• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim

Dedim ya dediğinin aksini yapsam daha büyük olay olur..dün aksam tek kelime etmedim..canı beni istediğinde ki benim artık canom onu istemiyor ya oturup konuşalım herkes hatasını kabuk etsin yada ben imkanlarını sağlayınca yolunuzu ayırır dicem
e daha kötü olsun ne olacak böyle hiçbir işini halledemezsin arkadaşım yaşında küçük değil ki,bilmen lazım..korktuğun ne sana şiddet uygulama ihtimali mi ,?

Almaz kölesi yim ya ben vereceğim bende sanırım artık daha fazla kavga etmek istemediğim için yemeğini önüne koyup giip yatıyorum
Sabah kahvaltı vermeyince bişey olmamış mesela
Bi de bozuk para için niye geri dönüyo ? Maksat evde para bırakmamak mı

e daha kötü olsun ne olacak böyle hiçbir işini halledemezsin arkadaşım yaşında küçük değil ki,bilmen lazım..korktuğun ne sana şiddet uygulama ihtimali mi ,?
Evet şiddet uygulama.. halledemiyorum zaten.. ben suan eminim sabah kahvaltı hazırlamiyorum ya iyi olursak bana diyeceği kavga bile etmiş olşak hazırlamak zorundasin

Evet şiddet uygulama.. halledemiyorum zaten.. ben suan eminim sabah kahvaltı hazırlamiyorum ya iyi olursak bana diyeceği kavga bile etmiş olşak hazırlamak zorundasin
sen okumadın mı?bir mesleğin yok ..ailen çok mu kötü insanlar ..eve dönsen baban anan söver mi döver mi?böyle bir şerefsizle aynı evde durmanın bir sebebi var mı kısacası?

Bugün farkli ol keyfine bak ve isin öyle olmadigini göster ona hiç acziyet belli etme insallah kurtarirsiniz evliliginizi
Yani bugün yemeğimi yapıp evimi toplayıp güzel bi duş alıp güzel koku sürünüp kapıyı açiyim yemeğini veriyim gayet keyifli sonra alıp kitabımı çekiliyim odama

Zaten öyle yapiyorum yine yemeğini yapıcam mesela iki gündür gelirken nr lazım diye aramıyor bende msj atmiyorum şu lazım diye o yüzden ili gündür ekmek ve su yok evde öyle yemek yiyor l..evde pek bişey de kalmadi.yine yemeğini yapıp aksma geldiğinde yine yaticam

Evini sormayan adama ne yemeği yapacaksın
Bütün gün senin ne yediğini düşünmeyen adam zıkkım yesin
Yapma yemek falan, sorarsa evde bir şey kalmadı, sende sormadın de, zıbarsın yatsın
Ayaklarının üzerine basmaya bak, çalışmaya, kendini geliştirmeye uğraş, bu yolun sonu pek hoş görünmüyor

Yani bugün yemeğimi yapıp evimi toplayıp güzel bi duş alıp güzel koku sürünüp kapıyı açiyim yemeğini veriyim gayet keyifli sonra alıp kitabımı çekiliyim odama

Evet ama soyle yap yemegi kendin icin yapmissin o da nimetleniyor gibi goster hazirla sofrayi yemek hazir de birlikte yiyin konusursa konus.
Sonra kitabini alip odana cekilme gec salona ac tvini ayni ortami paylaş yani evin merkezine yerleş kasma rahatina bak biraz

Evini sormayan adama ne yemeği yapacaksın
Bütün gün senin ne yediğini düşünmeyen adam zıkkım yesin
Yapma yemek falan, sorarsa evde bir şey kalmadı, sende sormadın de, zıbarsın yatsın
Ayaklarının üzerine basmaya bak, çalışmaya, kendini geliştirmeye uğraş, bu yolun sonu pek hoş görünmüyor
Zaten evde gerckten pek bişey kalmadı ..evet Bizin sonumuz pek hoş gorunmuyr

Ben senin yerinde olsam tatlim hic ama hic umursamam kendimi guzelestirir herseye pozitif bakar evimi kendimi toparlar esin geldigindede hicbirsey olmamis gibi davran ama kendisiyle konusma kacan kovalanir er yada gec kafaso kurcalanir acaba ne oldu bu kadina diye sen takma kafaya saka yapma konusma kendisiyle o suan seni patlatacagina sen onu patlat bak bakalim nasilda arkanda kuyrk oluyor

Evet ama soyle yap yemegi kendin icin yapmissin o da nimetleniyor gibi goster hazirla sofrayi yemek hazir de birlikte yiyin konusursa konus.
Sonra kitabini alip odana cekilme gec salona ac tvini ayni ortami paylaş yani evin merkezine yerleş kasma rahatina bak biraz
Normalde mesela ben asla onsuz yatağa gitmem bundan sonra iyi olursak sayet keyfin geldiğinde ben yatıyorum dicem illa onu beklemicem bişey alırken fikrini sormucam ben beğendim dicem

Ben senin yerinde olsam tatlim hic ama hic umursamam kendimi guzelestirir herseye pozitif bakar evimi kendimi toparlar esin geldigindede hicbirsey olmamis gibi davran ama kendisiyle konusma kacan kovalanir er yada gec kafaso kurcalanir acaba ne oldu bu kadina diye sen takma kafaya saka yapma konusma kendisiyle o suan seni patlatacagina sen onu patlat bak bakalim nasilda arkanda kuyrk oluyor
Bende böyle yapmak istiyrm 3vliligimin sonu olsun veya olmasın ama ben yaşadığım günü kendime hiç kimse hiç bişey için zehir etmek istemiyrm ... ama ben böyle zAman larda sadce yatıyorum

Tatlim ben 22 yasindayim ve 2. Evliligimdir pisman olmak istemiyorsan soylediklerimi dikkatte al inan uyudugun zamanlar sadece piskolojik sorunlardir herseyi at bir tarafa kendine bak senin giden zamanini kimse geri getiremez

bir tavır almışsın bari tamamını getir
yapma yemek falan
eve geldiğinde kapıyı açma o anahtarıyla açsın
hatta yakında akraban falan varsa ona git
birde böyle dene bakalım

Back
X