• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe gidemeyen ilişkiler

insan sürekli sürekli ilişkilerinde aynı sorunu yaşıyorsa orda bir blokaj bir travma olduğunu düşünüyorum. Almanız gereken dersi almamışsınız. Belki de kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyor haketmediğinizi düşünüyorsunuz. Karşınıza cıkan erkekler belkide sizin bilinçaltınızın aynası?
hayat cesurlara torpil geçer kitabını okursanız size cok faydası olur ve can aydoğmuş’un meditasyonlarını önerim youtube’da videoları dolu.

Ben aynı sene icinde tanıştığım 3-4 erkekten hep birbirinin aynısı konular yüzünden darbe yiyince dersimi aldım kabul ettim yoluma baktım. Cok gecmeden karşıma cıkan beni benden daha cok seven İnsana şans verdim, başta zor oldu, diğerleri gibi dengesizlizlik ve gelgitler yapmayınca ben onu elde ettim sandım sevmiyorum sandım ama yinede devam ettirdim bu İlişkiyi ve şuan daha cok seven taraf benim yakında kısmetse evlilik düşünüyoruz.
Dersimi aldım ve hayat mucizeler cıkardı önüme inşallah siz de mucizeler yaşarsınız dediklerimi istikrarlı şekilde yapın

Bende blokaj olduğunu hissediyorum çok acayip ama bariz Bi şekilde hissetmeye başladım çünkü farkındayım kendimi sevmiyor değer vermiyorum ilişkilerimde bağımlı tarafım. Kaybetmemek uğruna tartışmaktan bile kaçıyorum tartışsam bile kaybetme korkusundan Bi daha kimseyi sevemem düşüncesiyle hemen alttan alıyorum duruşumu koruyamıyorum

İlişkide önemli olan bence iki kişinin birbiriyle uyumlu olması. Hem zevk, hem eylem, hem tarz, hem görüş, hem kıyafet, hem kafa yapısı, hem olaylara yaklaşım vs bı sürü şeyde erkek ve kadın birbiriyle uyumlu olmalı. Evlenince bile haftada 3-4 kere cinsel ilişkiye girmek gerekiyormuş (ben vajinismusum tabi orası ayrı) ama her anlamda uyuşmak gerçekten önemli. Seni anlayan ve anlayabileceğin bı erkek olmalı. Seven sahiplenen isteklerine sırt çevirmeyen, sabırlı, anlayışlı, destek olan bir erkek olması gerekir. Biraz mantıklı düşünmelisin canım bence
Yorgun olsan bile cinsellik konusunda erkekler anlayışlı değil sanki hayatta başka şeyler yokmuş gibi çok yorucu

Bende 26 yaşıma gireceğim çok aşık değilim ama karekter kafa yapısı eğitim kültür fiziksel vs. olarak her şeyimiz uygun biriyle görüşüyorum. Evlenmeyi istiyor can atamıyorum ama Red edersem pişman olmaktan korkuyorum ileride. Sizinde hiç böyle karşılaştığınız birisi olmadı mı?
Kesinlikle fırsat verin derim zaten yaşınız artık küçük değil ben de eşimde ilk etapta etkilenmedim ama ruhumudan öyle güzel anladı ki Allah'ım kalbimi isindir diye dualar ettim iyi ki etmişim evlenince yakışıklilik vs bir yere kadar adet döneminde nazını çekiyor mu hastayken meyve soyup karnını okşuyor mu hamileyken ne oldu neyin var diye gözünun içine bakıyor mu bunlar ehemmiyet kazaniyor o kalbim küt küt diye yakışıklı diye kapildigim çocuklar daha sevgiliyken bile egolarindan seni üzdüm mu diyemezlerdi bir de koca olacaklar sanardim aptallikmis

Kesinlikle fırsat verin derim zaten yaşınız artık küçük değil ben de eşimde ilk etapta etkilenmedim ama ruhumudan öyle güzel anladı ki Allah'ım kalbimi isindir diye dualar ettim iyi ki etmişim evlenince yakışıklilik vs bir yere kadar adet döneminde nazını çekiyor mu hastayken meyve soyup karnını okşuyor mu hamileyken ne oldu neyin var diye gözünun içine bakıyor mu bunlar ehemmiyet kazaniyor o kalbim küt küt diye yakışıklı diye kapildigim çocuklar daha sevgiliyken bile egolarindan seni üzdüm mu diyemezlerdi bir de koca olacaklar sanardim aptallikmis

Haklısınız vefa, merhamet, düşüncelilik, sahiplenme bunlar çok güzel ve önemli şeyler bende dua ediyorum sizin gibi teşekkür ederim paylaşımınız için. Size de mutluluklar dilerim

Back
X