Evliliğim bitiyor...

Hadi diyelim tartışmalardan bunaldı biraz ayrı kalmak istedi fakat size karşı tavırları çok çirkin değil mi?
Kendi haline bırakın, sizde dimdik durun ayakta.Sakin ailesini falan da aramayın.
Yok asla aramam asla.Ama insanın zoruna gidiyor ben o evde kan sussam da kızılcık şerbeti içtim dedim.Kimseye bişey anlatmadım ne kendi aileme ne onun ailesine

Hemen hemen sana benzer durumum 2.5 yıllık evlıydım, cocuk yok, bosanma surecı basladı ne o aradı, ne ben, ne de aılesı pek aradı, can çekişen Bı evlılıktı ayakta ben tutuyordum, olmayınca olmuyor ıste belkı de boylesı hayırlısı yasımız genc belkı çok guzel bir gelecek bızı beklıyor,o yuzden önune bak arkadaşım...
Daha 9aylık evliyim canım cicim ayları olması gerekirken bu neydi şimdi.Hayırlısını diliyorum ama inanın boğuluyorum suç bendeymiş gibi.

Kimse icin gurunuzu ayaklar altına almayın değmez . Yillar onu çok pişman sizide güçlü mutlu başarılı bir kadın yapar yeterki kendinize güvenin .
Güvenim bile sarsıldı.İşimden oldum düzenimden oldum.Aynada bile kendime bakmak istemez oldum.Ne kötülüğüm oldu çok sevmemmiş hatam.

Yok asla aramam asla.Ama insanın zoruna gidiyor ben o evde kan sussam da kızılcık şerbeti içtim dedim.Kimseye bişey anlatmadım ne kendi aileme ne onun ailesine
Doğru olanı yapmışsınız.Ama eşin sanırım tüm sorunlarınızi ailesine anlatip sizi baya kötülemis olamali ki, hiçbiri aramıyor.Esiniz aslında baştan beri bu karakterde bir insandır da işte bazen insan görmek istemiyor.Anliyorum üzülüyorsunuz,buna şuan bir çare yok.Zaman sadece..

Doğru olanı yapmışsınız.Ama eşin sanırım tüm sorunlarınızi ailesine anlatip sizi baya kötülemis olamali ki, hiçbiri aramıyor.Esiniz aslında baştan beri bu karakterde bir insandır da işte bazen insan görmek istemiyor.Anliyorum üzülüyorsunuz,buna şuan bir çare yok.Zaman sadece..
Evet onu yapıyordu evliliğimizde benim ailemi arıyordu direkt.Bende kızıyordum biz çocuk değiliz diye.Ama anlamadı muhtemelen bu sefer kendi ailesine kötüledi.

Sizi üzmek istemiyorum ama yeni evlilere nasihat amaçlı şunları söylemek isterim;
İlk aylardan erkeği aileden koparıp, artik yeni yuvası var demek ters teper, hala ailesi ön plandadır çünkü. Sizi ailesi olarak, evinizi asıl yuvası olarak girmesi için zaman ihtiyacı oluyor erkeklerin. Kadınlar gibi hemen benimsiyemiyorlar evlerini, eşlerini...
İnanın eşimde evlendigim ilk yıl, gardropta elbiselerimin olmasini yadirgiyordu hissediyordum bunu. tv de sürekli maç açıktı, ben o evde hiç yokmuşum gibi yaşıyordu. Benimle çok az konuşur , annesiyle ablasıyla telefonda dakikalarca sohpet ederdi.
Beni sevdiğini biliyordum ama evlilige alışamadığı çok aşikardı.
Ne maçına karıştım, ne dışarı çıkmasına, ne ailesiyle sohbetine...
Beni ailesi olarak görmesi 3.yıldan itibaren başladı. Artık dışarı çıkmak istemiyor, sohbetleri benimle yapıyordu. Suan 8 yıllık evliyiz, kumanda benim elimde, ailesiyle ilgili her konuda bana danışır fikrimi alır, beni memnun etmek icin bin takla atiyor, o kadar değişti ki anlatamam.
Bunların hepsi zamanla oldu.
Sanırım siz çok boğdunuz eşinizi. Aramayın, sormayin, sadece zaman bırakın ilişkinizi. Sizi ozlemesne izin verin.
Zaman herseyin ilacı.
İnanın bende ne yaptığına hiç karışmadım.Evde olduğundan beri hadi şunu ara bunu ara bi çıkın kafanı dağıt sıkıldın bunaldın dedim.Benim sen olmadan dışarda ne işim var dedi.Beni baba evine bıraktıktan 2gün sonra peki ne işin vardı dışarlarda?ben hiçbir zaman ailesinden koparmak istemedim ama bizimde bi yuvamız vardı.adapte olmasını çok diledim.Ama olmadı

gönlü yokmuş beyefendiye ağır gelmiş evlenmek.arama , ailesinden kimseyle de muhattap olma.boşan git bir sevap bağış bir şey yap bu adamdan kurtulunca.
Kendi ne hevesleniyordu evlenmeye.Ben ilk başlarda istemedim.çok erken olduğunu düşünüyordum çünkü 4aylıkken evlenme teklifi etti.Ama bi döneme girdim gözüm bişey görmedi inanın isteme günümü bile hatırlamaz oldum.Diyorum nasıl balıklama atlamışım da hemen kabül etmişim.

