Evliliğim

bunu dava dosyasına ekletebiliyor muyuz acaba?
bildiğim kadarıyla işe yaramıyor. bir tanıdığım mahkemeye bu durumu sunmuş, adam da "benden bulaştığı ne malum" demiş çıkmış işin içinden. bu konu sahibinin kocasından da aynı leşliği beklerim

bildiğim kadarıyla işe yaramıyor. bir tanıdığım mahkemeye bu durumu sunmuş, adam da "benden bulaştığı ne malum" demiş çıkmış işin içinden. bu konu sahibinin kocasından da aynı leşliği beklerim
ay yok artıııık. yani taman kan örneği alamayız ama biyopsi, kontrol yapılabilir ki. kadına yazık olmuş, korkunç bir durum. erkeklerin bir eskort sevdası var, arkalarından atıp tutarlar ama gece hepsi evlerine dizilir. kadınlara ahlak bekçiliği yaptıkları kadar erkeklrre yapsalar toplum şimdiye düzelmişti.

Bu adamın aldattığı belliydi @birterslikvar da söylemişti. Neden test yaptırdın?
Ara kanamam olıyordu doktorda smeer alalım dedi orda cıktı smeerim temizde hpv pozitif daha 1.5 senelik evliyim erken evre sanırım eşimden başka biriyle birlikte olmadım hiç

çamurun biriyle evlisin, sen bana bulaştırdın diye üstüne gelecektir
Evet zaten bende test yaptırıcam bende cıkmazsa sen suclusun dedi sabah bi baktım video atmış bana kahvaltı sofrası kurmus ağzında yemek dalga geçer gibi çok üzgünüm flan dalga geçiyor gülüyor videoda

ay yok artıııık. yani taman kan örneği alamayız ama biyopsi, kontrol yapılabilir ki. kadına yazık olmuş, korkunç bir durum. erkeklerin bir eskort sevdası var, arkalarından atıp tutarlar ama gece hepsi evlerine dizilir. kadınlara ahlak bekçiliği yaptıkları kadar erkeklrre yapsalar toplum şimdiye düzelmişti.
kesinlikle öyle. mesela hangi ülkeydi emin değilim ingiltere olması lazım, belli bir yaş üstü genç erkeklere hpv aşısını zorunlu tutmaya başlamış. e bu olay %99 erkeklerden yayılıyor herkes biliyor. önlemini almak isteyen alıyor. bizde anca kadınlara iftira atsınlar

İ
kesinlikle öyle. mesela hangi ülkeydi emin değilim ingiltere olması lazım, belli bir yaş üstü genç erkeklere hpv aşısını zorunlu tutmaya başlamış. e bu olay %99 erkeklerden yayılıyor herkes biliyor. önlemini almak isteyen alıyor. bizde anca kadınlara iftira atsınlar
Bu hastalığın garezi full hd kadınlara heriflere bir bok olduğu yok tuzları kuru. Hıyarım var diye gezmeye devam ederler

Evet zaten bende test yaptırıcam bende cıkmazsa sen suclusun dedi sabah bi baktım video atmış bana kahvaltı sofrası kurmus ağzında yemek dalga geçer gibi çok üzgünüm flan dalga geçiyor gülüyor videoda
Hala muhattap oluyor musun rezille.Gerçekten kocan rezilinde rezili iğrenç bir yaratık midem bulandı. Çatır çatır boşa bu pisliği.

Merak etmeyin beslenmenize dikkat eder gerekli kontrolleri yaptırırsanız hpv vücuttan atılıyor.
Bende de vardı en tehlikeli 2 türü vardı çok şükür son 3 senedir her kontrolüm temiz çıkıyor.
Onun dışında bu pisliği engelleyin gitsin ne muhatap oluyorsunuz.
Def edin ya leş bir pislik çöp bir şahsiyet.

Annemlerdeyim boşanma kararı aldım bu sefer net bana hpv bulaştırdı

Ben bebekle ilgili bir konunda lütfen ara kanama görüyorsan ihmal etme, doktora git demiştim. Yakın arkadaşım aynı şikayet ve Hpv16 yüzünden rahmini aldırmak zorunda kaldı. Ki o üç dört sene önce fark edip doktora gitmesine rağmen doktorlar saçma şeylere odaklandığı için kansere çevirdikten sonra fark ettiler.

Bir sonraki mesajımda avukat değilim yazmışım dikkat ettiyseniz, bu ne demek oluyor? Belki yanlış biliyor olabilirim demek oluyor. Siz avukattınız diye hatırlıyorum, gelirsiniz doğru ve gerçek bilgiyi verirsiniz hatta beni alıntılayarak da verebilirsiniz ama “yanlış bilgi verip durmayın” ne demek? Burda bir çoğumuzun uzmanlaştığı meslekleri, alanları var, benim de aynı şekilde. Bu şekilde ters üslupla aktarmayın bilginizi.
Siz de lütfen bilmediğiniz bir konu hakkında yanlış bilgi vermeyin insanlara. Yanlış yönlendirmeyin.

Back
X