mrh arkadaslr ben yeni üye oldum. sürekli takip ediyorm sizi. benim bi sıkıntm var. 3 aylık evliyim. 1 sene sevgili 3 senede nişanlı kaldık. sonuç olarak 3 ay önce evlendik. nişanlılık dönemimde de çok tartışmalarımız oldu ayrı şehirlerde olduğumuz için. ama hepsinin üstesinden geldik bi şekilde. şu anda evlendik ama sanki bi problem var ona sorsam yok gayet normal hersey diyor ama ben benımle ilgilenmedınını beni önemsemedigini düsünüyorum. ilgi sevgi bekliyorum çoğu zamanda alttan alıyorum ilk adım atan ben oluyorum. kızsam küssem pek oralı da olmuyor sanki. benim çocukluk yaptığımı düşünüyor. büyü artık hemen hemen ilgi gösterilmez diyor. bazen çok üzülüyorum.onun benimle ilgilenmesini üzerime düşmesini istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
yaşlarınız kaç cnm
mrh arkadaslr ben yeni üye oldum. sürekli takip ediyorm sizi. benim bi sıkıntm var. 3 aylık evliyim. 1 sene sevgili 3 senede nişanlı kaldık. sonuç olarak 3 ay önce evlendik. nişanlılık dönemimde de çok tartışmalarımız oldu ayrı şehirlerde olduğumuz için. ama hepsinin üstesinden geldik bi şekilde. şu anda evlendik ama sanki bi problem var ona sorsam yok gayet normal hersey diyor ama ben benımle ilgilenmedınını beni önemsemedigini düsünüyorum. ilgi sevgi bekliyorum çoğu zamanda alttan alıyorum ilk adım atan ben oluyorum. kızsam küssem pek oralı da olmuyor sanki. benim çocukluk yaptığımı düşünüyor. büyü artık hemen hemen ilgi gösterilmez diyor. bazen çok üzülüyorum.onun benimle ilgilenmesini üzerime düşmesini istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
haklısın en iyisi üzerine gitmeden tatlı dille çözmekk:) tabi erkekler tatlı dilden ne kadar anlar bilemem:)Hayatım yeni evli çiftlerin her an muck-muck durumda olmasını bekliyoruz.
Nişanlılık döneminde çok tartışmalarınız olduğuna göre sizden bunu beklememek lazım.Çünkü sen tartışan bir çift olacağınızı bilerek evet dedin bu durumda bence ilgi,sevgi beklentilerini en azından şu aralar azalt ki daha çok tartışma çıkmasın,ilk aylarınız güzel geçsin.
İlgiye,sevgiye yeterli zamanınız var,bir ömür inşallah:))
Sen hanımlığın,ilgin,ev içi becerilerin,tatlı dilin ile... aranızda sevgi bağının oluşmasını sağlayabilirsin.O zamanda istediğin ilgiyi fazlasıyla görürsün diye düşünüyorum.
Hani kızmak,küsmek demişsin... bence artık evli çiftler bunları aşmalı.Kızmadan,küsmeden sorun çözmeye bakmalı.Şimdi küseyim bakalım gönlümü alacak mı testlerini eşin nişanlılıkta geçmiş olmalı ki evlenmişsiniz...:))
Artık evlisiniz.Umarım Allah çok güzel bir evlilik nasip eder.
haklısın en iyisi üzerine gitmeden tatlı dille çözmekk:) tabi erkekler tatlı dilden ne kadar anlar bilemem:)
doğru dıyor sekerım buyu hemen ilk adımı atan hep sen olma ıkı o atsın bır sen at o şimdi 4 yılın ustune aldı ya senı rahata erdı bızde oyle olduk evlılık bı degısık onun da adapte olması gerekıo bunca yıl tek basına yatmıs şimdi yatagında bırı var bu her ne kadar çok mutluluk verıcı bı durum olsada erkekler sasırabılıolar ama bı alışşın evlılıge sen gor ılgıyı bunalırsınmrh arkadaslr ben yeni üye oldum. sürekli takip ediyorm sizi. benim bi sıkıntm var. 3 aylık evliyim. 1 sene sevgili 3 senede nişanlı kaldık. sonuç olarak 3 ay önce evlendik. nişanlılık dönemimde de çok tartışmalarımız oldu ayrı şehirlerde olduğumuz için. ama hepsinin üstesinden geldik bi şekilde. şu anda evlendik ama sanki bi problem var ona sorsam yok gayet normal hersey diyor ama ben benımle ilgilenmedınını beni önemsemedigini düsünüyorum. ilgi sevgi bekliyorum çoğu zamanda alttan alıyorum ilk adım atan ben oluyorum. kızsam küssem pek oralı da olmuyor sanki. benim çocukluk yaptığımı düşünüyor. büyü artık hemen hemen ilgi gösterilmez diyor. bazen çok üzülüyorum.onun benimle ilgilenmesini üzerime düşmesini istiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Üzerine düşmesini istiyorsan sürekli ilgi bekliyorum diye bunu dile getirip onu duyarsızlaştırma. Sen de ilgini kes normal davran anlayıp soracaktır neyin var diye
böyle devam edecek diye korkuyorum. tamam kavgayla tartısmayla asla bi yere varılmaz bende zaten artık tartısmıyorum neden boylesn neden söylesn de demiyorm. ama 2 haftadır yanasmıyo bile bazı konularda. ben yanasacak oluyorm onada izin vermıyor.düzelirmi sizce ben normalmıs gibi tepkisiz kalmaya devam mı edeym arkadaslar..bi süre sonra farkına varırmı
2 haftadırmıı? ve 3 aylık evlisiniz..Sen esini güzell bi takibe al tatlımmm,erkektir sonucta..Nasıl bi sebep oldugunu bilemem ama bişeyler oldugu bellii..
böyle devam edecek diye korkuyorum. tamam kavgayla tartısmayla asla bi yere varılmaz bende zaten artık tartısmıyorum neden boylesn neden söylesn de demiyorm. ama 2 haftadır yanasmıyo bile bazı konularda. ben yanasacak oluyorm onada izin vermıyor.düzelirmi sizce ben normalmıs gibi tepkisiz kalmaya devam mı edeym arkadaslar..bi süre sonra farkına varırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?