- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi siyah incim
Bu durum 6 aydır böyle defalarca alıp karşıma konuştum ama aynı hala.Çocuk kararı ortaktı ikimiz de istedik hatta hamilelik boyunca her kontrole beraber gittik herşey yolundaydı ne olduysa doğumdan sonra old.Aynı evin içinde küs yaşıyoruz gece geç geliyor iki gündür.Ya ben de istemiyorum ayrılmayı en önce kızım için istemiyorum.Babasız büyüyüp eksik kalsın istemiyorum,diğer nedeni de açık olmak gerekirse ikimiz de meslektaşız ama onun maddi koşulları çok daha iyi yani kızıma daha iyi bir gelecek daha iyi bir hayat sağlayabilmemiz için bu evliliğin sürmesi gerek ben ona aynı hayatı veremem çünkü.
Bir diğer vahim konu da eşimin sosyal paylaşım sitesinde sürekli arkadaşı olmayan bayanlarla sohbet ediyor olması.Açık bırakmış yanlışlıkla ve okudum herşeyi ama yüzgöz olmamak için ve gururuma yediremediğim için vurmadım yüzüne bildiğimi bilmiyor.Üstelik de evdeyken ben kızımla ilgilenirken yapılmış bu sohbetler.Kızgınlık kırgınlık hepsini had safhada yaşıyorum.Düzelir mi sadece benim çabamla onu da bilmiyorumKızım çok küçük onun içinde ayrı üzülüyorum hatta en çok onun için üzülüyorum.
ikinci kısımda yazdığınız şey apayrı keşke tek sorun babalığı bilmiyor olsaydı bu öğretilebilirdi çünkü.ama diğer durum çok farklı.konuşmayıp ne yapacaksınız peki? siz bilmemezlikten geldikçe o başka bayanlarla sohbete devam edecek.kızınıza ayırmadığı zamanı saçma insanlara ayıracak.