Canım durduk yere bagirmamki zaten ilk taşı o atıyorBende bana bağırılmasından hiç hoşlanmam. Yada bulunduğum ortamda bağırılmasından hiç haz etmem. Çokta kırıcı olurum. Onun için işi hiç o raddeye getirmemeye çalışırım. Belki eşinizinde birisi bağırdığında gözü dönüyordur. Şahsen benim dönüyor. Önce uyarıyorum karşımdaki devam ederse çirkinlik yapıyorum.
Gerçekten böylemi düşünüyorsunuz
Canım eskiden küs kalamazdim.ama ben hep adım attıkça her tartışmadan sonra adam buna alıştı.şimdide gurursuz gibi hissediyorum ayağına gidip konuşalım dersem.Canım ben de benzer sorunu yaşıyorum.Eşim normalde çok iyidir fakat bazen Ufacık şeye sinirlenir,küfür etmez ama son söylenecek Lafı başa koyar.Konuşarak çözmeye çalışıyorum
Yok ayağa gitmek değil.Ben de Dayanamayıp bağırıyordum ama baktım ki ben bağırdığım için o da kendini haklı Görüyor artık ortamdan uzaklaşıp ortalık sakinleşince geri dönüp lafları sokuyorum .o ortamda durup beni daha fazla kırmasına izin vermiyorum.Canım eskiden küs kalamazdim.ama ben hep adım attıkça her tartışmadan sonra adam buna alıştı.şimdide gurursuz gibi hissediyorum ayağına gidip konuşalım dersem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?