• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliği takıntı haline getirdim

Kostowas böyle evlilik meraklisi kizlari hic sevmiyorum, cünkü insan her anin tadini cikarmali.
Evlilikde olacak tabiki zamanla ama insanin ailesiyle yasayacagi dönem her zaman evlilikten cok daha kisadir.
Bunun kiymetini bilenlerin evlilikleride cok güzel gidiyor.
Ama ailesiyle, anne baba, kardesleriyle mutlu olmanin sirlarini bilmeyen evlilikdede pek mutlu olmuyor...
Onun icin evliligi gözünde cok büyütme, herseyin zamani var, acelen ne bekle Firuze sarkisini söyle....belki daha cabuk gecer zaman...:27:

sevgili olivia nezninde bütün forum okuyan hemcinslerim,
bilindiği gibi burası bilgiçlik taslanan,kendince muhtemelen içinde olmadıgı bi durum için artislik taslama yeri değil onuda biliyoruz hepimiz bundan şüphem yok hıı tabe beyin kapasitesi yetersizliği eğitimle yada eğitimsizlikle halledilecek birsey değil onuda tabiki biliyoruz. yani burda milyon tane konu varken sırf kafa bulmak için laf söleyince kendini olumlu hisseden bu gibi insanlar için ben birsey söleyemiyorum bu konu diğer bütün konular gibi laf sokma egonuzu tatmin edeceğiniz bir yer değil birbirimize akıl danısacağımız bir yer.
şimdi bu konudaki normal forum muhabbetimize dönebilirsek herkese cok minnettar kalacağim:61::61::61:

ben senin konuna yorum yapmadım ama son yazdığını görünce bir şeyler yazmak istedim

gördüğüm kadarıyla kimse sana hakaret edici küçük düşürücü yorumlar yapmamış herkes kendince fikirlerini belirtmiş

ama sen ısrarla yorum istiyorsun bir de yapılan yorumları beğenmeyip insanlara hakaret ediyorsun

konuna yorum yazanlara hakaret edip normal mesajlar beklemek nasıl bir aklın ürünü anlamak mümkün değil.

Her dönemin kendisine göre zorlugu vardir.
Evlendiginde hersey laylaylom degil ne yazikki, tabiki aksamlari esinle gezmek, gec saatlere kadar disarida olmak gibi cok güzel seyler yapabiliyor insanlar ama bununla birlikte gelen cok büyük sorumluluklarda var.
Inan bana bunu 10 % ya yapiyor ya yapamiyor. Neden cünkü ya bu seferde kaynana vs. vs giriyor olaya, insani rahat birakmiyorlar.
Veya parasizlik, istesende yapamiyorsun....cünkü bunlari yasamak icin paran olmali....
Veya cocugun var nereye birakacaksin?
Yani uzun lafin kisasi biraz daha gercekci bakarsan olaya ve bu forumu biraz daha incelersen göreceksinki evlilik senin düsündügün gibi degil.
Onun icin sen yinede evliligi bu kadar gözünde büyütme, zaten bir kac ayin kalmis onuda sabirla bekle derim.
Bu arada senin ciddiye alinmani istiyorsan birazcik daha koca merakini düsür derim, anliyorum gencsin yasamak istediklerin seyler var ama aceleye gerek yok herseyin rayinda ve yolunda, simdi o bir kac ay icinde burda bu kadar bikmislik göstermen ister istemez, insanlarin senin hakkinda böyle düsünme ihtimali veriyor.
Seni ve senin gibi genc kardeslerimizi cok seviyoruz, bilgiclik taslamak icin yasimiz hayli geckin.
Bunlar abla nasihatlari, ister tesekkür eder bir nebzede olsa birseyler ögrenirsin , ister hic dinlemezsin, bana ne?
Ama olaki baska bir genc kizimiz okuya belki ona bir faydamiz olur.
Onun icin her yorum yapan arkadaslarin dedigi gibi acele etme, daha senelerce evli kalacaksin ama ailenle yasayacagin zamani iyi degerlendir.

merhaba

benım 2,5 senelık bı ılıskım var ve 2 sene daha var evlenmeme;sorun şuki ben evlenememyi takıntı haline getirdim.Ne zaman bi arkadasım evlense eve gidip benım niye evim yuvam olmuo neden evlenemıyorum dıye aglıyorum.
yasım 26 benım hıcbı engelım yok erkek arkadasımın bazı durumlarından dolayı beklmemız gerekıo 2 sene:((
sorunum şu gercekten depresyona girdiğimi hissediyorum bu yüzden ve cok şiddetli kavgalar edıoruz bu drumdan dolayı .Ben bile kendıme inannamıyorum bu kadar cok uzuluceğimi sorun ediceğimi soleselerdi hayatta inanmazdım ama suan kendımı cok kötu hissedyorum ve bu moddan naparsam yapıyım cıkamıyorum
acil önerileriniiz ve desteklerinizi bekliyorum :2::2::2:

inan evlendikten sonra diceksin ki keşke o dert ettiğim günleri keyfini çıkararak yaşasaydım.çok pişman olcaksın şimdi anlayamazsın belki ama.evlilik güzel birşey ama nasılsa olcak bişi.güzel günlerini harap etme keyfini çıkar

Ben de 27 yaşında evlendim, hem de eşim askere gitmemişken. Takacak şey mi bulamadın ayol:P İşin şakası tabi, kısmet ne zamansa o zaman olur sen kafana takma.

hımm valla canım seni ii anlıyorum! bende nişanlıyım 7. seneye girmiş bir ilişkim var şartları bekledik hep, benim okulu bekledik 4 sene sonra atanma çok şükür atandım, şartlar yine bekletyo bizi sürekli bir engel aşmak için bekliyoruz. bir yandan evlilik çok uzak geliyo bir yandan da yakın... bazı zaman düşünüyorum arkadaşlarımın neredeyse hepsi evlendi hatta 2. çocuklara hamile olan var bende yuva mı kurmak istiyorum diyorum üzülüyorum ama sonra evlilik çok korkutucu geliyo bekarlık sultanlıktır diyorum. hem birikim yok nasıl evlenecez diyorum herşey herşey sıkıntı ve bunu kimseyle paylaşamıyorum.. sürekli bunalım takılıyorum ailemde nişanlımla problem var zannediyor nişanlım ise tam tersini ailemle sorun var zannediyorr ama arada KAFAYI BEN YİYORUMMM :43::52:

ben de bazen evlilik delisi biri olup kendime şaşırıyorum :52:
kafam ister istemez düğün günümüze, gözüm gelinliklere takılıyo :12:
onca yıl sevgililik dönemi geçir, yine de hala bekle.. :19:
bazen diyorum okul, askerlik, iş vs.. engellere takılıp gidiyoruz ve zaman akıp gidiyo :10:
onsuz uyuyup onsuz uyanmaya devam ediyoruz :59:
şu tarihte evlenelip, o zaman şartlar uygun oluyo diyoruz :123:
oysa ne belli o tarihe kadar yaşayacağımız :18:
ama mantık konuşmalı böyle anlarda.. :40:
duygusallık çenesini kapamalı :45:

ben de istiyorum ama erkek arkadasim da 'okulunu bitir is bul' diyor. seven erkek bir an once evlenmek ister oysaki diye dusunuyorum demek ki sevmiyor beni.

Back
X