• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe 24 ayy :(((

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kızlar 24 aydır çıkıyoruz ve evlenmemize 24 ay daha var ve ben artık katlanamıyorum ki onsuzluğa çok üzülüyorum..
Geceleri onun yanımda olmaması beni çok üzüyor , hayal kurarak ağlamaktan sıkıldım artık ..
Off ben nasıl kurtulucam bu durumdan daha çook var çook

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda zamanı ileriye alamayacağına göre içinde bulunduğunuz sürecin tadını çıkarmaya bak.
Kendini boş yere yıpratma.
Sevdiğin birini beklerken mutluluk hissi olur benim bildiğim, acı değil.

Son düzenleme:
Kızlar 24 aydır çıkıyoruz ve evlenmemize 24 ay daha var ve ben artık katlanamıyorum ki onsuzluğa çok üzülüyorum..
Geceleri onun yanımda olmaması beni çok üzüyor , hayal kurarak ağlamaktan sıkıldım artık ..
Off ben nasıl kurtulucam bu durumdan daha çook var çook

ahh cnm bnm, gece yatmadan düşünecek bi sevgilin var ne güzel :) allah mesut etsin şimdiden, çok mutlu olun... :1:

Ben de senin gibi düşünsem de olumsuz düşünmemelisin canım bence o iki yılda onsuz geçmicek ki,her şeyin yeri ayrı güzel bazen acı verse de..

Rabbim kısmet ederse inşAllah bizim 24aydan daha çok. askerlik okul iş vs.. bu kadar beklemişim biraz daha bekleyebilirim diyorum kendi kendime. ayrıca çevremde o kadar çok evlilikle ilgili şeyler duyuyorum ki , bu aralar o kadar çok evlenen oldu ki. Önceden hiç düşünmezdim böyle evlilik için son 1.5yılda oldu bu. Allahım hayırlısını versin, Rabbim sevenleri ayırmasın inşAllah

Ben de senin gibi düşünsem de olumsuz düşünmemelisin canım bence o iki yılda onsuz geçmicek ki,her şeyin yeri ayrı güzel bazen acı verse de..

En kötüsü de bu işte geçecek geçecekkk :( onsuz geçecek günlerim. Sevgilim önceden bulaştığı bir olay yüzünden suçlu duruma düştüğü için 10 ay cezaevinde yatacak ve 3 ayını kapalı da geçirebilir bu cezanın ve bu da demek oluyor ki telefonla konuşmak dahi yok .. Görüşme de yalnızca haftada bir gün o da 1-2 saat falan .. Ben nasıl dayanacağım bu acıya nasıll nasıll .(((

En kötüsü de bu işte geçecek geçecekkk :( onsuz geçecek günlerim. Sevgilim önceden bulaştığı bir olay yüzünden suçlu duruma düştüğü için 10 ay cezaevinde yatacak ve 3 ayını kapalı da geçirebilir bu cezanın ve bu da demek oluyor ki telefonla konuşmak dahi yok .. Görüşme de yalnızca haftada bir gün o da 1-2 saat falan .. Ben nasıl dayanacağım bu acıya nasıll nasıll .(((

Canımcım yanlış anlama ama evlenmek istediğin kişiyi tekrar gözden geçir bence,ileride sana bakabilir mi bu adam,evlilik için uygun musunuz o on ay içinde bunları bir düşün..

Canımcım yanlış anlama ama evlenmek istediğin kişiyi tekrar gözden geçir bence,ileride sana bakabilir mi bu adam,evlilik için uygun musunuz o on ay içinde bunları bir düşün..

düşünmemi gerektirecek bir şey yok bakabilceğini iyi biliyorum ben benim derdim başka onsuz olduğum için üzülüyorum diyorum siz gözden geçir diyosunuz . gözden geçirmeyi düşünsem acaba sizce gözden geçirsem mi diye konu açardım .

düşünmemi gerektirecek bir şey yok bakabilceğini iyi biliyorum ben benim derdim başka onsuz olduğum için üzülüyorum diyorum siz gözden geçir diyosunuz . gözden geçirmeyi düşünsem acaba sizce gözden geçirsem mi diye konu açardım .

Ben sana gayet mantıklı ve kırıcı olmayan bir yorum yaptım yazdığın yoruma bak.. sen bilirsin hayat senin

Back
X