Evliliğim sanki 4 kişilik

İyi bir cinnet hali ve net sınır çiz ki başta sonra ben zaten başından beri böyleydim demesin.Hicbir zaman yakana küsme.Söz verip gelmeme ne demek bir dakika orada dur deyip tavrını lafını yerine koyacaktın ki bir daha yapmasın yapamasın.Ailesiyle senin aranda dengeyi kurmayı öğrenecek.Artık birincil ailesi sensin,bunu hissettir.Ailesini de kötüleme, eşin ne kadar izin verirse o kadar müdahil olabilirler.
Henüz anlamış değil ailesinden ayrı bir aile kurduğunu..

Evliliğiniz 4 kişilik değil galiba siz yoksunuz çünkü ortada. Plan yaptınız madem nasıl arayıp sormadan kendi kendine iptal etti? Siz aramadınız mı gelecek misin bekliyorum falan?
Bu daha doğru, ben yokum evliliğin içinde kendi ailesi kadar bile. Biraz önce geldi ve herhangi bir şey bile demedi, unutmuş kesin

Evlenince maddi sıkıntı olacağını biliyor muydunuz önceden? Ona rağmen tatil sözü verdiyse eşiniz ne güzel yalan söylüyormuş öyle :) ha ön görülemeyen bir maddi sıkıntı olduysa biraz erteleyelim şu şu durum var diye size açıklasa orta yol bulunurdu.
Size yemek sözü verip gelmiyor hatta haber dahi vermiyorsa belki kafada bir sorunu da olabilir
Maddi sıkıntımız normal şartlarda yok ama kendisi araba sevdasına düştü, borca gireceğiz o yüzden maalesef tatil falan yalan oldu tabi

Bıreysellesememıs erkeklerle evlenırsenız boyle olur. Evlenmı ama Hala daha anasının oglu, bacısının abisi. Eş ne demek bılmıyor. Aıle kurmak ne bılmıyor. Bız olamamıs. Hatırlatın kocanıza yoksa tekmeyı koyun.

Bu daha doğru, ben yokum evliliğin içinde kendi ailesi kadar bile. Biraz önce geldi ve herhangi bir şey bile demedi, unutmuş kesin
Neden sormadın ya. Sormadan nasıl durabildin.buraya konu açana kadar bi sor ne dıcek. Gerçekten çok tuhafsınız

Üstüste oluyorsa yemek kısmından sonra sorsaydınız keşke . Ben sorardım ardından gelecek cevaba göre şekil alırdım . Aaa madem ananla kardeşinle takılacaksın ki belki onlar vazgeçiriyordur bilemem Belkide kocanız direk yalancı 😀😀 hali hazır bi cinnetten sonra bavulu verin eline .

Üstüste oluyorsa yemek kısmından sonra sorsaydınız keşke . Ben sorardım ardından gelecek cevaba göre şekil alırdım . Aaa madem ananla kardeşinle takılacaksın ki belki onlar vazgeçiriyordur bilemem Belkide kocanız direk yalancı 😀😀 hali hazır bi cinnetten sonra bavulu verin eline .
Yalancı zaten onu anladım artık

Bıreysellesememıs erkeklerle evlenırsenız boyle olur. Evlenmı ama Hala daha anasının oglu, bacısının abisi. Eş ne demek bılmıyor. Aıle kurmak ne bılmıyor. Bız olamamıs. Hatırlatın kocanıza yoksa tekmeyı koyun.
Çoğu erkek maalesef böyle ki, karpuz değil secebileyim bunu. Ben de evlilik meraklısı değildim ama işte o yola düşüyor insan illaki bir yaştan sonra. Bir yere kadar gider ogrenmezse de kendisi bilir artık ne diyeyim

Niye sormadin gelip beni alacaktın ne oldu diye? Balayına gitmeden ne arabası? Sesin niye çıkmıyor?
Araba konusunda büyük kavga ettik. Daha evliliğimin başında bu tarz bir olay yaşamış olmak zaten zorluyor beni. Şimdi de bu yemek olayına kavga çıkarsam geçimsiz olan ben olacağım.

Açık açık konuşacaksınız sert de olsa. Yaşınız da 34 müş, genelde insanlar bir ayda bu kadar sorunun farkına varamaz, siz farkındasınız. Eşiniz de sizin yaş civarı ise hala çocuk gibi davranmasın bir zahmet.

Back
X