evliliği bitiyor. ..

Rudd

Hrşey bitti.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
59
5
13
Merhaba kızlar daha öncede paylaştığım konu bu.
Ailem dışında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Eşim eve gelmediği Için bende annemin evine geldim.
5 gündür annemdeyim eşim arada 4 buçuk aylık bebek olmasına rağmen gelip bir kez görmedi ve tahmin ediyorum ki tatile gitti.
6 ay uzaklaştırma cezası var ama eve yine geldiği için ben anneme geldim.
Evin bütün eşyaları benim adıma ve bir kısmının hala borcu var.
Evim evde olmadığım için daha da rahat davranıyor.
Evde İçmeler arkadaş getirmeler falan.
Sizce evime gitmeli miyim?
Anbemdeyim fakat Evimi düzenimi çok özlüyorum.
Oturduğu sitede güvenlik var.
Eşim de saldırgan biri değildir.
Bir yanım evine git sahip çık bebeğin var eşine tutumlu tavrın bazı sorunları asacaksiniz diyor.
Bir yanım sana hakaret eden 5 gündür bebeğini ve seni de arayip sormadan adamı neden kazanmaya çalışıyorsun diyor.
Sizin fikriniz nedir.

5 gündür annemdeyim eşim arada 4 buçuk aylık bebek olmasına rağmen gelip bir kez görmedi ve tahmin ediyorum ki tatile gitti.
Bir yanım evine git sahip çık bebeğin var eşine tutumlu tavrın bazı sorunları asacaksiniz diyor.
Bir yanım sana hakaret eden 5 gündür bebeğini ve seni de arayip sormadan adamı neden kazanmaya çalışıyorsun diyor.
Sizin fikriniz nedir.

neden 6 ay uzaklaştırma cezası aldı, tatildeyse evine git bence, orası seninde evin sonuçta, sözlü ya da fiziksel saldırıya maruz kalmayacaksan git derim

Sizin fikriniz nedir.

Siddete egilimi yoksa niye 6 ay uzaklastirma cezasi aldi peki?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Cnm benim seni arayip sormayan senivgectim kendisinden bi parca olan bebegini merak etmeyen adam icin sen neyin savasini veriosun adamin hareketini gidersen pekistirmis olursun adamda bi pismanlik bi uzintu yokki adam bekarlik turlari atio hayata bir kere gelioruz adam olamamis insanlar icin hayatini harcama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden 6 ay uzaklaştırma cezası aldı, tatildeyse evine git bence, orası seninde evin sonuçta, sözlü ya da fiziksel saldırıya maruz kalmayacaksan git derim

Eşim bebeği kacirmakla tehdit ettiği ve bana küfür hakaret ettiği için şikayetçi olmuştum.
Bu yüzden uzaklaştırma cezası var.

Canım o cezayı alınca daha da hirslanmistir o. Sen neden evini bıraktın o çıkıp gideymis ya. Kadın başına karısını nasil yolluyor 4.5 aylık sabiyle.

Cnm benim seni arayip sormayan senivgectim kendisinden bi parca olan bebegini merak etmeyen adam icin sen neyin savasini veriosun adamin hareketini gidersen pekistirmis olursun adamda bi pismanlik bi uzintu yokki adam bekarlik turlari atio hayata bir kere gelioruz adam olamamis insanlar icin hayatini harcama

Bir yanımda söylediklerinin aynısını söylüyor.
Eşimi beni sevdiğinden daha çok seviyorum .
Kızım içinde endişeliyım boşanma davası açtıktan sonra kızımın vekâleten alamam diye endişe ediyorum.
Aslında tek korkum kızımı benden alması.
Şimdi ve ya 5 yıl sonra. ..

gözlemlediğim kadarıyla erkekler boşanmadan önce, ceketimi alır giderim tribinde, ama boşanma aşamasına gelince evdeki kürdan da bile gözleri kalıyor

Kızınız daha küçük onu şua sizden anla imkanı yok. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız da ileride bir işe girersiniz ve çocuğunuza bakarsınız bu şartlarda yine alması zor. Bundan korkmayın. Beni de asıl düşündüren bebeğini dahi merak edip aramaması oldu. Bir de tatile çıkmıştır kesin diyorsunuz. Yani bu kadar vurdumduymaz bir eşe mi sahipsiniz?

Bir yanımda söylediklerinin aynısını söylüyor.
Eşimi beni sevdiğinden daha çok seviyorum .
Kızım içinde endişeliyım boşanma davası açtıktan sonra kızımın vekâleten alamam diye endişe ediyorum.
Aslında tek korkum kızımı benden alması.
Şimdi ve ya 5 yıl sonra. ..

Ama sana muhtac oldg icin ona vermezler yada esinle konus ayrilmakta kararliysan dilekce yazsin cocugu sana biraktigina dair

Canım o cezayı alınca daha da hirslanmistir o. Sen neden evini bıraktın o çıkıp gideymis ya. Kadın başına karısını nasil yolluyor 4.5 aylık sabiyle.

Son gelmediği gün ailesinin evine gitmiş ve kardesleriyle sabaha kadar eglenmisler.
Bunu ogrenince bende evde kalmak istemedim ailesini arayarak ailemin evine donecegimi söyledim.
Biz karismiyoruz ailen de karismasin siz aranızda halledin dediler.
Yani ailesinin de umrunda degil.

