Evlilige hayır ama takiya evet mi ?

söz yok nişan yok ne bileziği anlamadım bence almayın saçmalık. iki gün sonra ayrılmayacakları ne malum

42 yaşında bir erkeğin beraber yaşama kararına saygı duyuluyor da kadın takı istediği zaman neden duyulmuyor ?
Koca koca insanlar artık bir düşseler ailelerinin eteğinden ne güzel olacak
Sorun taki istemek degil ki insanlar evli sansin diye kadinin babasinin taki istemesi. Alyans var zaten. Bi baba evlenmeden gezmesini takmıyor ama millet evli sansin istiyor bu mantikli gelemdi bana

Bana da tuhaf geldi. Ki bi kız babası için çok daha tuhaf bi davranış. Babam cılkı çıkmadan bi an önce düğünü yapalım demişti. Ki o durumda bile tek çöp istemedim de istemedik de.. enteresan vesselam..

Yakışıklı serdarla eyşan olmasın bu baba kız hahah şaka bi yana teyzenizle enişteniz niye dert ediniyo evlenip ayrılmış 42 yaşında koca adam sevgilisine söylesin bir iki ay elimizi sıkı tutup bilezik alalım diye yada çakma bileziklerden taksın kız illa göstermelikse

Bence resmi olarak evlenmesinler bile simdiden evli susu vermek icin bilezik. Evlendikten sonra yok nafaka yok bu yok su. Bildigin dolandiricilik.

Sorun taki istemek degil ki insanlar evli sansin diye kadinin babasinin taki istemesi. Alyans var zaten. Bi baba evlenmeden gezmesini takmıyor ama millet evli sansin istiyor bu mantikli gelemdi bana

Mantıklı değil tabi
Ama onların sorunu yetişkin insanlar aralarında çözsünler
Birinin babası takı istiyor, öbürünün babası kredi çekip verecek yok artık yani

Valla dolandiricilar var evlenip takilari alip kacan vs neler okuyoruz izliyoruz.. buarada cok sacma bi durum.. ya evlendi dediler herkese.. ya da ailecek somurecek yer ariyolar

Kesinlikle engel olun dolandırıcı nin bir çeşidi bu evlendikten sonra uygun görülürse takılır bu arada aileyi bi tanıdığınız polis araştırma yapsın bi vukaatlari varmı bu şekilde Müge anlı ya çıkan çok var

42 yasinda kocaman adam yahu. Sevgilisi bilezik istediyse kendi sorunu bence. Almasin teyzeniz. Yazik yahu kac yasinda insanlar hala borc yuku altinda. Ogullari bir kadin buldu diye eziyete bak

Gerçekten çok saçma bir istek, yüzük takılsın sözlü oldukları bilinsin deseler anlarım da bilezik de neyin nesi?

42 yaşındaki koskocaman adam ana babasindan takı mi istedi takmak için benim devreler yandı suan .

Kizlarini ticarete mi dokuyorlar ne bu? Bilezik karsiliginda evlenmeden iliski yasayabilirsiniz mi diyorlar? Kaptirmasinlar paralarini. Boyle insanlarla akrabada olmasinlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…