Evliliğim 3 Ayda burnumdan geldi!

Eşşek her daim eşşek be bacim okumakla adam olunsaydi ohoo.. bnm merak ettigim bir sene once taniyorsun 3 ay icinde evleniorsun hicmi tereddutlerin olmadi be bacim. Hicmi demedin bi sene daha gecsin soyke bi taniyam iyice. Bende 2ay önce evlendim on senelik sevgilimdi. Yinede yapabilirmuyiz acaba die kaygilarim oldu. Ne bilim. Ama seninko düzelir gibi gelmedi hiç bana. Bence cok gec kalmadan yoluna bakk...

Sen niye baskasinin evinin elektrigini suyunu oduyorsun ki
Cok afedersin seni sigir gibi sagiyorlar yol yakinken don

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

+

kiz dindarligina baktim demedi zaten...korkutuk asik olmus ve adaklar adamis...

:( bir yorumunda Allah korkusu var sandım falan demiş dini hassasiyetleri olduğundan bahsetmiş...o yüzden
Evlilik işlerinde olmuyorsa da hayırlısı diye bakmak lazım, çok ısrarcı olunca onunla sınanırmış insan

kendine yan sen..herifin biri seni cüzdan niyetine kullanıyor ailesine bankamatiklik yaptırıyor hizmet ettiriyor altına araba çekiyor karısını bindirtmiyor..ben san olacağı söyleyeyim mi adam senin ilgini farketmiş mesleğin ve maaşın var diye evlenmiş gibi..bence gibiside fazla ya..seninle evliliği boyunca alabileceği her şeyi aldıracak ailesine ödetebileceği her kuruşu ödettirecek sonra bi bakmışsın bir gün bir bahaneyle senden ayrılmış..keşke öyle olmasa ama anlattığın tavır için ileri görüşlü olmaya lüzum yok..

Hay elin saglik helal olsun..cok guzel yzmissin.

Arkadasim hemen acil ayril bu adamdan kesinlikle duzelmz. Boylsiyle ablam evliydi .ilk gunden ayrilacagn biliyoduk. 4 sen surdurebildi. Ayrildi

Cok mu aradin sen bu hanzoyu, bi de adaklar adamissin.
İnsan kimseyi icine girmeden taniyamaz ama evlilik yaparken daha titiz davranmali insan.
Olan sana olmus valla. Kendi degerini kendin bil kimseden kadir kiymet bekleme. Bu evliligi de fazla uzatma. Yoksa o duvara firlattigi leptoplari bi gun kafanda gozunde kirar.

yok artıkkkkk...çalısan bayansın yol yakınken dön derim..eşin kıymet vermiyosa ailesi haydi haydi ezer seni...bu boyleyse bu zamana kadar degişmez canım bence kendını kullandırma ...evlılık bozmasıda kurulmasıda zor ama iyice düşün derim ben :34:

Back
X