Merhaba kızlar şu sıralar çok bunalımdayım.Erkek arkadaşım var ve ciddi düşünüyoruz .Ben 22 yaşındayım o ise 23 yaşında.Erkek arkadaşım ve ben farklı şehirlerde yaşıyoruz.Eğer evlenirsek onun işinden dolayı büyük ihtimalle onun yaşadığı şehirde yani Gaziantep'te yaşayacağız.Yaklaşık 1,5 yıldır birlikteyiz.Ve tahmin edersiniz uzak bir ilişki yürütmek çok zor.O yüzden biz en azından aileler tanışsın istiyoruz.Geçenlerde konuyu babama açtım ancak hiç beklediğim gibi bir yanıt alamadım.Bana Antep'in çok uzak olduğunu,çok iyi düşünüp karar vermem gerektiğini söyledi.Aynı zamanda eğer onunla evlenmeyi çok istiyorsam kabul edeceğini ancak ilerisine karışmayacağını söyledi.Bu konuşma beni çok üzdü.Çünkü babamda tamamen bir ön yargı var.Henüz gelsinler bi tanışalım bile demedi.Antep çok uzak ve ben ordakilerin nasıl insanlar olduğunu nerden bileceğim dedi.Sanki olayı tamamen bana attı.Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum ancak tereddüt ettiğim bazı noktalar var.Mesela yarın öbür gün bir tartışma yaşasak veya ayrılmaya karar versek sanki arkamda destek kalmayacak gibi hissediyorum.Bu konuda sizden yardım istiyorum kızlar şimdiden hepinize zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.Yorumlarınızı bekliyorum.