• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİĞİM BİTMEK ÜZERE !

Öncelikle herkese merhaba...

dAHA önce de paylaşmıştım bazı sıkıntılarımı burada ama o gunden bu yana duzelen hiçbişey olmadı.iki gün iyiysek 3.gün tartışıyoruz gerçekten tükendim artık.

Kızım 6 aylık oldu ve eşimle aramız doğumdan bu yana hiç eskisi gibi olmadı giderek de kötüye gidiyor.Nedense babalığa alışamadı eski hayatını sürdürüyor hala.Çocuğun her türlü sorumluluğu ben de tek yaptığı akşamdan akşama gelip sevmek.Çalıştığım için Her sabah babam geliyor kızı teslim ediyorum akşam da bizi eve bırakıyor.Bütün bu aşamalarda hiç yok,6 aydır bir kez bile doktor kontrolüne gelmedi.Maması,bezi aklınıza gelebilecek herşeyiyle sadece ben ilgileniyorum.Bazen okuyorum burada eşim bebek bakımına yardım ediyor bazen o uyutuyor diye öyle imreniyorum ki bir kez bile yardımcı olmadı bana.

Bütün yük ben de olduğu için haliyle gergin oluyorum ve sık sık kavga ediyoruz ben de aşırı tepkiler verebiliyorum bazen kabul,ama elimde değil.

Benim gibi tek başına mücadele eden var mı aranızda,yani erkekler geç mi baba oluyor yoksa ben mi çok şey bekliyorum anlamadım.

Farklı görüşlere,objektif bakış açısına ihtiyacım var dengelerimi yitirmiş durumdayım artık :KK43:(
canım benim..maalesef babalık bazılarında geç gelişen bir duygu..senin eşinde öyle olacak sanırım ..ona ufak ufak sorumluluklarını sen hatırlat..konuş onunla..doktora giderken seninde olmanı istiyorum falan de..hamilelik döneminde de böyle miydi?yoksa sonradan mı oldu..

Öncelikle yazan,ilgilenen herkese teşekkür ederim bir nebze de olsa hafifliyor insan.
Ben de farkındayım babanın anne kadar ilgilenemeyeceğinin ama sormuyor bile ya var mı birşey diye yanımıza uğramıyor hatta bilgisayardan kalkıp.Sabah bebeği alma-bırakma konusuna gelince beyefendi biz evden çıkarken uyuyor olduğundan akşam da eve geç geldiğinden bu iş de mecburen bende.
Sorun bir tane değil ki,bekar çocuk büyütüyor olsam da aynı olurdu hayatım zaten varlığı yokluğu bir :(

Öyle görünüyor ki eşiniz baba olmayı hiç istememiş ve hazır değilmiş. Siz mi direttiniz bebek için yada bunu bir gereklilik olarak mı yaptı merak ettim doğrusu ? Bu şekilde davranarak ancak sizin yıpranmanıza, çökmenize ve sabrınızın taşmasına neden olur ki bu da evlilik bitirir. Bebekle anne daha fazla ilgilenir kanısına da katılmıyorum. Çevremde ne babalar var annesi doğurmaktan ve emzirmekten başka hiçbirşey yapmıyor, gece ağlamalarına bile baba kalkıyor. Ortak bir birlikteliğin meyvesi bu, sorumluluk en fazla annededir diye bir şey kabul edilemez. Bir evlilik terapistinden yardım almalısınız.

Öncelikle herkese merhaba...

dAHA önce de paylaşmıştım bazı sıkıntılarımı burada ama o gunden bu yana duzelen hiçbişey olmadı.iki gün iyiysek 3.gün tartışıyoruz gerçekten tükendim artık.

Kızım 6 aylık oldu ve eşimle aramız doğumdan bu yana hiç eskisi gibi olmadı giderek de kötüye gidiyor.Nedense babalığa alışamadı eski hayatını sürdürüyor hala.Çocuğun her türlü sorumluluğu ben de tek yaptığı akşamdan akşama gelip sevmek.Çalıştığım için Her sabah babam geliyor kızı teslim ediyorum akşam da bizi eve bırakıyor.Bütün bu aşamalarda hiç yok,6 aydır bir kez bile doktor kontrolüne gelmedi.Maması,bezi aklınıza gelebilecek herşeyiyle sadece ben ilgileniyorum.Bazen okuyorum burada eşim bebek bakımına yardım ediyor bazen o uyutuyor diye öyle imreniyorum ki bir kez bile yardımcı olmadı bana.

Bütün yük ben de olduğu için haliyle gergin oluyorum ve sık sık kavga ediyoruz ben de aşırı tepkiler verebiliyorum bazen kabul,ama elimde değil.

Benim gibi tek başına mücadele eden var mı aranızda,yani erkekler geç mi baba oluyor yoksa ben mi çok şey bekliyorum anlamadım.

Farklı görüşlere,objektif bakış açısına ihtiyacım var dengelerimi yitirmiş durumdayım artık :KK43:(
erken yaşta evlendiyseniz bu yüzden olabilir.. kaç yalında eşiniz? belli ki çocuk çok erken olmuş..

Bu konuda düşüncelerini
eşinle de paylaştin mi ? Oturup konuşmayı denedin mi ?

Tatlim benim kocada oyleydi benim oglan 6 aylikken.zaten okadar kucuk bebegin anneye daha cok ihtiyaci olur.benimki 2 yasinda daha yeni yeni anlasiyolar.esimde bana hic yardim etmedi ki bazi erkekler boyle yapacak bisey yok.ama simdi esim kapidan girdigi an basliyo baba diye uzerine atlamaya kavga ediyolar sakaciktan falan cok tatlilar.seninkide az buyusun esin degisir.hem kiz cocuklariyla babalarinin arasinda ozel bi bag vardir.kendimden biliyorum.ve bu yuzden ayrilinmaz bence.sabret gulum.hersey yoluna girer insallah

Back
X