- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Sorun taki istemek degil ki insanlar evli sansin diye kadinin babasinin taki istemesi. Alyans var zaten. Bi baba evlenmeden gezmesini takmıyor ama millet evli sansin istiyor bu mantikli gelemdi bana42 yaşında bir erkeğin beraber yaşama kararına saygı duyuluyor da kadın takı istediği zaman neden duyulmuyor ?
Koca koca insanlar artık bir düşseler ailelerinin eteğinden ne güzel olacak
Bencede.Çevreye karşı evlendi dedi ailesi sanırım.
Gelip giderken de kolunda takı bileziklerini görecek eş dost,yalanına inanmış olacaklar.
Sorun taki istemek degil ki insanlar evli sansin diye kadinin babasinin taki istemesi. Alyans var zaten. Bi baba evlenmeden gezmesini takmıyor ama millet evli sansin istiyor bu mantikli gelemdi bana
Ben de evliyim bilezik takmıyorum acaba evli değil miyim şüphe duydum bak kendimden
Sen benden de bekarmışsınKız benim alyansım bile yoktu, o kadar takısızım yani =))
Bende takmiyorum ne alyans ne bilezik :)Kız benim alyansım bile yoktu, o kadar takısızım yani =))
Kesinlikle engel olun dolandırıcı nin bir çeşidi bu evlendikten sonra uygun görülürse takılır bu arada aileyi bi tanıdığınız polis araştırma yapsın bi vukaatlari varmı bu şekilde Müge anlı ya çıkan çok varSelam dusun dusun cozum bulamadım
Cok yakin kuzenim var 42 yasinda erkek
Yakin zamanda esinden ayrildi. Ogrendik ki hayatinda bir kadın varmış. Su anda evlenmeyi düşünmüyorlar kendi kararlaridir dedik saygi duyduk sonunda koca koca insanlar. Gelip gidiyorlar birbirlerine yatili kaliyorlar falan. Yuzuk taktilar. Fakat kadinin babasi tutturmus bu boyle olmaz bilezik alacaksiniz herkes basi bagli oldugunu bilsin diye.
Anlamadığım wvlenmeden gorusmelerine evet ama bilezik olacak bu nasıl mantik cozemedim.
Ben mi hataliyim yoksa bir bit yenigi mi var ?
Bu arada adam zengin değil babasi kredi cekip ogluuna verecek parayi.
Teyzemde uzulup duruyor nasil buluruz o parayi ya odemezlerse kis geliyir zaten diye. Odemesi de zor zaten. Simdiden zor geciniyor bizim kuzen.
Teyzemin eside hasta o da kafayi takmis uzulup duruyor.
Bana cok guven vermedi bu iş
Gerçekten çok saçma bir istek, yüzük takılsın sözlü oldukları bilinsin deseler anlarım da bilezik de neyin nesi?Selam dusun dusun cozum bulamadım
Cok yakin kuzenim var 42 yasinda erkek
Yakin zamanda esinden ayrildi. Ogrendik ki hayatinda bir kadın varmış. Su anda evlenmeyi düşünmüyorlar kendi kararlaridir dedik saygi duyduk sonunda koca koca insanlar. Gelip gidiyorlar birbirlerine yatili kaliyorlar falan. Yuzuk taktilar. Fakat kadinin babasi tutturmus bu boyle olmaz bilezik alacaksiniz herkes basi bagli oldugunu bilsin diye.
Anlamadığım wvlenmeden gorusmelerine evet ama bilezik olacak bu nasıl mantik cozemedim.
Ben mi hataliyim yoksa bir bit yenigi mi var ?
Bu arada adam zengin değil babasi kredi cekip ogluuna verecek parayi.
Teyzemde uzulup duruyor nasil buluruz o parayi ya odemezlerse kis geliyir zaten diye. Odemesi de zor zaten. Simdiden zor geciniyor bizim kuzen.
Teyzemin eside hasta o da kafayi takmis uzulup duruyor.
Bana cok guven vermedi bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?