Evliligim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Benim derdim evliligim gerçi cok büyük ölçüde yaptığım hatalar konusunda yok aldim ama yinede hala asamadiklarim var. Çevremdeki insanların gözünde çok iyi bi insan ben işimi bilsem bir dediğimi oki etmeyecek bi adam mis...ama gelin görün ki biz çok ama cok zor şeyler atlattık çok büyük kavgalar ettik saygıyı yitiridk..onceden beni öpmeden yataktan kalkmayan adam şimdi dokunmadan kalkıyor artık bazi şeyler eskisi gibi değil bende artik büyüdüm önceki gibi değilim ama kaybettik bazi şeyleri..ben eşimden ilgi iki çift güzel laf bekliyrm ama malesef aksine çok kırıcı üslubu var..sadece kendi dediği doğru adama ben ne dersem yanlış geliyor..bende artık keşke bekar olsaydım diyrm hiç mutlu hissetmiyrm kendimi..bu sabah esimle surtustuk oturup ders calısıcam dedim çalış çalış senden bi halaya ya sap olmaz dedi(başaricam diyip hep kavga ve depresyondan hiç basari saglayamadigim ici hep böyle söylüyor) çok miymintusin dedi bana bend e ben senden once böyle değildim dedim
..basaricam kendi ayaklarımın üstünde durucak dedim dur tabi boşanırsak dedi (ben eşime er yada geç boşanacağız dedim dün aksam) eve bosandigimiz zaman ayaklarımın üstünde durmalıyım dedim..giyindi dışarı çıkacaktı geldi odaya kendince kahvaltıyı toplamdan giditrm kusura bakma diye laf atıyor..neyse çok uzatmayayım artık ben biktim yoruldum bu mutsuzluktan dolayı hiç bi is yapasın da gelmiyor ders çalışsam da aklıma takılıyor.. Ben ben düzeltmek eskisi gibi olabilmek istiyistiyorum:( :(

Eşinizin üslubu çok çirkinmiş ne demek sizden bir baltaya sap olmaz.
Oturup güzelce konuştunuz mu acaba bir sorunu mu var? Çözemiyorsanız evlilik danışmanına gitmeye ikna edin çözülebilir gibi geliyor sorununuz bana çünkü.

Eşinizin üslubu çok çirkinmiş ne demek sizden bir baltaya sap olmaz.
Oturup güzelce konuştunuz mu acaba bir sorunu mu var? Çözemiyorsanız evlilik danışmanına gitmeye ikna edin çözülebilir gibi geliyor sorununuz bana çünkü.
Evlilik danışmanına yanaşmadı..cok tuhaf biri dün biraz dışarı çıkma konusunda gerikdik çıktı gitti akşam bana msj atmış in aşağı gezmeye gidiyrz diye sırf gündüz kirid beni diye.. çok tuhaflastik

Evlilik danışmanına yanaşmadı..cok tuhaf biri dün biraz dışarı çıkma konusunda gerikdik çıktı gitti akşam bana msj atmış in aşağı gezmeye gidiyrz diye sırf gündüz kirid beni diye.. çok tuhaflastik

Biraz sakinleşip konuşun, ona kırıldığınızı açıkça söyleyin. Ben de davranışlarıma dikkat edeceğim sağlıklı bir ilişki istiyorum falan deyin artık bir şekilde güzelce iletişim kurun onunla. Başka çare göremiyorum ben.

Biraz sakinleşip konuşun, ona kırıldığınızı açıkça söyleyin. Ben de davranışlarıma dikkat edeceğim sağlıklı bir ilişki istiyorum falan deyin artık bir şekilde güzelce iletişim kurun onunla. Başka çare göremiyorum ben.
Çok konuştuk ama basaramiyrz bi noktada geriliyoruz.ben ortamı oldukça kirilkirildigim üzüldüğüm noktaları soyluyrm esimin de kızdığı noktaları artık biliyrm ona göre davraniyrm.

Çok konuştuk ama basaramiyrz bi noktada geriliyoruz.ben ortamı oldukça kirilkirildigim üzüldüğüm noktaları soyluyrm esimin de kızdığı noktaları artık biliyrm ona göre davraniyrm.

Birlikte bir iki günlüğüne de olsa sessiz sakin bir yerlere kaçma şansınız yok mu?

Eşinin tavrı konuşmaları hoş degil. Ama sende altta kalmıyosun. Bence bi tarafın kesinlikle bir yere kdr susması lazım. Sen susmayınca eşin senin zıttına hareketler konusmalar yapıyo. Kezaa sende öyle. Bence sakin olmalısınız. Yuvanızı yıkmayın derim. Cünki seviyo gbi görünüyosunuz biraz inat var o kdr

Eşinin tavrı konuşmaları hoş degil. Ama sende altta kalmıyosun. Bence bi tarafın kesinlikle bir yere kdr susması lazım. Sen susmayınca eşin senin zıttına hareketler konusmalar yapıyo. Kezaa sende öyle. Bence sakin olmalısınız. Yuvanızı yıkmayın derim. Cünki seviyo gbi görünüyosunuz biraz inat var o kdr
Evet bende altta kalmıyorum oda daha itici şekilde konuşuyor o yuzden de mutlu olamiyoruz

yazdıklarının yarısını anlamadım ancak senin de hala hataların olduğu besbelli.
yani bilemiyorum ama ben de erkek olsam sanırım bu ruh halindeki bir kadını çekmem kusura bakma. yazma tarzın bile insanı bunaltıyor
Karışık yazdığımu bende farkettim...wvet benimde çok hatalarım var belki dayanılması zor bi kadın oldum son dönemlerde ama tek başıma bu hale gelmedim elbet esim de hatali

Birinin bana da köprüyü geçene kadar iyi davrandığını, maddi gücünü toparlayana kadar benim imkanlarımdan yararlandığını bilsem ben de huysuzlaşırım. Özellikle erkekler bu durumu daha da fazla gurur meselesi yapmaz mı?

Problemleriniz nedir bilmiyorum ama saygıyı kaybetmişsiniz, bu çok bariz.

Birinin bana da köprüyü geçene kadar iyi davrandığını, maddi gücünü toparlayana kadar benim imkanlarımdan yararlandığını bilsem ben de huysuzlaşırım. Özellikle erkekler bu durumu daha da fazla gurur meselesi yapmaz mı?

Problemleriniz nedir bilmiyorum ama saygıyı kaybetmişsiniz, bu çok bariz.
Öyle faydalanmıyorum bu benim insanlığına yakışmaz esim de bunu biliyor beni kızdırdığı ivin öyle soyluyrm..aksine eşime nazaran tutumlu bi insanımdır eşimi kendimden fazla düşünürüm esim de aslında öyle ama biz saygıyı yitirdik kedi köpek gibiyiz

Back
X