- 13 Eylül 2024
- 79
- 41
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç mi gururunuz, onurunuz, haysiyetiniz yok?
çok seviyorum çok özlüyorum çok alıştım acı çekiyorum 2 aydırHiç mi gururunuz, onurunuz, haysiyetiniz yok?
Çok acı çekiyorum geçecek mi bu hiç geçmeyecek gibi geldi kızını görmek için bile annemi arayıp iletişime geçiyorAcı çekin, özleyin, biraz zorlanın hayatta her şey istediğiniz gibi gidemez, siz hiç mi yarın bir gün bana bişey yapar bu adam diye korkmuyorsunuz. Şiddet var aşağılama var, kızın böyle bir ortamda mı büyüsün?
Dayak ve kufur yiyen sizken, iletisimi kesmesi gereken sizken adam hep sizi dövüp sövüp hem sizden kaçıyor, cok ilginc ya.Çok acı çekiyorum geçecek mi bu hiç geçmeyecek gibi geldi kızını görmek için bile annemi arayıp iletişime geçiyor
Geçmiyor çok acıyor canım onca söylediği laflara onca hakaretlere hala aklım kalbim ondaazıcık gururunuz acınızın önüne geçsin
Benim sadece kıskançlıklarım vardı onu kısıtlamışım nefes aldırmamışım fln bunları gerektirecek hiç bişey yokDayak ve kufur yiyen sizken, iletisimi kesmesi gereken sizken adam hep sizi dövüp sövüp hem sizden kaçıyor, cok ilginc ya.
Adami asla hakli bulmuyorum ama boyle bir adam sizden bu kadar kaciyorsa sizde de bir seyler var demektir.
Mecburum yapacak bişeyim yok acımı yaşıyorum geçmiyor kendimi ne hallere sokuyorum ağlamaktan gözlerim yüzüm şişBen de diyorum ki hanımmm yetişkin birisin ya acını yaşa acını kabullen hayatına devam et. Kalbin aklın onda olabilir ama cocuk da yapmıssın ya o çocuğa güvenli bir ortam sunmak zorundasın
Adam topukları bir tarafina vurarak kaciyor sizden. Cocuk icin bile konusmuyor. Mesaj attiginizda taciz ediyorsun diyor. Sizden kacmak icin daha ne yapsın? Elin dayakci kufurcu adamini bile hakli cikariyorsunuz resmen.Benim sadece kıskançlıklarım vardı onu kısıtlamışım nefes aldırmamışım fln bunları gerektirecek hiç bişey yok
Ben artık ona yazmıyorum ulaşmıyorum hiç bişey yapmıyorum kendim acı çekiyorumAdam topukları bir tarafina vurarak kaciyor sizden. Cocuk icin bile konusmuyor. Mesaj attiginizda taciz ediyorsun diyor. Sizden kacmak icin daha ne yapsın? Elin dayakci kufurcu adamini bile hakli cikariyorsunuz resmen.
Su yaptiklarinizi bir erkek yapsa takintili, tacizci, uzaklastirma karari cikart derdik.
Siz adama yapıştıkca adam size donecek mi saniyorsunuz? Tam tersi boyle bir gurursuzluk karşısında iyice tiksinecek sanki kendisi cok matahmis gibi.
Kalbiniz hala onda anladık da bir an once aklinizin nerde olduğunu bulun artik.
Çekiverin bir şey olmaz üç beş ay ağlar sızlarsınız sonra geçer, sizi istemeyen sevmeyen hakaret eden adamın paçalarına yapışmayın, biraz gururlu olun evliliğiniz zaten bitmiş.Ben artık ona yazmıyorum ulaşmıyorum hiç bişey yapmıyorum kendim acı çekiyorum
Bittiğine inanamıyorum tekrardan istesek toparlanmaz mıÇekiverin bir şey olmaz üç beş ay ağlar sızlarsınız sonra geçer, sizi istemeyen sevmeyen hakaret eden adamın paçalarına yapışmayın, biraz gururlu olun evliliğiniz zaten bitmiş.
hiç gururunuz yok mu?Bittiğine inanamıyorum tekrardan istesek toparlanmaz mı
Vallahi dayak size mustehak.Bittiğine inanamıyorum tekrardan istesek toparlanmaz mı
Bir gün bu adam seni bir yerde öldürür.Çok acı çekiyorum geçecek mi bu hiç geçmeyecek gibi geldi kızını görmek için bile annemi arayıp iletişime geçiyor