Evliligim

Gozdehfz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
28
0
86
28
Arkadaslar size biswy danismak istiyorum esim uzun zamandir benimle beraber uyumuyo yataga gelmiyo aramizda ozel biseyde yasanmiyor gun icerisinde bi problemimiz yok gayet iyi aramiz 6 aylik hamileyim ne yapacagimiz bilmiyorum cok zoruma gidiyo cok uzuluyorum gel dedigimde de ben orda uyuyamiyorum diyo bi turlu anlayamadim ne sizce aldatiliyo muyum ama oyle bisey de yapmaz iyi taniyorum onu cok caresiz kaldim

Direk sormakda istemiyorum yanina gitmekte zoruma gidiyo uzerine dusmek istemiyorum pek o yuzden

Hamile oldugun icindir Karnin buyudukce tedirgin olmus olabilir .Iliskiden kacmasi neyse de yaninda yatmamasi hos olmamis
Anlatsana hislerini.

Hamileyken rahatsiz etmek istemiyordur belki
Acaba oyle mi ya ben biraz gururluyumdur oyle uzerine dusup sormak gel demek istemiyorum beni istemiyosa ayagina gidip yalvarmis olmak istemiyorum yoksa aldatiyo mu acaba icimi kemiriyo bu soru gelmesi icin napmaliyim

Aldatmıyordur ya.
Aldatsa çaktırmamak için daha cok üstüne düşerdi sanki. Hem bütün gün iyimişsiniz demek ki uykuda bir problem var.
Uykuda dönerken falan sana zarar vereceği tedirginliğiyle uyuyamıyordur belki de.

Acaba oyle mi ya ben biraz gururluyumdur oyle uzerine dusup sormak gel demek istemiyorum beni istemiyosa ayagina gidip yalvarmis olmak istemiyorum yoksa aldatiyo mu acaba icimi kemiriyo bu soru gelmesi icin napmaliyim

Benim eşim ilk hamileligimde de pek yaklasmamisti neden dedigimde hamilesin rahatsiz olursun diyordu. Yine hamileyim aynen pek yaklasmiyor bi ara sordum ayni seyi dedi hamile oldugun icin rahatsiz olursan diye çekiniyorum zorlamak istemiyorum dedi. Bilemiyorum adamın yapisi böyle benim de işime geliyor. Zaten hormonlarım bi anda sıfırlandı.

Hamile oldugun icindir Karnin buyudukce tedirgin olmus olabilir .Iliskiden kacmasi neyse de yaninda yatmamasi hos olmamis
Anlatsana hislerini.
Aslinda yanlis anlamayin ama disariya ciktigimda bi ortama girdigimde direk dikkat ceken herkesin ne kadar guzelsin dedigi biriyim yuzune bakilmiycak pasakli cirkin bi kadin degilim tam tersi herkesin imrendigi bi kadinim esimin boyle yapmasi cok zoruma gidiyo kendimi cok cirkin istenilmiycek birisi gibi hissediyorum cok zoruma gidiyo bogazim dugum dugum oluyo onu terk etmek istiyorum o derece dokunuyo

Tam birlikte olmamasinin sebebini anliyorum ama benimle uyumamasi cok dokunuyo

Bazı erkekler karıları hamile kalınca onu kadınları değil de anne olarak görmeye başlıyorlar.
Cinsel hayat sıkıntı oluyo o yüzden bi süre
Eşinizinde öyle olabilir.

Eşinizle konuşun bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…