- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kızlar 24 aydır çıkıyoruz ve evlenmemize 24 ay daha var ve ben artık katlanamıyorum ki onsuzluğa çok üzülüyorum..
Geceleri onun yanımda olmaması beni çok üzüyor , hayal kurarak ağlamaktan sıkıldım artık ..
Off ben nasıl kurtulucam bu durumdan daha çook var çook
Ben de senin gibi düşünsem de olumsuz düşünmemelisin canım bence o iki yılda onsuz geçmicek ki,her şeyin yeri ayrı güzel bazen acı verse de..
ailenız cezaevınde yatan birıyle evlenmenıze ızın verecek mı
En kötüsü de bu işte geçecek geçecekkkonsuz geçecek günlerim. Sevgilim önceden bulaştığı bir olay yüzünden suçlu duruma düştüğü için 10 ay cezaevinde yatacak ve 3 ayını kapalı da geçirebilir bu cezanın ve bu da demek oluyor ki telefonla konuşmak dahi yok .. Görüşme de yalnızca haftada bir gün o da 1-2 saat falan .. Ben nasıl dayanacağım bu acıya nasıll nasıll .(((
Canımcım yanlış anlama ama evlenmek istediğin kişiyi tekrar gözden geçir bence,ileride sana bakabilir mi bu adam,evlilik için uygun musunuz o on ay içinde bunları bir düşün..
düşünmemi gerektirecek bir şey yok bakabilceğini iyi biliyorum ben benim derdim başka onsuz olduğum için üzülüyorum diyorum siz gözden geçir diyosunuz . gözden geçirmeyi düşünsem acaba sizce gözden geçirsem mi diye konu açardım .
Ben sana gayet mantıklı ve kırıcı olmayan bir yorum yaptım yazdığın yoruma bak.. sen bilirsin hayat senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?