Son gelmediği gün ailesinin evine gitmiş ve kardesleriyle sabaha kadar eglenmisler.
Bunu ogrenince bende evde kalmak istemedim ailesini arayarak ailemin evine donecegimi söyledim.
Biz karismiyoruz ailen de karismasin siz aranızda halledin dediler.
Yani ailesinin de umrunda degil.

resmi olarak boşanmadınız daha değil mi
galiba sen ayrılmak istemiyorsun, sebeb neydi ayrılmanızda
tekrar deneyemez misiniz

Kızınız daha küçük onu şua sizden anla imkanı yok. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız da ileride bir işe girersiniz ve çocuğunuza bakarsınız bu şartlarda yine alması zor. Bundan korkmayın. Beni de asıl düşündüren bebeğini dahi merak edip aramaması oldu. Bir de tatile çıkmıştır kesin diyorsunuz. Yani bu kadar vurdumduymaz bir eşe mi sahipsiniz?

Maalesef bu kadar vurdumduymaz.
Nedense son 1 yıl içinde böyle bir huy edindi.
Bebek sahibi olmak için yapmadığı baskı kalmadı.
Hamile kaldıktan sonra sorumluluklarının kaçtı resmen.

Maalesef bu kadar vurdumduymaz.
Nedense son 1 yıl içinde böyle bir huy edindi.
Bebek sahibi olmak için yapmadığı baskı kalmadı.
Hamile kaldıktan sonra sorumluluklarının kaçtı resmen.

Ayrılın demek bana düşmez bu sizin bileceğiniz iş ancak bu denli vurdumduymaz,sorumluluklarının bilincinde olmayan biri de sizi çok yorar diye düşünüyorum.

resmi olarak boşanmadınız daha değil mi
galiba sen ayrılmak istemiyorsun, sebeb neydi ayrılmanızda
tekrar deneyemez misiniz

Eşimi seviyorum böyle bir adam değildi.
O yüzden boşanmak istemiyorum.
Sadece bir şeylerin farkına varmasi lazım.
Benimle yaşadığı sorunu sıkıntıyı bebeğinin üzerine de atıyor.
Eminim ki tatilden gelecek ve barışmak için yollar arayacak.
Ama bu kadar gün şu el kadar bebeği merak etmiyor bir yandan böyle bir adamı neden seviyorsun diye kendime kızıyorum.

Şimdi bu koruma tedbiri ona gönderildiyse zaten evi eşyaları bırakarak boşaltma ve o mahalleye dahi gelmeme zorunlulugu var.Polıse gıt polıs gözetımınde eve gır ama sen ıstıyorsun kı ben gıdıyım o da gelsın hersey duzelsın ıstıyorsun o zaman ara konus ben eve gelıcem de ya da bırgun anahtarın varsa cocuk olmadan gıt bak esyamı alcaktım dersın bak duruma evın halıne eger cok rahat görunuyorsa sen de tutanagı söyle ve ben eve yerlescem evı bosalt bu hafta dıye mesaj at..

Sizin fikriniz nedir.

İçinde acabalar varsa sonra keşke diyeceğine git dene bir kere. Erkekler çok geç olgunlaşır o senin gibi düşünemez çocukla bu kadın ne yapıyor diye. Erkeklet sokma akıllıdır hep başkalarının aklıyla gezer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılın demek bana düşmez bu sizin bileceğiniz iş ancak bu denli vurdumduymaz,sorumluluklarının bilincinde olmayan biri de sizi çok yorar diye düşünüyorum.
Bekar 2 ablam aayrılmam yönünde hem fikirler.
Eşimin düzelmeceğini bu şekil evli kalırsam benim artık duzeltilemeyecek bir psikolojiye sahip olacagimi düşünüyorlar.
Onları da bu düşünceye yönelten eşimin her konuda çok bilmişlik yapması, sürekli bana hakaret etmesi.
bende artık dayanamadigim için ailemin evine geldim.
Boşanmaya istemeyen de en son çarem bu olacak sanırım.

Bekar 2 ablam aayrılmam yönünde hem fikirler.
Eşimin düzelmeceğini bu şekil evli kalırsam benim artık duzeltilemeyecek bir psikolojiye sahip olacagimi düşünüyorlar.
Onları da bu düşünceye yönelten eşimin her konuda çok bilmişlik yapması, sürekli bana hakaret etmesi.
bende artık dayanamadigim için ailemin evine geldim.
Boşanmaya istemeyen de en son çarem bu olacak sanırım.

Size nacizane tavsiyem dünyaya bir kere geliyoruz bu hayatın tekrarı yok sizi mutsuz eden,huzursuz eden hiç bir yükümlülüğün altına girmeyin. Bende evli değilim,şimdi böyle konuşmak kolay oluyor ancak bir yerden sonra dönüp arkaya baktığında kimse pişmanlıklar üzerine kurulmuş bir hayat görmek istemez. Ortada bir çocuk var belkide size boşanmayı en son çare gösteren evladınız. Ona kıymak istemiyorsunuz.Ancak hiç bir çocuk mutsuz bir aile ortamında büyümek istemez bence. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

İçinde acabalar varsa sonra keşke diyeceğine git dene bir kere. Erkekler çok geç olgunlaşır o senin gibi düşünemez çocukla bu kadın ne yapıyor diye. Erkeklet sokma akıllıdır hep başkalarının aklıyla gezer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acabalar var kafamda evet.
Ama bi yandan da şu an Kızın dan ve benden ayrı geçirdiği güzel zamanları var.
Hiç mi içinde merhamet yok sevgi yok acaba diye düşünüyorum.
Kızım huzursuz, sütüm kesildi kesilecek stresten, moralim bozuk, mutsuzum.
Böyle bir adamla ömür geçer mi diyor bir yanim.
Arada bebeğim olmasa asla dönüp bakmayacagim arkama.

Back
X