- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- Konu Sahibi cotonprencess
cok sinirliyim..sinir oluyorum bazen bu herife de evlilige de bosol bosol bosol diyesim geliyo...yurtdisindan izne geldik..gelmeden once plan yapmistik...o arkadasina gitcekti iki gunlugine baska sehire..ailesi de o sehirde ama gitmicekti onlara yeni yakin zamanda gormustu onlari zaten...neyse bunu tam gidecegi gun ailesinden biri aradi..bu da gitmisken onlara ugramaya karar verdi..ben de o iki gun akrabalarla takilcaktim..herneyse gitti dondu...oturduk ne yaptin ne ettin diye konusurken...hemen bana laf soktu beni yalniz biraktin die..ulan geri mal okuz zaten planimiz boyleydi ki ...sadece arkadasini gorup gelseydi sorun olmucakti..bu salak ne zaman ki ailesinin yanina gidip gelio yalniz o zaman bana sariyo sen gelmedin ben yalniz gittim..yalniz gonderdin...neyse bana laf soktuktan sora ben de sinir oldum konusmaya basladim zaten planimizda sen yalniz gidecektin ve ailene gitme durumu zaten senin planinda yoktu son anda die..bu sefer de beni dinlemeyip baska bi yere gidiyo..ulan gerizekali mal madem beni dinlemiceksin madem ortaya attigin lafin arkasinda durmucaksin neden bana laf sokuyosun...o salaklar mi buna orda neden yalniz geldin diye soruyolar da bu kafaya takiyo sora bana sariyo bilmiyorum...ben memlekete gittigimde ister gelsin ister gelmesin umrumda bile degil..ben gittim de beni yalniz gonderdin tribine girmiyorum..ulen 30 yasina kadar ailenin yaninda yalnizdin simdi bensiz iki uc saat neden geciremiyosun yanlarinda...arti kendi ablasi buraya geldiginde hep yalniz gelio..hic esin niye gelmedi polemigine girmiyoruz..ama asil sorun iletisimsizlik...atiyo ortaya lafi..sora gidiyo..sonra ben konusup duruyorum..o da dinlememezlikten geliyo..niye benle tartisiyosun diyo..iyi de bana laf sokuyosun..ben de aciklamasini yapmayayim mi..ben aaciklama yaparken ise sanki duvara konusuyomusim gibi taklidimi yaparak susuyo..ben beni dinlemedigini ve kendi kendine konustugumu farkedince sesimi iyice yukseltiyorum..bu sefer niye bagiriyosun diyo.ulan gerizekali aptal zaten benimle konussan insan gibi iletisime gecsen ben tartisma boyutuna getirmicem ki olayi...bi seyi ortaya atip sora geri cekilmesinden nefret ediyorum...sora bascavusin esegi osuruuo sozu geliyo aklima veya adin resit sen de sen isit...ama aklima sicayim ki o kadar etrafimda insan varken gidip bu salakla evlenmisim...