Evlilige bir adım kala fikrinize ihtiyacım var

Yasca sizden bir kaç yaş küçüğüm,bugün 2. kez evlenecek olsam ilk kriterim çocuğumla iletişimi iyi olacak olan birini tercih etmek olur.Evladım ile alakalı konularda ''Oğlumla ilgilenmek zorunda kaldım'' gibi bir açıklama yapmak durumunda kalmayı kabul edemem.Evet kimseden çocuklarımıza babalık yapmalarını bekleyemeyiz ama babacan bir tavırla abilik yapmasını bekleyemeyeceğim biriyle yola çıkamam.Çocugun belki tüm hayatını etkileyecek bir süreçte tabii ki önceliğim oğlum olur.
Annem bacagını kırdı diyorsunuz,annemin bana ihtiyacı varsa böyle bir durumda yanında olamayacaksam ne anlamı var evladı olmamın.
Evlilik uzun bir yol,iyi günde kötü günde diye başlıyoruz yola,müstakbel eşiniz daha yolun basında benim için bencilce diye nitelendirilebilecek bir tavıra bürünmüş,daha zorlu günleriniz de olabilir kendi sağlık problemleriniz belki annenizin ileriki yaşları,oğlunuzun düğünü vs si vakit,emek belki para harcanması gereken durumlar, siz bu adamın bu yolda yanınızda yürüyeceğinden eminmisiniz..
Daha size olan güvensizliğine,size güvenmezken en özel anlarınızı gidip başka bir erkeğe sohbet malzemesi yapmış olması kısmına hiç değinmiyorum,bunun sorununa çözüm aramakla falan alakası yok.
 
Ayrılmak istiyor sanırım. Hem ev alma işini erteleyip hem de böyle yorumlar yapıyorsa nyetii o yönde. Diğer birçok üye gibi ben de sizinle olan cinsel hayatını bir başkasına anlatmasını hoş karşılaşmadım.
 
Adam sizi beni sevsen oral yapardin beni arzulasan benle surekli secisirdin gibi sozlerle manipule ediyo. Istemeseniz de mecbur kalip yapin istiyo. Yani bi tek kendi aslimda dusundugu. Evet insan.sevdigi kisiyle bunlari yapmak ister. Neden yapilmadigi da konusulur. Ama sevsen yapardin agir manipulasyon. Sizi surekli psikolojik siddetle kibarca yonlendirme derdinde. Sana guveniyorum ama telefinun neden cantanda. Bundan sonra ortada olcak falan hic o yasin insaninin soyleyecegi seyler mi. Adam.cok cig geldi bana afedersiniz ama
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…