Evliliğim bitiyor ne yapmalıyım

şunu yapacak kaç kadın vardır?

aşırı süphe verici, sıkıntılı bir hareket
üstelik çalışmıyor da

çeşme dediğine göre eşi turizm-eğlence sektörü alakalı bir işte
benzer işleri yapan çok kişiyi biliyorum (aşırı yakından tanımıyorum ama çeşme gibi lüks bir destinasyona yakınım, tanıdıklar var görüyorum)

karı-koca genç çiftler içinde gelip birlikte çalışan, haftada 1 gün izninde birlikte gezen,
yazın para biriktirip kışın asıl evine dönen pek çok insan var. karnı burnunda iken bile çalışan bir dolu kadın gördüm (ki zor malum, sezonda işler çok yoğun gebeliğin sonu tam o zamana denk gelince sürekli ayaktalar filan) ama bebeğini bırakıp eşin peşinden gelen duymadım. olsa duyarız reklam olur malum...

eşi şayet yönetici vs. konumda ise zaten lojmanları oluyor orada bebek de kalır...bebeği getirmemeye sebep ne?
mesela acaba sürekli gece mi çıkıyorlar?

yok yönetici değilse de o zaman eş nasıl geliyor? çünkü yönetici hariç personel lojmanları kalabalık oluyor eş almıyorlar, böyle görüyorum... o zaman bebeğinle evinde kal. belki annesi de yakın yerdedir (muhtemelen öyle) ama bebek daha 1 yaşında ne kadar yakın olursa olsun anneden ayrı kalacak çağda değil.

bu kısmı soranlara hiç cvp vermemiş ama belli ki tuhaf tercihlerle hayat sürdüren bir çift...
Sadece bebege üzüldüm. 1 yaşındaki bebek bir gün bile bırakılmamalı mecburiyet dışında. Esini bile bebeğinin önüne koyan biri belli ki

Back