• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğim sarsıntıda ve yarın aileler toplanacak yardım edin

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mub,

söylediklerimizi dinlemiyorsun nasıılsa. en iyisi sen bir blog aç. adını da -mub*un bitmeyen çilesi- falan koy

tüm kk takipçin olacağız söz. blog dünyasının duayeni olacaksın emin ol...malum ülke olarak arabeski seviyoruz

valla sen değil, biz kanser olacağız bu gidişle...

çok komik ya,çok güldüm ya.harikasın

öncelıkle hakkında hayırlısı olsun kardeşim,daha cok gençsin işin gücünde var arkanda ailende var herşeyi yoluna sokabılırsın.bekledıgım bişeyler var diyosun bana göre iş ve atamayla ılgılı bişeyler beklıyosun gibi geldı.umarım sehır dışına güzel bi yerlere ataman olur uzaklaşırsın kendıne yenı bı hayat kurmak ıcın güzel bi başlangıç yapmış olursun.sen sacma sapan yorum yapanlara,senı kınayanlara,acımasızca eleştirenlere,çok bilmişlere takılma.senin için en dogrusunu sen bilirsin ve keısnlıklıe anneni dinle,senı bu hayatta sadece ve sadece o korur kollar..
acele karar almak paldır küldür sonunu düşünmeden herşeye atlamak zarar getirebilir,boşanmıycam demıyosun anladıgım kadarıyla,boşanmaya tam net bir şekılde karar verdiginde,herşeyi planlayıp,duygusallıga kapılmadan mantıklı bi şekılde yolunda yürümenı diliyorum..
ayrıca....

senın için konuşulacak çok şey var aslında ama bu mübarek günde ne kalp kırmaya nede sevıyesızle sevıyesız olmaya niyetim var...
senın yaşın kaç bılmıyorum ama bu sivri dilin ve gereksiz yargılamalarınla süper ötesi bela bi kaynana olacaksın,konu sahıbının kaynanasına rakip gördüm seni:)
boş konuşmak kolaydır önemlı olan insanlıgını kaybetmemek,insanları yererken nasıl gözüktüğüne dönüp dışarıdan da bakabılmelı ınsan.çok yazıkk !!!

sen kim oluyorsun da yorumuma yorum yapıyosun?sana ne istediğim gibi yazarım bu arkadaş bunu fazlasıyla hakkediyor.arada çıkıyor işte böyleleri kendini milletin avukatı zanneden sazanlar

arkadaşlar bu konudanda anlaşılacağı üzere olay kız anne ve babalarında bitiyor...

lütfen kızlarımıza okumayı aşılayalım, lütfen kızlarımız önce üniversite sonra iş sonra evlilik yapılacağını kavrasınlar... bu sıranın asla bozulmayacağını bilsinler.. ben 19 yaşımdayken tek derdim ailemin gönderdiği parayı yettirmek birde okulu bitirmek... ne gerek var genç beyinlerimizi bu şekilde yıpratmaya... kendisine zarar, ailesine zarar, devlete zarar....

öncelıkle hakkında hayırlısı olsun kardeşim,daha cok gençsin işin gücünde var arkanda ailende var herşeyi yoluna sokabılırsın.bekledıgım bişeyler var diyosun bana göre iş ve atamayla ılgılı bişeyler beklıyosun gibi geldı.umarım sehır dışına güzel bi yerlere ataman olur uzaklaşırsın kendıne yenı bı hayat kurmak ıcın güzel bi başlangıç yapmış olursun.sen sacma sapan yorum yapanlara,senı kınayanlara,acımasızca eleştirenlere,çok bilmişlere takılma.senin için en dogrusunu sen bilirsin ve keısnlıklıe anneni dinle,senı bu hayatta sadece ve sadece o korur kollar..
acele karar almak paldır küldür sonunu düşünmeden herşeye atlamak zarar getirebilir,boşanmıycam demıyosun anladıgım kadarıyla,boşanmaya tam net bir şekılde karar verdiginde,herşeyi planlayıp,duygusallıga kapılmadan mantıklı bi şekılde yolunda yürümenı diliyorum..
ayrıca....

