Evliliğimde bir sıkıntı var:(

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
mrh arkadaslr ben yeni üye oldum. sürekli takip ediyorm sizi. benim bi sıkıntm var. 3 aylık evliyim. 1 sene sevgili 3 senede nişanlı kaldık. sonuç olarak 3 ay önce evlendik. nişanlılık dönemimde de çok tartışmalarımız oldu ayrı şehirlerde olduğumuz için. ama hepsinin üstesinden geldik bi şekilde. şu anda evlendik ama sanki bi problem var ona sorsam yok gayet normal hersey diyor ama ben benımle ilgilenmedınını beni önemsemedigini düsünüyorum. ilgi sevgi bekliyorum çoğu zamanda alttan alıyorum ilk adım atan ben oluyorum. kızsam küssem pek oralı da olmuyor sanki. benim çocukluk yaptığımı düşünüyor. büyü artık hemen hemen ilgi gösterilmez diyor. bazen çok üzülüyorum.onun benimle ilgilenmesini üzerime düşmesini istiyorum. sizce ne yapmalıyım?

Üzerine düşmesini istiyorsan sürekli ilgi bekliyorum diye bunu dile getirip onu duyarsızlaştırma. Sen de ilgini kes normal davran anlayıp soracaktır neyin var diye

Hayatım yeni evli çiftlerin her an muck-muck durumda olmasını bekliyoruz.
Nişanlılık döneminde çok tartışmalarınız olduğuna göre sizden bunu beklememek lazım.Çünkü sen tartışan bir çift olacağınızı bilerek evet dedin bu durumda bence ilgi,sevgi beklentilerini en azından şu aralar azalt ki daha çok tartışma çıkmasın,ilk aylarınız güzel geçsin.

İlgiye,sevgiye yeterli zamanınız var,bir ömür inşallah:))

Sen hanımlığın,ilgin,ev içi becerilerin,tatlı dilin ile... aranızda sevgi bağının oluşmasını sağlayabilirsin.O zamanda istediğin ilgiyi fazlasıyla görürsün diye düşünüyorum.

Hani kızmak,küsmek demişsin... bence artık evli çiftler bunları aşmalı.Kızmadan,küsmeden sorun çözmeye bakmalı.Şimdi küseyim bakalım gönlümü alacak mı testlerini eşin nişanlılıkta geçmiş olmalı ki evlenmişsiniz...:))

Artık evlisiniz.Umarım Allah çok güzel bir evlilik nasip eder.

Uzun bi nşanlılık dönemi yaşamışsınız belki yorulmuştur. Üstüne gitme kendi haline bırak. Genelde bayanlarda olur bu ama evlilik hayatına daha adapte olamamıştır. Sende üzerine düşmezsen zamanla bu durumu atlatırsınız

Aynısını ben de yaşamıştım.Hatta buna benzer bir konu açmıştım.Ne çok üzülürdüm ilk zamanlar büyü bozuldu diye.
Sonra başka başka sıkıntılarımız oldu.Eşim görevli yurt dışına gitmek zorunda kaldı.Ben onun aldığı nefesi bile öyle çok özledim ki...
O ilk başlarda kafama taktığım şeyler kıl tüymüş.Bana bu güzel günlerinin kıymetini bil demişlerdi.Ne demek istediklerini sonradan anladım.Lütfen ufak tefek şeyleri kocaman yapma.İlk zamanlar bir depresyon hali oluyor kadınlar da.Bu mu evlilik diyorsun.Alışma süresi.Ama geçiyor.HAyatı kendine zehir etme.

Bana göre ilgisiz davranmasının normal karşılanacak bir tarafı yok.
Sende çok üstüne düşme ama tartışmada.
Bir süre sonra o neden böylesin diye geldiğinde sen bana ilgisizsin benim de ilgi göstermemden hoşlanmadığını düşündüm fln de.
Şuan eksikliğini hissettiğin şeyi ben hep hissediyorum fln..
Elbet çözüme kavuşur,anlar.

haklısın en iyisi üzerine gitmeden tatlı dille çözmekk:) tabi erkekler tatlı dilden ne kadar anlar bilemem:)

haklısın en iyisi üzerine gitmeden tatlı dille çözmekk:) tabi erkekler tatlı dilden ne kadar anlar bilemem:)

Hayatım ortada ciddi bir sorun olsa(Allah korusun) ve derdini anlatamasan o zaman elbette hangi dilden anlıyorsa öyle konuş derim.Kimi zaman sert ifadelerde gerekir.Ama cicim aylarında:)) değil.

