• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilige çocuk için devam etmeli miyim.

Nildaceren

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
46
18
8
37
Merhaba hanımlar. Ben 37 yaşında 2 çocuk annesi 15 yıllık evli calisan bir kadınım.Esimle görücü usulü evlendik.hic elektrik olmadı ona karşı ama çok iyi bir insan olduğu için ve evlenince alışırım diyerek evlendim.daha ilk gunden tiksinme duydum.ona dokunmak bile istemedim. Sanırım ten uyumsuzluğu denen şey bu.kimseye anlatamadım.bosansam insanlara ne diyeceğim,kusur bende diye düşündüm hep.2 ayda bir ancak birlikte oluyorduk.o da hiç rahatsız değildi bu durumdan.bu esnada çocuklar oldu tabi.O beni çok seviyor ve iyi insan ,iyi baba diyerek bu güne geldik. Fakat artık evde iki ev arkadaşı gibiyiz.hic konuşmuyoruz bile.artik dayanılmaz noktaya geldik.ama çocuklar için devam mı etmeliyim yoksa artık bitmeli mi karar veremiyorum.lutfen olumsuz yorum yapmayın.ayni zamanda psikolog ile de görüşüyorum fakat o karar senin diyor.yorumlariniza ihtiyacım var.

Merhaba hanımlar. Ben 37 yaşında 2 çocuk annesi 15 yıllık evli calisan bir kadınım.Esimle görücü usulü evlendik.hic elektrik olmadı ona karşı ama çok iyi bir insan olduğu için ve evlenince alışırım diyerek evlendim.daha ilk gunden tiksinme duydum.ona dokunmak bile istemedim. Sanırım ten uyumsuzluğu denen şey bu.kimseye anlatamadım.bosansam insanlara ne diyeceğim,kusur bende diye düşündüm hep.2 ayda bir ancak birlikte oluyorduk.o da hiç rahatsız değildi bu durumdan.bu esnada çocuklar oldu tabi.O beni çok seviyor ve iyi insan ,iyi baba diyerek bu güne geldik. Fakat artık evde iki ev arkadaşı gibiyiz.hic konuşmuyoruz bile.artik dayanılmaz noktaya geldik.ama çocuklar için devam mı etmeliyim yoksa artık bitmeli mi karar veremiyorum.lutfen olumsuz yorum yapmayın.ayni zamanda psikolog ile de görüşüyorum fakat o karar senin diyor.yorumlariniza ihtiyacım var.
kavga mı ediyorsunuz yoksa sadece cinsellik mi sorun?

Tiksindiğiniz adamdan iki çocuk yapmak gerçekten büyük başarı. 15 yıl mutsuz evliliğe katlanmışsınız artık değişim zamanı diyorum

SEN EVLENDİĞİN İLK GÜNDEN BERİ ONA ALIŞMAYA ÇALIŞMAMIŞSIN BENCE HEP Bİ SINIR KOYMUŞSUN BEYİNİNDE KESKE ÇOCUKLAR OLMASAYDI YIPRANAN ONLAR OLUYOR DÜZLETME FİKRİ KONUŞUP ANLAŞMA MUTLU OLMA GİBİ BİRŞEY ARANIZDA İMKANSIZSA BOŞANIN

kavga mı ediyorsunuz yoksa sadece cinsellik mi sorun?
Sorun da burda hiç kavga etmiyoruz ama hiç iletişim yok en baştan beri.mesela ben yarım saat ,atıyorum elmadan bahsediyorum.o evet evet diyor .5 dakika bana elma diye soru soruyor.meger bir kelimesini bile dinlememiş .dokunmak diye birşey yok aramızda.yatakta herkes sırtını dönüp yatıyor.konusmuyoruz bile.

Şuan geriye baktığımda ben de o küçücük halime o kadar üzülüyorum ki.sadece beni çok seviyordu.ben sevmesem de o beni seviyor en azından dedim hep.bir de çocuklar vardı.babalarina çok düşkünler bosansam ortada kavga gürültü yok diye beni suclarlar diye korktum hep.anneme anlattım geçenlerde.o da çok üzüldü boşan dedi.sonra babama anlatmış.babamda bu kadar dayandiysa bundan sonra da çocukları için dayansın demiş.ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Insanin hayati boyunca birkez bile sevmeden, bulusmadan once karninda kelebekler ucusmadan, tutkuyla sevismeden, basina gelen birseyi once ona anlatma istegiyle dolup tasmadan yasamasini hayal edemiyorum.
Cocuklar ayriliktan en az etkilenecek duruma geldiklerinde bosanirdim sanirim. Ornegin okullar yaz tatiline girdiginde evleri ayirirdim

Görücü usulü tanıştınız ama evlenmek sizin kararınızdı değil mi? Aileden bir zorlama oldu mu bu konuda?
Ben o zaman ailemden uzak bir şehre atanmıştım.surekli bana gözümüz arkada kalıyor ,seni merak ediyoruz.yokmu gorustugun biri evlensen diyorlardı.zorlama olmadı ama ben de bundan etkilendim sanırım.hemen evet dedim.

