mrb bayanlar eminimki icinizde benden cook tecrübeli ablalarim war o yuzden sznle paylasrsam bi faydasi olabilecegini dusundum.esimle dün tartistik oda bana dilin sissin ins konusamatasin dedi bende hizimi alamadim o bana ben ona sozler soyledik bende ona cok konusmamami söyluosun ya haklisin sen bi heceye bole degmesin aferdersiniz popom kdr saygiya degmezsin dedim bi kac bisey daha dedim ve ayaga kalkti ustume yurudu elini kaldrdi bana ama vurmadi sesini cok yukseltti sen artik o lafi dedin ya bittin bnm icin dedi bide bela okudunu inkar etti yemin etti birde ustune bnde yatagi ayrdim bn konusunca konusuo benle sabahta kahvalti istemeden cikti kavga ederkn 2 yssindaki oglumuzda yanimizdaydi kocamla uyuyo oglum dun gece baktimki cocuk uyuyamiyordu esimde ona bakti sabaha kdr bnde uyuyana kdr hep agladm bna el kaldrmasi ilk degil 4 yillik evliyz ewt buyuk bi siddet yok ama hazmedemiyorum 6 aylik hamileyim bu arada cok mu alinganim hamilelgmden dolayi bilmiorum ama bn ewliligimizin ilk iki bucuk yili ailesiyle oturdum ve onun icin herseyi sineye cektim evimi ayirali bi bck yil oluyo ama icimdeki ilk gunku ask yok denecek kdr azaldi kavgalar aile faktoru yore farkliligimiz beyin yapimiz yasimiz(o 36 ben 21 yasindayim evlendgimde 16ydin) herseyimiz farkli cok asık oldugum icin köru korune ewlendim onla bosanmis anne baba cocugu oldgm icin bosanmak istemiyorum iki cocuguma onsz maddi olarak bakmam imkansz annemde onun kardesiyle ewli yani annemle eltiyiz önerilerinizi bekliorum