- 15 Temmuz 2015
- 67
- 7
- 33
- Konu Sahibi elmatarcin123
evliliğime çok az kalmasına rağmen nişanlımın bazı davranışları ve nişanlılık döneminde yaşadığım sıkıntılar kafamı karıştırıyor sürekli endişe halindeyim .nişanlılık döneminde yaşadığım sorunları duygularımı ön plana alıp yola devam etme yönünde kullandım fakat şimdi doğru yapıp yapmadığım noktasında epey endişeliyim.nişanlılık döneminde herkesçe yaşanan şeyleri yaşadım az çok. Evliliğine kısa süre kalıp aklı karışan ve buna rağmen evlenip endişelerim boşaymış diyen var mı? Nişanlılık dönemindeki sorunlar ise genel itibariyle k.valide tavrı ve nişanlımın bu tavır karşısındaki tutumu .Yaşadığım pek çok sorun sonrasında herkes seni mutlu edemiyor daha iyisine layıksın gibi sözler duydum ama ben nişanlımı seviyordum ve beraber anlaşabileceğimizi düşündüm.aslında sorunu özetlersek nişanlım ailesinin düşünceleriyle fikir değiştirebiliyor bunu hissettim bu konuda çok endişeliyim .oysa ben ailemin düşüncesi farklı olduğu halde karşılarına çıktım derdimi anlattım üzülmemem için nasıl istiyorsan dediler .ben bu durumun dahi nişanlım ve ailesi tarafında değer gördüğünü düşünmüyorum.ne yapsam bilemiyorum.nişanlılık dönemindeki endişeyi ne kadar önemsemek gerekiyor bunun sınırı nedir yardım edin lütfen