Evlilige bir adım kala fikrinize ihtiyacım var

Arkadaşiyla bu tarz konulari konuşmamaliydi kocaman bir eksi burasi.👎🏽
Onun disinda yani 40 kusur yasinda basinda evlilik gecmis kocaman kadinsiniz. Hayatinda bir şey gormemiş gibi, utangaç tavırlara filan gerek var mi, adamin rahatsiz olmasi normal. Yeni bir iliski degil sonucta evlilige gidiyor.
(değisik fantazi sahibi bazi tipler seviyormuş bu tarz utangaç tavirli şeyleri o ayri)

İnsan karşisinda tutkusunu hissetmedigi devamli çekingen biriyle iyi bir cinsellik yaşayamaz.

Ama bunun yaninda çokta genç degilsiniz cocugunuz var, sorumluluklariniz var bunun farkinda olmali, her an her boşlugu ina ayiramazsiniz. Telefon mevzusuna hiç girmiyorum zaten tam ergen hareketleri yani, o kadar guvenmedigi biriyle bu yaştan sonra ne diyr evleniyor.

Neyse genel olarak adama uyuz oldum.

75 yaşında ki adamın cinsellik istemesinden ( dün açılan bir konuydu)sonra 48 yaşındakinin oral istediğini okumak bunlar ilginç geldi sanırım.
Öncelikle çok seks düşkünü gibi biri mi yoksa bu kadar abartmasi normal değil. Ayrıca siz oral yapmak istemiyorsanız zaten konusu bile olmasın.
Uzun zamandır tanıyorsunuz ama belki biraz daha tanımanız gerekebilir. Umarım çok mutlu ve afiyette olursunuz 🍀

Arkadaşiyla bu tarz konulari konuşmamaliydi kocaman bir eksi burasi.👎🏽
Onun disinda yani 40 kusur yasinda basinda evlilik gecmis kocaman kadinsiniz. Hayatinda bir şey gormemiş gibi, utangaç tavırlara filan gerek var mi, adamin rahatsiz olmasi normal. Yeni bir iliski degil sonucta evlilige gidiyor.
(değisik fantazi sahibi bazi tipler seviyormuş bu tarz utangaç tavirli şeyleri o ayri)

İnsan karşisinda tutkusunu hissetmedigi devamli çekingen biriyle iyi bir cinsellik yaşayamaz.

Ama bunun yaninda çokta genç degilsiniz cocugunuz var, sorumluluklariniz var bunun farkinda olmali, her an her boşlugu ina ayiramazsiniz. Telefon mevzusuna hiç girmiyorum zaten tam ergen hareketleri yani, o kadar guvenmedigi biriyle bu yaştan sonra ne diyr evleniyor.

Neyse genel olarak adama uyuz oldum.
Aynen bu cümleyi kurdu tutku ve şehvet yokmuş bende.Elimden geleni yapıyorum aslında ama tutkulu ve şehvetli bir kadın değilim işin acikcasi

Eski konularınıza baktım da bu adam güven vermedi.aranizda sürekli, onun beklediği para ,ev mevzusu dönüyor.zaten 3 yıl olmuş.belli bir yasa gelmiş, işi gücü olan olan insanların 3 yıl beklemesi saçma.simdiye kadar evlenmeniz gerekirdi ama adam pek istemiyor gibi.

