- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
Şunu belirteyım ben sinirlerime hakim olamıyorum Malesef sustuğum yerler oluyor ama bazen da agızmı tutamıyorum habire söylenırım buda içimdeki kini atamamaktan yani bana olan hakaretlerını sindirememkten kaynaklı . Bana iPad getırmiş dün aslında bıkac hafta evvel getırmıstı onu sonda gerı götürdü başka bakıcam dıye dun getırmış hedıye dıye . Bende bugün dedım sırf kavga ettık dıye gerırdın ayrıca madem verceektın neden ta o Zaman gerı götürdün falan samimi gelmedı bana yaptıgı .hayır dedı içine herseyını kurdum rehberını vs aç bak dedı . Ben baya söylendım çünkü unutamıyorım oda sustu dinledi pek cevap vermedı hatta elini kestı zorla yara bantı gerırdm hıc mı ıcın acımıyor dedı hayır kesmeseydın elini banane dedim . Sen üstüme yürürken ıcın acımıyor mu dedım ? Cok mu hoşuma gıdıyor dedı mutsuz olmak bende ıstemıyorum vs dedı tamam dedı bundan sonra oyle seyler demıcem dedı ama ben hala kızgınım . O gelıyor yanaşıyor ama ben uzaklaşıyorum ıcımden gelmıyor hiç . Kaç haftadır hıc hakaret ettımmı dıyor kavga ettıgımızde . Bende Allah razı olsun dıyorum ne lutüf bu bana dıyorum . Dün aradı bısey ıcın ben bıraz ses yüksek şekılde konuştum sonra bır arkadaşımla yazmıştım kızmıştım çünkü bıraz hakaretler etmiştim onu gördü neden söylüyorsun dedı aile sırlarımızı ben senın ıcın arkadaşıma hakaret şeklınde konuşmadım dedı neyse onda haklı olabılır ama kendıme hakim olamadım . Rahatlamam lazımdı . Onun yzuunede cok şey soyledım sabah . Senı sevmıyorum dedım ıcımde ufacık bısey yok dedım sana karşı cocuk ıcın duruyorum dedım . Gıt dedım Efendımız Nasıl davranmış eşlerine öğren bana gel öyle davran bende sana onun eşi gibi davranmaya çalışayım dedım başka da bısey bekleme dedım cok şeyler soyledım cokkkkkkk