- 26 Temmuz 2017
- 13
- 2
- 1
- 42
- Konu Sahibi caresizkalmiskus20
merhaba birde ben yazayım kaçarak evlenmiş olarak dertlerimi.annem babam eşimi istemedi ama ben 17 yaşımda sevip onu hayatımın orta noktasına koyup herşeyim dediğim için üniversiteyi bitirip 22 yaşımda onunla gidip evlendim şuan 12. yılımızdayız ve boşanmanın eşiğindeyiz evet çok severek evlendiğim onun için ailemi terk ettiğim adam beni artık istemiyormuş sevgisi bianda bitmiş kalakaldım ortada tabi bizi bu noktaya getiren bir sürü olay var birincisi eşimin çok sinirli olup beni dinlememesi ve beni anlamaması 2.si çalıştığım için kayın validemle aynı evde bir 5 yıl yaşamış ve yaşıyor olmam ve kendisiyle birbirimizi sevmememiz üstüne üstlük yuvamın huzurunu kaçması ama mecbur kaldığım için bunca yıl sustum.uzun bir süredirde eşim farkında bazı şeylerin çünki artık piskolojim bozuldu nasıl davrandığımı bilmiyorum hayattan bir bezginlik bir umutsuzluk mutsuzluk buda benim suratımın düşmesini sağlıyorki kocam bunu hiç sevmez ama benide hiç anlamaz ben taştan yaratılmışım çünki.2 hafta öncede bazı şeyler patlak verdi kayınvalidemle ki ben daha kendisine ne bir kötü söz söyledim nede sesimi yükselttim ama bakın gene ben suçlu oldum şimdi eşim benim ne yüzüme bakıyor ne konuşuyor nede beni istiyor.oysaki ben onun için neleri göze aldım nelerden vazgeçtim ama sonuç ne oldu adam beni yarı yolda bıraktı kimsemde yok sığınacak ne anne ne bana ne kardeş yaralı kuş gibi çırpınıyorum eriyip bitiyorum gözünün önünde ama o diyorki başkalarına umrumda değil.evet çok sevip kaçıyoruz ama adam birgün sizi yarıyolda kimsesiz bırakabiliyor.... çok pişmanım ama geçen zaman geriye dönmüyor