Merhabalar.Öncelikle bizim 2.evliligimiz olacak.Ben 42 o 48 yasinda.Yaklaşik 3 yıldır beraberiz. Nikah tarihi almasakta Temmuzda evleneceğimizi konuşuyoruz. Ama erkek arkadaşımın bazı soruları var. 1.si cinsellik aynı şehirlerde olmamıza rahmen duzenli bir cinsel hayatımız yok.Ben hafta içi yoğun çalışıyorum hafta sonuna annen ve oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorum Annem ayağını kırdıktan sonra sadece ev içinde yurutecle yuruyebiliyor.Bende onları evde bırakıp çok çıkamıyorum. Sevgilim insan sevdiğine vakit ayırır dokunmak ister diyor hiçmi ozlemiyorsun ben kendimi değersiz hissediyorum diyor ve buluştuğumuz zamanlarda yatakta şehvetli değilmişim(utanarak yazdim) hem fiziksel hemde duygusal olarak mutsuz oluyormuş. Evlenince sihirli bir değnek mi deyecek diyor.Oral için benden tiksiniyormusun falan diyor, halbuki böyle birşey yok sadece hiç alışık değilim utanıyorum vs. Düşünüyormuş hem beni sevmese evlenmek istemez hemde neden böyle diye.iki uç noktada yaşıyorsun diyor. Verdiğim cevaplar onu tatmin etmiyor.oglum kpss ye girdiği için onunla ilgilenmek zorunda kaldım haftasonu evet onu ihmal ettim belkide ama bu sevmediğim için değil.Bunun dışında onla beraberken telefonum neden çantada duruyormuş veya sessizde neden ortaya koymuyormusum benden şüphe duymuyormus ama telefonum hep ortada olacakmis bundan sonra.birde en yakın erkek arkadaşına bu durumu anlatmis yüzeysel demiski oda biz eşimle nisanliyken bile evliykende hep arzuluyorlarmis bu kadın seni zerre kadar sevmiyor bence demiş.Baskasindanda duyunca kötü oldum diyor .planlarimizda sıkıntı yok ama bunlarin cevabını istiyorum diyor.