.şuan nişanlandığıma asla pişman değilim onu seviyorum:1rolleyes:.ama nişanlımla 3 gündür birbirimizi yiyoruz.o bana buraya gel burda fransızca öğrenirsin türkiyeye döndüğümüzde de ana dilin gibi öğrenmiş olursun diyo.işletme mezunuyum ve dil çok önemli benim için biliyorum.nişanlım da ha 1 yıl önce ha 1 yıl sonra ne farkeder yapalım düğünümüzü diyo.ben geleceğimizi düşünüyorum diyo.ve benim iyi yerlere gelmem için böyle söylüyo biliyorum...ben mantıklı buluyorum söylediklerini haklı ne zamandır iş bakıyorum iş yok zaten.ama gitmem için de evlenmek zorundayım.ben onu sevdiğim halde evlenme fikrine bir türlü yaklaşamıyorum evlilikten korkuyorum sanki .ama bi yandan da nişanlı git deseler gidicek gibi hissediyorum...peki ben nişanlımı sevdiğim halde neden evliliğe gelince duraksıyorum bi türlü anlam veremiyorum.herşey çok aceleye gelicek gibi hissediyorum...sizce şuan en mantıklısı ne napmalıyım??fisfisfisfisfisfis