Merhaba kızlar daha öncede burda konu açmıştım...eşimle ilgili sorunlarım var.kendisi çok huysuz sinirli ve dediğğim dedik hep ben haklıyım havalarında..o haksız olsa bile gelip özür dilemez ilk adımı hep bnden bekler..birasda benim suçum bu ben alıştırdım böyle....aslında suan arammız iyi bi sıkıntı yok ama ben niye böyleyım boşanmak fikrini aklımdan atamıyorum...sürekli ayrıldıktan sonraki hayatıma konsantre olmuş durumdayım nasıl olur ne yaparım falan filan mal paylaşımını bile yaptım kafamda...lakin bi yandan yuvamı yıkmak istemiyorum.biyandan bundan koca olmaz diyorum.baba olmaz diyorum sorumsuz bir insan çünki tonla borcu var...evlendikten sonra gelen 4 tane daha icrası geldi maaşına hepsi sıraya girdi...yani ne yapayım ben sosyal ortamlarda arkadaslarımı göruyorum eşlerıyke ne kadar mutlular sonra bide benim evliliğime bakıyorum mutsuz oluyorum....napmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumm artık...ona karsı olan sevgim hala yerinde duruyormu emin deilim...zannedersem ondada bişeyler bitmiş çünkü aşırı derecede saygızızlık başladı en ufak birşeyde küfretmeler arkadaşlarımızın yanında bana bağırmalar cocuk azarlar gibi...bense ağzımı bile açamıyorum o böyle davranınca..açsam uzıycak cok başka yerlere gidicek diye korktum hep ama artık böyle olsun istemiyorum...şimdi okudunuz siz ne düşünüyorsunız?