Bilmiyorum bi sebep soylemiyor sadece uyuyamiyorum diyo cok zoruma gidiyo cirkin bi kadin da degilim yaniNeden uyuyamıyormuş? Rahatsız oldugu durum ne?
O zamanda ara sira koltukta uyuyodu ama bu ara hic gelmiyohamile kalmadan önce uyuyor muydu?
Acaba oyle mi ya ben biraz gururluyumdur oyle uzerine dusup sormak gel demek istemiyorum beni istemiyosa ayagina gidip yalvarmis olmak istemiyorum yoksa aldatiyo mu acaba icimi kemiriyo bu soru gelmesi icin napmaliyimHamileyken rahatsiz etmek istemiyordur belki
Acaba oyle mi ya ben biraz gururluyumdur oyle uzerine dusup sormak gel demek istemiyorum beni istemiyosa ayagina gidip yalvarmis olmak istemiyorum yoksa aldatiyo mu acaba icimi kemiriyo bu soru gelmesi icin napmaliyim
Aslinda yanlis anlamayin ama disariya ciktigimda bi ortama girdigimde direk dikkat ceken herkesin ne kadar guzelsin dedigi biriyim yuzune bakilmiycak pasakli cirkin bi kadin degilim tam tersi herkesin imrendigi bi kadinim esimin boyle yapmasi cok zoruma gidiyo kendimi cok cirkin istenilmiycek birisi gibi hissediyorum cok zoruma gidiyo bogazim dugum dugum oluyo onu terk etmek istiyorum o derece dokunuyoHamile oldugun icindir Karnin buyudukce tedirgin olmus olabilir .Iliskiden kacmasi neyse de yaninda yatmamasi hos olmamis
Anlatsana hislerini.
Tam birlikte olmamasinin sebebini anliyorum ama benimle uyumamasi cok dokunuyoBenim eşim ilk hamileligimde de pek yaklasmamisti neden dedigimde hamilesin rahatsiz olursun diyordu. Yine hamileyim aynen pek yaklasmiyor bi ara sordum ayni seyi dedi hamile oldugun icin rahatsiz olursan diye çekiniyorum zorlamak istemiyorum dedi. Bilemiyorum adamın yapisi böyle benim de işime geliyor. Zaten hormonlarım bi anda sıfırlandı.
Cekinmiyorum sadece kendimi dusurmek istemiyorumAdamdan çocuk yapmışsın yanımda neden yatmıyorsun diye sormaya çekinip gurur yapıyorsun sende bir hoşsun ayol :))
Cekinmiyorum sadece kendimi dusurmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?