Şimdi güzel anılar biriktirin ki ileride ikinizde bunaldığınızda bu günleri düşünüp kalbinizi yumuşatabilin yoksa biz ilk günlerde de böyle kavga ederdik demeyin,inşallah.

doğru dıyor sekerım buyu hemen ilk adımı atan hep sen olma ıkı o atsın bır sen at o şimdi 4 yılın ustune aldı ya senı rahata erdı bızde oyle olduk evlılık bı degısık onun da adapte olması gerekıo bunca yıl tek basına yatmıs şimdi yatagında bırı var bu her ne kadar çok mutluluk verıcı bı durum olsada erkekler sasırabılıolar ama bı alışşın evlılıge sen gor ılgıyı bunalırsın

Üzerine düşmesini istiyorsan sürekli ilgi bekliyorum diye bunu dile getirip onu duyarsızlaştırma. Sen de ilgini kes normal davran anlayıp soracaktır neyin var diye

bende sana katılıyorum, ilgi beklemek normaldirde çokta ilgi bekliyorum diye bunu belli etmek bana saçma geldi. önmeli olan anlaşmak bence.
bende nişanlıyım ama aşırı ilgi bekleyen biri değilim. evlenince ilgiyi ben kendim elde ederim diye düşünüyorum. bekliycez baklaım allah hepimizin yardımcısı olsun.
ama büyü artık demesi filan, bence davranışlarınızı değiştiirn konuyu açan arkadaşa söylüyorum. başka bi yönden yaklaşmaya çalışın.

böyle devam edecek diye korkuyorum. tamam kavgayla tartısmayla asla bi yere varılmaz bende zaten artık tartısmıyorum neden boylesn neden söylesn de demiyorm. ama 2 haftadır yanasmıyo bile bazı konularda. ben yanasacak oluyorm onada izin vermıyor.düzelirmi sizce ben normalmıs gibi tepkisiz kalmaya devam mı edeym arkadaslar..bi süre sonra farkına varırmı

Bende 6 aylık evliyim bende oluyorum bazen öyle eşim çok aşırı ilgilidir bazen eksilttiği zaman küserim bendee :) ama sen alttan aldıgın için öyle oluyo bence,sende azalt ilgini biraz o yanaşır sana ilgi gösterir..Kadınız sonucta arada cocuklasmaya,sımartılmaya ihtiyacımız var

2 haftadırmıı? ve 3 aylık evlisiniz..Sen esini güzell bi takibe al tatlımmm,erkektir sonucta..Nasıl bi sebep oldugunu bilemem ama bişeyler oldugu bellii..

2 haftadırmıı? ve 3 aylık evlisiniz..Sen esini güzell bi takibe al tatlımmm,erkektir sonucta..Nasıl bi sebep oldugunu bilemem ama bişeyler oldugu bellii..

aklıma kötü seyler getirmedm hic o konuyla ilgili. esimde bende özel sektörde calsoyrz. evimz kira o hep doğru düzgün bi iiş yapmak istiyo kendı bi iş yapmak istiyor ev almayı da dusunuyorz hep onlara kafa yoruyor. bende üzerine gitmek istemiyorrm ama gercekten skılmaya basladm bu durumdan

Tatlım bende ilk evlendiğimde böyle trip atardım( hala atıyorum gerçi )sen eşine nişanlılık döneminden farklı davranacaksın ona bebeğinmiş gibi davran herkesten önce o gelsin o zaman oda sana o şekilde davranmaya başlıyor evlilik daha çok yeni ya birbirinize alışacaksınız rahat ol herşeyide uzatma:)

Yazdıklarını okudum. Biz bayanlar maalesef erkeklerden inan ki çok farklı yaratılmışız. Sana 2 kitap okumanı tavsiye ediyorum ben okudum.
İkisininde yazarı John Grey.
1. kitap: Erkekler marstan Kadınlar Venüsten,
2.kitap: Mars ve Venüs yatak odasında.

Tam olarak uygulayamasak da iyi geliyor okumak.

Bence eşinle açık açık konuşmalısın. En büyük tepki tepkisizliktir derler ama bu laf anlayana tabii. Ne kadar da karı koca olsanız artık birer can olsanız insanın zoruna gidiyor tabi. Sen eşine yaklaşıyorsun ve eşin seni istemiyor böyle olaylara çok üzülüyorum. Bence al karşına ve konuş. Acaba bir derdi mi ya da bi,r sıkıntısı mı var? Yoksa sana kızdı mı acaba bir sebepten ötürü. Açık açık konuşmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…