alın kocanızı konuşun. siz onu memnun etmek için yaratılmış cariye değilsiniz. istekleriniz atla deve değil ki? uzun bir ön sevişme! o kadarınıda yapsın artık!
ama bunlar bir yana eşiniz biraz hödük görünüyo.bir evlilik terapistine gitmeye ikna etseniz eşinizi keşke..
alın kocanızı konuşun. siz onu memnun etmek için yaratılmış cariye değilsiniz. istekleriniz atla deve değil ki? uzun bir ön sevişme! o kadarınıda yapsın artık!
ama bunlar bir yana eşiniz biraz hödük görünüyo.bir evlilik terapistine gitmeye ikna etseniz eşinizi keşke..
Bence napın biliyormusunuz? seksi siz başlatın ve kendinizi hazırlayın şaşırtın onu.erkekler bazen kadının onu arzulamasından başlatmasından haz alırlar.hihoyyyt
aynen öyle canım. benim kocam hödük diyebiliriz mesela çok rahat bi şekilde
hatta konu sahibi arkadaşın eşi bile benim eşimden daha ateşli diyebiliriz. benim eşime göre evlilik terapistleri, safları kandıran para tuzakları.
la cinnim yapmıyomuş işte kız ne yapsın
erkeklerlerle ne konuşursan konuş yine bildiklerinden şaşmazlar
bunların özü kürdan malzemesi zaten:mymeka:
Bence napın biliyormusunuz? seksi siz başlatın ve kendinizi hazırlayın şaşırtın onu.erkekler bazen kadının onu arzulamasından başlatmasından haz alırlar.
hihoyyyt
peki hazırlanıp süslenip, kocanı baştan çıkartmaya kendini hazırlayıp, tv karşısında içi geçmiş olan eşine bişeyler yapmaya başlarken "canım çok yorgunum, yarın yaparız" cevabını defalarca alınca bi kadının ruh hali nasıl oluyor, bunu tahmin edebilir misiniz?
Bence napın biliyormusunuz? seksi siz başlatın ve kendinizi hazırlayın şaşırtın onu.erkekler bazen kadının onu arzulamasından başlatmasından haz alırlar.hihoyyyt
seni çok iyi anlayabiliyorum. benim konumu okumuşsundur heralde. senden çok daha fena durumda olan biriyim ben. o azarlanma durumunu ben çok yaşadım. ve alttan aldım hep. anlayışlı olmaya çalıştım. eşim başarısız olmaktan korkuyor ve stres yapıyor, onun durumu daha zor dedim hep. ama olan bize oluyor işte böyle durumlarda maalesef. bizim durumumuzu düşünen yok. ben senin az da olsa yaşayabildiğin iyi durumları hiç yaşayamadım. ve kendimi kasıyorum şu anda hala doğal olarak. ve yine azarlanıyorum. ağlamaya başlıyorum. ve "bunun için ağlanır mı? güçlü bi kadın istiyorum ben karşımda"lafıyla karşılaşıyorum... senağlama
tahmin edebiliyorum zor bir durum.peki yorgunluk masajı yapayım sana deyip yavaşça harekete geçirseniz onu nasıl olur bir deneseniz.masajla rahatlatsanız sonra gerisi gelir belki.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?