evliliği filmlerdeki gibi sanmak

Maşallah diyelim.sırrı nedir Bunun öğrenebilirmiyim özel olmazsa...
sırrı iman dolu bir hayat yaşamamız...ve birbirimize sevgi saygı duymamız..
bir erkeği allah korkusu dışunda hiç birşey dizginleyemez.. Aksi taktirde en ufak bi kızgınlıkta aldatılmak kaçınılmaz oluyo... Ama allh korkysuyla yaşayan insan ilk once kendi inancı için kendini dizginliyor sonra eşi için...

sırrı iman dolu bir hayat yaşamamız...ve birbirimize sevgi saygı duymamız..
bir erkeği allah korkusu dışunda hiç birşey dizginleyemez.. Aksi taktirde en ufak bi kızgınlıkta aldatılmak kaçınılmaz oluyo... Ama allh korkysuyla yaşayan insan ilk once kendi inancı için kendini dizginliyor sonra eşi için...

kesinlikle katılıyorum..

eğer amaç sadece şehvetse 3 ayda biter..

ya da sadece çocuk sahibi olmak ise 10 sene..

ama amaç dünya ahiret eş olmak ise...o ilişki filmlerden de güzel olur..

Allah korkusu yoksa seni olmadığın yerde her şey yapar dı mı :))

karşııklı güzelleşmeye çalışmalıyız..

içimizi süslemelıyiz çokca...

filmlerdekini bilmem de,
ben hiç sıkılmıyorum her an eğlenip yeniden daha fazla seviyorum..
evet bazen şiddetli kavgalarımız olmuyor değil.
kavgaların ardından yaşanan sevişmeler tadından yenmez..

Aynen dogru .Allah inancı olmalı.kadınların erkeklere emanet olduğunu unutmamalılar. Benim bebeğim 9 aylık ve kendimi zaman ayıramıyoruz o yüzden çok mutsuz oluyorum bu durumdan. Ama eminim zamanla düzelir..

Evlilik; sevgi,saygı ve sadakat. .

Rabbim size bir de Evlat nasip etmiş..

Ne güzel bir çekirdek aile ..

RabBim daim etsin inşallah. .

Yaşamadan bilemiyosun.Hayal kurmayı seven biri belki dizilerdeki gibi sanabilir.Bazen filmlerdeki hiş sahneleri görünce insan keşke bende bunu gorebilsem gibi istekler içinde olabiliyor.
Evlilik bir uyum, arkadaşlık, tahammül.

Bazen insanlar o kadar azıyla yetiniyor ki, filmlerdeki gibi evlilikler abartılı geliyor.
Aslında, iki kişi de istedikten sonra böyle bir evlilik yaşamak hiç de zor değil.
Şükür ki, gece uykusundan sevdiğini söyleyerek uyanan bir eşim ve her türlü saçmalığı beraber yapıp, eğlencenin dibine vurduğum bir evliliğim var.

X