Kendi ne hevesleniyordu evlenmeye.Ben ilk başlarda istemedim.çok erken olduğunu düşünüyordum çünkü 4aylıkken evlenme teklifi etti.Ama bi döneme girdim gözüm bişey görmedi inanın isteme günümü bile hatırlamaz oldum.Diyorum nasıl balıklama atlamışım da hemen kabül etmişim.
ah ahhh :(:(:(

bence bu tiynette birinin yüzünü çoluk çocuk sahibi olmadan gördüğünüz için şükredin.
ailesinin aramamasına da bozulmayın. yani gerçekten neden arasınlar ki ?
Evet orasına şükrediyorum çoluğum çocuğm olsa daha kötü olurdu benim için.Yani şu yüzden oğlum bunları anlattı bide senden dinleyeyim.Tek taraflı dinlenildi ve suçlu ben oldum.

Yaa.. cok zordur eminim. Sevdiğiniz birinin size böylesi yabanci gibi olmasi..
Sizin duygulariniz derinmis anladigim kadariyla..
Madem oyle neden evlenir bu adamlar ya..
Surt burnunu bu adamin.
Bir haftada benim yüzüne bakmaya kıyamadığım adam bana sırt döndü.Ne hevesle evlenmişti benle bide.Dünya bir yanaydı ben bir yanaydım...yada öyle kandırılmışım.

Bence şanslısın. Yaşın genç. Çocuk yok. Gez, toz yeni insanlarla tanış. Bu adam için cidden değmez.
Bekarlığımda da gezen tozan bir insan değildim tam evciyim.Keşke içimden gelse keşke yapabilsem.Şuan tek şey midemin sıkışması Beni mahvediyor.

Evet orasına şükrediyorum çoluğum çocuğm olsa daha kötü olurdu benim için.Yani şu yüzden oğlum bunları anlattı bide senden dinleyeyim.Tek taraflı dinlenildi ve suçlu ben oldum.
kimse yoğurdum ekşi demez ki.. bence beklentiden çıkın, bir de bu yükü almayın sırtınıza.
kendi ailenize sarılın ve hayata dönmeye bakın bir an önce.

Eş ailesi sizi neden arasın ve dinlesin ki? Genelde gelinler istenmez ve kv tabi ki kendi evladını haklı görür ve toz konduramaz. Burda düşünmeniz ve şaşırmanız gereken eşinizin size olan davranışları.

kimse yoğurdum ekşi demez ki.. bence beklentiden çıkın, bir de bu yükü almayın sırtınıza.
kendi ailenize sarılın ve hayata dönmeye bakın bir an önce.
Şuan gözümde herşey o kadar büyüyor ki o eve gidicem eşyalarımı toplucam eşyalar paylaşılcak vs vs...Tırnağımla yaptığım herşeyi yine tırnaklarımla bozucam.Çok zormuş..

Eş ailesi sizi neden arasın ve dinlesin ki? Genelde gelinler istenmez ve kv tabi ki kendi evladını haklı görür ve toz konduramaz. Burda düşünmeniz ve şaşırmanız gereken eşinizin size olan davranışları.
Kendi annemden daha çok düşüyordu üstüme.geçen çarşamba beni arayıp hiç mi özlemedin kızım ben seni çok özledim diyordu.anlayamıyorum ne değişti...

Merhabalar ben daha 9aylık evli bir kadınım.Eşimle öyle büyük aşkla mutlulukla evlendik ki.Hatırladıkça eski günleri hıçkırıklara boğuluyorum.evlendikten 2-3ay sonra kavgalar tartışmalar büyümeye başladı.Kayınvalidem oğluna çok düşkün hergün arar sorar davet eder.Bu da beni yıpratmaya başladı.Ben bir yuva oturtmaya çalışıyorum çünkü.Neyse eşim iyice agresif bi adama dönmeye başladı.Başlarda her tartışmada sesini yükseltirdi.Ben konuya komşuya rezil olmayalım diye susardım.Artık sinirlerim yıpranmaya başladı bende kendimi tutamaz oldum.İş kazası geçirdi.3aydır evde.tartışmaların boyutu artık üstüme yürümeye kadar geldi.Bana bir hafta önce sen bi annenin evine git demeye başladı.2gün boyunca söylendi.Git kafanı dinle sonra bana kararını ver ya boşanıcaz yada böyle devam edicez diye.Beni baba evine bıraktı 2gün sonra eğlence klubüne gitmiş.Yazdım gece klüplerini dolaşıcak kadar kendini iyi hissediyorsan ne istediğine de karar vermişsindir diye.Bana bir mesaj geldi.Ben kararımı verdim sorunsuz boşanalım.Beynimden vurulmuşa döndüm 😢 Ertesi sabahta ailesine yalan yanlış ne anlattıysa ailesi beni bile aramadı.Dün gece aradım gerçekten beni istemiyormusun diye.beni bu saatte ne arıyorsun uyuyorum kapat şu telefonu diyip yüzüme kapattı....Ki benim eşim asla ben başka yerdeyken ondan ayrıyken konuşmazdı benden.İstemiyormuş beni...Ailesinden kimse de aramadı en çok canımı acıtan bu kimse beni dinlemek istemedi.Böyle bi süreç yaşayan oldu mu çok canım yanıyor çokk :KK43:
Allah yardımcınız olsun

Back
X