- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Canım bende tam senin gibiyim.selamlar kızlar. Öncelikle uzuun zamandır üye olduğumu ancak buraya ilk kez konu açtığımı söylemek istiyorum. Benim derdim daha çok kendimle ilgili. Ben çok el bebel gül bebek büyümüş biriyim yani okuldu dersti pek bi işin ucundan tutmadım tutmamıda istemedi ailem. Şımarık asla değilim ama rahatıma düşkün bir insanım malesef. 2 senelik evliyim ama bu süreçtede ev işleri olsun misafir ağırlama olsun alışamıyorum bir türlü misafir gelcekse aşırı gergin oluyorum yanlış eksik bişey olcakmış gibi sonrasındada eşimle hep tartışıyoruz oda sağolsun hiç alttan almıyor olsu büyüyorda büyüyor. Bu durumu nasıl aşabilirim ne yapmam gerek kızlar bir akıl verin bana nolur![]()
Çözümü çok kanka olmadıklarımı dışarıda ağırlamaya karar vererek buldum. Akşama kadar bunalıma girmektense dışarıda ağırlarım daha kolay.
Temizlik konusunu da şöyle yapıyorum, şu aralar işlerimin yoğun olduğu durumlar değil, evin dağılmasına izin vermiyorum, bir iki parça bir şeyler yapıyorum her gün.