Evliliğim bitiyor mu?

Canim evliligin ilk yili bence cok normal iki kisi birbirine alisma sureci. Bence kendine bi ugras bul instagramda butik ac bilmem bi etkinlik ne biliyim aklini dagitacak bisey bul bence cok takiyorsun esini fazla dusunuyosun oda onu bunaltiyo seni sevmediginden falan degil iste bayan erkek farki erkekler fazla gelemez ilgiye ve cok ilgi bekleme iyi davran ama cok sıkma. Ailesine karsi da hassas olabilir gostermesede. Ailesini cok sevdigini ima et ailesine laf soyleyince gostermeselerde cok alinirlar.
En çok bu yorumu alıyorum , çevremden danıştığım arkadaşlarım da kendime bir uğraş bulmam gerektiğini söylüyor.Evet eşimi çok düşünüyorum ve sanırım ben böyle olmayalım dedikçe o daha çok kaçıyor,hemen bir uğraş arasam iyi olacak yorum için teşekkür ederim

Ben de başka uğraşlar bulman ve biraz kendi hayatına çekilmeni önerenlere katılıyorum.Bir de bu konuyu evliliğin bitişi olarak düşünüp kafana taktıkça 10 tane kursa da gitsen,arkadaşlarınla barlarda da sabahlasan endişelerin eşine olan tavrına yansır.Bu her evlilikte olabilecek bir durağanlık sürecidir diye düşün,geçecektir.

Ben konuşmayı çok denedim hatta az sonra bir daha deneyeceğim ama bi yararı olacağını sanmıyorum çünkü o an tamam deyip davranışlarına devam ediyor

bi derdi olmasin? o sizin esiniz, oncelikle anlamaya calisin lutfen kendinizi dislanmis hissediyorsunuz anliyorum haklisiniz ama cozmenin tek yolu anlayisli olmak, sakin olmak ve iletisim kurmak, yoksa anlayamazsiniz cunku esiniz konusmuyor.
eve geldiginde guzelce karsilayin yemek hazirlayin, guzel bir ortam yaratin, ve sonrasinda konusmayi deneyin.
en iyi siz anlarsiniz sorunun ne oldugunu biz ancak buradan okudugumuz kadarini biliyoruz. evliligin ilk seneleri cok zor, bende 1 senelik evliyim cok kavgalar ettik bosanmalardan donduk , araya soguklukta girdi, ama iletisimi birakmayin, sirtinizi donmeyin. bence konusun, ve ondan durust olmasini rica edin

Tüm gün uyumuş, sonra da misafirlik. Ve siz birlikte vakit mi geçirmiş oldunuz?

Bence de ya bir kursa falan yazılın, ya da haftasonu arkadaşlarınızla o da olmazsa tek başınıza plan yapın. Birşey diyecek olursa da ee seninle plan yapamıyoruz diye kendimi eve hapsedecek değilim deyin. İlk çıkışınızda belki anlamaz ama birkaç hafta üstüste plan yaparsanız mutlaka dikkat çeker...

Tüm gün uyumuş, sonra da misafirlik. Ve siz birlikte vakit mi geçirmiş oldunuz?

Bence de ya bir kursa falan yazılın, ya da haftasonu arkadaşlarınızla o da olmazsa tek başınıza plan yapın. Birşey diyecek olursa da ee seninle plan yapamıyoruz diye kendimi eve hapsedecek değilim deyin. İlk çıkışınızda belki anlamaz ama birkaç hafta üstüste plan yaparsanız mutlaka dikkat çeker...
Artık ben de kendi hayatıma odaklanacağım

bi derdi olmasin? o sizin esiniz, oncelikle anlamaya calisin lutfen kendinizi dislanmis hissediyorsunuz anliyorum haklisiniz ama cozmenin tek yolu anlayisli olmak, sakin olmak ve iletisim kurmak, yoksa anlayamazsiniz cunku esiniz konusmuyor.
eve geldiginde guzelce karsilayin yemek hazirlayin, guzel bir ortam yaratin, ve sonrasinda konusmayi deneyin.
en iyi siz anlarsiniz sorunun ne oldugunu biz ancak buradan okudugumuz kadarini biliyoruz. evliligin ilk seneleri cok zor, bende 1 senelik evliyim cok kavgalar ettik bosanmalardan donduk , araya soguklukta girdi, ama iletisimi birakmayin, sirtinizi donmeyin. bence konusun, ve ondan durust olmasini rica edin
Daha birkaç saat önce çok düzgün ve net birşekilde konuştum.Anladığını söyledi ama umarım birşeyler değişir. Bir derdi yokmuş ısrarla sordum.Yorum için çok teşekkür ederim.

Eşinle konuşarak çözmen gereken bir durum, evliliğe adapte olmaya çalışıyor olabilir sonuçta ilk 1 yıl alışma sürecidir illaki tartışılır, anlaşmazlıklar, yanlış anlamalar olur ben dert edilecek bir durum göremedim erkekler düz mantık aynı evde nefes almak bile paylaşım olabiliyor bazen,bazende yanında olduğunu bilmesi kısacası eşini sen daha iyi tanıyorsun eğer başka bir şüphen yok ise problem yok geçer dert etme....

Eşinle konuşarak çözmen gereken bir durum, evliliğe adapte olmaya çalışıyor olabilir sonuçta ilk 1 yıl alışma sürecidir illaki tartışılır, anlaşmazlıklar, yanlış anlamalar olur ben dert edilecek bir durum göremedim erkekler düz mantık aynı evde nefes almak bile paylaşım olabiliyor bazen,bazende yanında olduğunu bilmesi kısacası eşini sen daha iyi tanıyorsun eğer başka bir şüphen yok ise problem yok geçer dert etme....
Başka biri olmadığına eminim, teşekkür ederim. İnşallah bu günler geçer

Back
X