Evliliği sıradanlıktan kurtarmanın yolları

Herkese merhaba, Eşimle ciddi problemler yaşamıyorum. Fakat son zamanlarda evliliğimiz sıradan bir hale geldi. Görünüşte herşey güzel gibi gözükse de bu sıradanlık ve heyecansızlik canımı sıkıyor. Sizler de bu durumu yaşıyor musunuz? Evliliğimiz daha heyecanlı ve keyifli hale nasıl gelir? Paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
😒😒😒

Zamanında farklı düşünen herkese böyle saldırıldığı için yıllarca cehalet ve sefillik içinde yaşadı insanlık.evet belki evlenmek isterim ama bu ilişki yaşamayı bilmeyen toplum yapısı nedeniyle olur.bir evlenen maşallah ölene kadar piyasaya uğramıyor çünkü.yeni yeni ilişkileri kim nasıl bulacak.millet bir koca buldum en azından diye kendini avutup, yapışmanın derdinde.erkekler de keza öyle.hanginizin aklından geçmiyor ki bu giderse başkasını nasıl bulacağım diye.hep muhtaçlıktan bazı şeyler ama kendi egomuz için bunları da yok sayıyoruz işte.
Pes doğrusu....

Benim kocam zaten arkadaşımdı, sevgili olmadan önce de her türlü acayip halime şahit olmuşluğu, her saçmalığımı görmüşlüğü var. O hallerimi bilen adamdan bişey saklama gereği duymadım doğal olarak. 😂

Ay o ilişki uzmanlarına hastayım. İyi para var diyolla o işte, ben de gircem 🙄
Kudra, senin danışanlar kadının düşmanı yine kadın diye terk eder ortamı benden söylemesi. :KK70:

Kudra, senin danışanlar kadının düşmanı yine kadın diye terk eder ortamı benden söylemesi. :KK70:
İşin ucunda para olursa istediklerini söylerim ben hiç merak etme. Gizemli olun, sırlarınız olsun falan derim. Baltalama diye bir yöntem yaratıp turşu suyunun dişil enerjiyi artırdığını anlatırım her yerde. Olur bence...

İşin ucunda para olursa istediklerini söylerim ben hiç merak etme. Gizemli olun, sırlarınız olsun falan derim. Baltalama diye bir yöntem yaratıp turşu suyunun dişil enerjiyi artırdığını anlatırım her yerde. Olur bence...
Sirkeli turşu dişil enerji
Limonlu turşu eril enerji
Nereden mi biliyorum Neşeli Günlerden😍

Esra Ezmeciyi foxtan görmüştüm ama az önce izledim birkaç videosunu. İki kez annem ve babam aile terapistine gitmişti anneme söyledikleri hoşuma gitti paylaştım belki sorusuna cevap olur diye. Kendi hayatımda da uygulamaya çalışıyorum. Her evliliğin dinamiği farklıdır , algıda seçicilik diye birsey de var. Madem gülmek istediniz gülün , eğlenin. Ama yaptığınız hoş değil belirtmek istedim.

Esra Ezmeciyi foxtan görmüştüm ama az önce izledim birkaç videosunu. İki kez annem ve babam aile terapistine gitmişti anneme söyledikleri hoşuma gitti paylaştım belki sorusuna cevap olur diye. Kendi hayatımda da uygulamaya çalışıyorum. Her evliliğin dinamiği farklıdır , algıda seçicilik diye birsey de var. Madem gülmek istediniz gülün , eğlenin. Ama yaptığınız hoş değil belirtmek istedim.
Kime dediniz? 🤔

Arkadaşım gülüp eğlendiğime bakma bende yeni evliyim ve bu sitede olmamdan ötürü az çok dertli olduğumu anlamışsındır. Bende hatunun tüm kitapları var ne akla hizmet ise aldım okudumda ama taktik falan yürütemedim işe de yaramadı. Sonrasında bir Dilek defteri çıkardı. Yok yazan herkesin dileği gerçek oluyormuş falan o günden sonra yok artık dedim. İnanmadım ama tüm kitaplarını alarak max. Faydayıda vermiş oldum.

Tabi o kadar kitaplarını okuyunca tavsiyeleriniz tanıdık geldi. Oradan gece geçtiği çıktı işte.

Bir ilişkiyi sıkıldım diye bitirip diğerine başlamak da çarpık düşünde değildir sanıyorum.eski defterleri açmayalım.o konuda haklısınız.
Bu arada ben konuları karıştırmışım. Eşim ilişkiye girmiyor adlı konuda gördüğüm yorumlarınıza binaen yorum yapmıştım. Bilginize. Ama söylediklerimin arkasındayım.

Back
X