Şuan geriye baktığımda ben de o küçücük halime o kadar üzülüyorum ki.sadece beni çok seviyordu.ben sevmesem de o beni seviyor en azından dedim hep.bir de çocuklar vardı.babalarina çok düşkünler bosansam ortada kavga gürültü yok diye beni suclarlar diye korktum hep.anneme anlattım geçenlerde.o da çok üzüldü boşan dedi.sonra babama anlatmış.babamda bu kadar dayandiysa bundan sonra da çocukları için dayansın demiş.ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.

Peki herkes yuvasını kurup evden ayrıldığında geriye dönüp boşa geçen yıllarınız için üzülmeyecek misiniz? Çocuklar da bir yere kadar. Önce can sonra canan

Insanin hayati boyunca birkez bile sevmeden, bulusmadan once karninda kelebekler ucusmadan, tutkuyla sevismeden, basina gelen birseyi once ona anlatma istegiyle dolup tasmadan yasamasini hayal edemiyorum.
Cocuklar ayriliktan en az etkilenecek duruma geldiklerinde bosanirdim sanirim. Ornegin okullar yaz tatiline girdiginde evleri ayirirdim
Tam kesin karar verdim dediğim anda çocuklar etkiliyor beni.mesela akşam bir filmde anne baba ayriliyordu.kizim bana dönüp anne siz ayrilmazsiniz değil mi dedi.kaldim öylece 😔

Peki herkes yuvasını kurup evden ayrıldığında geriye dönüp boşa geçen yıllarınız için üzülmeyecek misiniz? Çocuklar da bir yere kadar. Önce can sonra canan
İşte bunu düşündüğüm için burdayım.ve o zaman geldiğinde artık çok geç olacak.sevmeden sevilmeden ömrüm geçiyor.cok çok üzülüyorum 😔

İşte bunu düşündüğüm için burdayım.ve o zaman geldiğinde artık çok geç olacak.sevmeden sevilmeden ömrüm geçiyor.cok çok üzülüyorum 😔

Çocuklarınız belki size şimdi hak vermeyebilir ama ilerde verecektir. Bu saatten sonra yapacağınız kendi hayatnıza bakmak. Sevgisiz yaşamak o kadar zor ki

Çok haklısınız .içimi rahatlattı yorumlarınız. Benim gibi düşünen birileri olunca suçluluk duygusu hafifliyor çok teşekkür ederim

Tam kesin karar verdim dediğim anda çocuklar etkiliyor beni.mesela akşam bir filmde anne baba ayriliyordu.kizim bana dönüp anne siz ayrilmazsiniz değil mi dedi.kaldim öylece 😔
Ben bebegim varken ayrildim. Henuz farkinda olmadigi icin sadece yer degisiminden etkilendi. Buyuk olsaydi belki bizde bosanamazdik. Boğazınızın düğüm düğüm olduguna eminim. Ancak cocuklariniz buyudugunde eminimki sizi anlayacaktir

Tiksindiğin bir adamla nasil birlikte oldun bunca sene? Cok uzuldum senin için..

Sevmek, sevilmek senin de hakkin olan duygular değil mi?
Bir kere geldigimiz dunyada, niye sabredelim istemedigimiz seylere?

Gercekten cok cok üzüldüğüm bir konu oldu bu😔
Kavga, şiddet gibi durumlarda anlatmak ve karar vermek daha kolay olurdu.ama bu durumu kimse anlamaz diye anlatamadım.icimde yaşamak öldürüyor beni.anneme bile yeni anlattım.ama bu kadar sene dayandiysa bundan sonra da çocukları için dayansın demiş babam.anlamadilar yani beni.cocuklarim da anlamaz diye korkuyorum.cunku evde ses yok,kavga yok.disardan bakınca çok ideal bir evlilik gibi görünüyor.ne yapacağım bilmiyorum inanın😔

Back
X