Ablacim eski konularini okudum. Adamin evlenme niyeti yok. "Sevgi" kelimesini paravan olarak kullanip cinsel ihtiyaclarini gidermeye calisiyor. Bak sen birkere evlenmissin benden daha iyi bilirsin ama gencecik cocuklar bile sifirdan duzen kurup aylar icinde evlenebiliyor. Belli bir yasin ustundeki adamin zaten duzeni olmaliydi yahut su zamana kadar duzen kurabilmeliydi. Adamin niyeti evlenmek degil

Merhabalar.Öncelikle bizim 2.evliligimiz olacak.Ben 42 o 48 yasinda.Yaklaşik 3 yıldır beraberiz. Nikah tarihi almasakta Temmuzda evleneceğimizi konuşuyoruz. Ama erkek arkadaşımın bazı soruları var. 1.si cinsellik aynı şehirlerde olmamıza rahmen duzenli bir cinsel hayatımız yok.Ben hafta içi yoğun çalışıyorum hafta sonuna annen ve oğlumla ilgilenmek zorunda kalıyorum Annem ayağını kırdıktan sonra sadece ev içinde yurutecle yuruyebiliyor.Bende onları evde bırakıp çok çıkamıyorum. Sevgilim insan sevdiğine vakit ayırır dokunmak ister diyor hiçmi ozlemiyorsun ben kendimi değersiz hissediyorum diyor ve buluştuğumuz zamanlarda yatakta şehvetli değilmişim(utanarak yazdim) hem fiziksel hemde duygusal olarak mutsuz oluyormuş. Evlenince sihirli bir değnek mi deyecek diyor.Oral için benden tiksiniyormusun falan diyor, halbuki böyle birşey yok sadece hiç alışık değilim utanıyorum vs. Düşünüyormuş hem beni sevmese evlenmek istemez hemde neden böyle diye.iki uç noktada yaşıyorsun diyor. Verdiğim cevaplar onu tatmin etmiyor.oglum kpss ye girdiği için onunla ilgilenmek zorunda kaldım haftasonu evet onu ihmal ettim belkide ama bu sevmediğim için değil.Bunun dışında onla beraberken telefonum neden çantada duruyormuş veya sessizde neden ortaya koymuyormusum benden şüphe duymuyormus ama telefonum hep ortada olacakmis bundan sonra.birde en yakın erkek arkadaşına bu durumu anlatmis yüzeysel demiski oda biz eşimle nisanliyken bile evliykende hep arzuluyorlarmis bu kadın seni zerre kadar sevmiyor bence demiş.Baskasindanda duyunca kötü oldum diyor .planlarimizda sıkıntı yok ama bunlarin cevabını istiyorum diyor.
Yaşınız kaç olursa evlenmeden cinsellik yaşamayı istemek zorunda miymissiniz? Bence yanlış yorumlamış

42 yaşından sonra tutkulu şehvetli bir insan olabilir misiniz sanmıyorum kişilik meselesi

valla ben eski konularınızı falan bilmiyorum da bu konudan bile belli bu adam ayrılın diye bahane uyduruyor telefon neden çantanda bahanesi nedir yani

Arkadaşına evleneceği kadınla yatak olayını anlatmaya utanmamış mı? 50 yaşında adam bi de yazıklar olsun ona

Ben eski konularınızi okumadım.
Ama kaç yaşında olursak olalım dinlediğimiz gibi cinsellik yaşamak hakkımız bence.
Yani yaslara takılmadan o da dilediğini talep etmekte özgür 48 yaşında diye tutkulu bir cinsellik isteme hakkı yok değil yani .
Ama siz de dilediğiniz gibi bir cinsellik yaşamakta özgürsünüz elbette.
Yani 42 yaşına gelmişsiniz oral seks sevmiyorsanız sevmiyorsunuzdur zorla yapılabilecek bir şey değil bu zaten.
Cinsel anlamda birbirinize uyumlu değilseniz bu bir sorun bence.
Yani sizde oturup düşünün bence bu adamı ne kadar istiyorsunuz her anlamda uyumlu bir çift misiniz ?
Evlilik sizin için olmazsa olmaz mı mesela ?
Çoluk çocuk sahibi insansınız zaten bundan sonra evlenirseniz motivasyonunuz nedir ?
Ben sanırım evlilikten ziyade doyum veren bir ilişki yaşamayı isterdim çocuk sahibi olmak gibi bir niyetim yoksa.

Back
X