sen kim oluyorsun da yorumuma yorum yapıyosun?sana ne istediğim gibi yazarım bu arkadaş bunu fazlasıyla hakkediyor.arada çıkıyor işte böyleleri kendini milletin avukatı zanneden sazanlar

sen kimsin acaba,sen istedigin gibi yorum yaparsan bende yaparım asıl sen kım oluyosunda benım yaptıgım yorumu eleştiriyosun..
insana insan,çirkefe çirkef
ayrıca sazanlık senın gibilere yakışan bi lakap,çünkü sırf burda eglenmek içi,yıkılan yuvaları dagılan ınsanları izleyıp haz almak için bulunup bide buna komık diyosunuz.
yazıklar olsun sizin kadınlıgınıza ınsanlıgınıza,19 yaşında bi kıza böylemı örnek oluyosun sen,bu mu senın kadınlıgın.neyse senın gibi depresif,bunalmış,başkalarının mutsuzluguyla eglenıp beslenen,birine harcayacak daha fazla zamanım yok benım..allah yardımcın olsun senın ve çevrendekılerın..ama şunu unutma senın yanında kötü gününde tek bir kişi olmaz,iyi gününde yanında olanlarda zaten sadece senı komık bulup eglendıklerı içindir..allah yardımcın olsun..

konu sahibi kardeşim sana gelince sen burdan kendin için gereklı olanları al gerisine takıla hatta okuma bile.
daha 19 yaşında gencecik pırıl pırıl bi bayansın,hayat ne çekılecek çileyle doldurulacak kadar uzun,ne de degmeyecek ınsanlar yüzünden harcanacak kadar degersiz..
başta kendi degerini unutma,sen ayakta kaldıgın sürece,sen dik durdugun sürece ailen annen ve doğacak evladın dik olur.zamanla hersey yoluna girer,sen sadece gercekten neyı ıstedıgıne karar ver.
hiçbirşeyin garantisi yok nice mutsuz evlılıkler sorunlarını aşıp düzelmiş,
nice düzgün evlılıklerde hüsranla sonuçlanmışş...kısmett
ama ortada bi gerçek varsa yapılan haksızlıklar varsa ve sen gercekten bu hayatı yaşamak ıstemıyosan oturup düşün,
ya herşeye katlanıp devam et yada kangren olmuş bacagı kes at ve yoluna devam et..
hayat senın hayatın,karar senın kararın.allah yardımcın olsun bahtın güzel olsun kardeşim..

Lütfen mub'u koruyup kollamak adına bu kadar insanı rencide etmeyin.Tüm konularını açın okuyun,yazdıklarına bi bakın,rica ediyorum.Arkadaş evin içinde düşük bel giyiyormuş,içine zıbın giymiyormuş,malum yerleri açılsın da eşi tahrik olsun diye.Bunlara aklı eriyor da,dediğiniz kadar küçükse neden gelip akıl danışıyor bize o zaman ?

Bu konu cidden fazla uzadı.

mub, boşanmak için ne olmasını bekliyorsun daha?

Hani ne olursa boşanacaksın, neden katlanıyorsun bunlara?

Evli değilim ama aşağı yukarı seninle yaşıtım, kendine ne çektiriyorsun bu kadar?

Mazoşist misin?

Evlenmeye cesaretin varsa boşanmaya da olur, dünyanın sonu değil.

Annemden biliyorum, boşanmak böyle saçma sapan yaşanan evlilik hayatından daha kolay.

Şimdi ben bu konuya oıdaklansam konu sahibi dahil birçoğunuz forumdan uzak kalacak..

Neyse konu gerçekten fazla uzamış..

Back
X