evliligimde mutsuzum

raer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
9
0
1
37
Slm arkadaslar. .. suan yeni üye oldum.. dogru yerdemiyim bilmiyorum. Türkcem az zayif o yüzen kusura bakmayin.
ben 3 senedir evliyim, 27 yasindayim ve 1 yasinda cocugum var. Evlendigimin ilk haftasinda kocam bir kac altinlarimi calip oyun -otamatige vermis. Zamanla hastalik olmus. Evlenmeden önce biliyordum ama bana otamatigi biraktigini söylemisti ailesi. Inandim evlendim. Esimi af etim ama icimde hep bi süpe oldu. Zamanla para ve altinlarimin hepsini caldi. Hep af etim. Cünkü korktum ayrilmaktan. Aramizda saygi hic kalmadi. Cok kavgalarimiz oldu. Benim icimde ne sevgi ne saygi kaldi. Bazen biri gelsede dövse diyorum icimden. Esimden nefret etigim zamanlarda cok oldu. Aslinda iyi bir insan. Ama cok sorumsuz. ve para derdi cok. esimle beraber bir yere gidemiyorum. Yani gülüp eylenemiyorum onunla. Beni sevdigini biliyorum ama. Zaten beni sevmesini cok sevdimde evlendi.. ama asik bastan beri degildim. simdi ne yapaliyim? Ortada birde cocuk var. Babasizda yasamasini istemiyorum. Ama asiri mutsuzum.

Slm arkadaslar. .. suan yeni üye oldum.. dogru yerdemiyim bilmiyorum. Türkcem az zayif o yüzen kusura bakmayin.
ben 3 senedir evliyim, 27 yasindayim ve 1 yasinda cocugum var. Evlendigimin ilk haftasinda kocam bir kac altinlarimi calip oyun -otamatige vermis. Zamanla hastalik olmus. Evlenmeden önce biliyordum ama bana otamatigi biraktigini söylemisti ailesi. Inandim evlendim. Esimi af etim ama icimde hep bi süpe oldu. Zamanla para ve altinlarimin hepsini caldi. Hep af etim. Cünkü korktum ayrilmaktan. Aramizda saygi hic kalmadi. Cok kavgalarimiz oldu. Benim icimde ne sevgi ne saygi kaldi. Bazen biri gelsede dövse diyorum icimden. Esimden nefret etigim zamanlarda cok oldu. Aslinda iyi bir insan. Ama cok sorumsuz. ve para derdi cok. esimle beraber bir yere gidemiyorum. Yani gülüp eylenemiyorum onunla. Beni sevdigini biliyorum ama. Zaten beni sevmesini cok sevdimde evlendi.. ama asik bastan beri degildim. simdi ne yapaliyim? Ortada birde cocuk var. Babasizda yasamasini istemiyorum. Ama asiri mutsuzum.

Eşinizle konuşun cok istedigi birsey icin para biriktireceginizi ve onun kumbaraniza duzenli para atmasini isteyin. Ama cok istedigi bisey olmali. Ve konusarak oyundan vazgecirmeyi deneyin kavgayla degil guzellikle. Baktiniz olmuyor bosanmak istedginizi soyleyin. Cnku bu oynlar başa bela. Benim esimde idda bagimlisiydi ama 4 buyuk kavgadan sinra birakti çok şükür

Eşinizle konuşun cok istedigi birsey icin para biriktireceginizi ve onun kumbaraniza duzenli para atmasini isteyin. Ama cok istedigi bisey olmali. Ve konusarak oyundan vazgecirmeyi deneyin kavgayla degil guzellikle. Baktiniz olmuyor bosanmak istedginizi soyleyin. Cnku bu oynlar başa bela. Benim esimde idda bagimlisiydi ama 4 buyuk kavgadan sinra birakti çok şükür
Benim esimde iddaa oynuyor surekli konusuyorum bir ise yaramıyor :(

Diyorum cocugumuzun rızkını kumara yatırma fln yok ne yazikki devam ediyor bnde 1.5. Yillk evliyim birakip gidemiyorum ailem cok üzüleck ne yapacagimi bilmiyrm

Altın çalmak oyuna yatırmak
Sorumsuzluk göklerde maşallah

Evde boyle bi adam varken para , altin vs evde mi sakliyordunuz?
Dügüne gidecektim bankadan altinlari almiszim ve onlar giti. Parayi sakliyorum. Saklafigim yerden bulup aliyor

Benim esimde iddaa oynuyor surekli konusuyorum bir ise yaramıyor :KK43:

Canim ben cok konustum guzellikle tamam dedi. Sonra 1 kere evden kovdum 3 kere de baya kavga ettik ama oyle boyle degil. Konu idda olunca cirkinlesti yakalandigi icin suç bastirdi en son bidaha yakalarsam bosanma evi terketme kovma flan degil direk kendime yeni arkadaslar edinicem ve yakaladigimi da belli etmicem dedim. Tirsti yaptigim ayip biliyorum ama blof yaptm. Yapacagimi da bilir gozum kara yemin verdim cnku zor oldu ama birakti cooook şükürrr...

Dügüne gidecektim bankadan altinlari almiszim ve onlar giti. Parayi sakliyorum. Saklafigim yerden bulup aliyor
Ama siz kediye ciger emanet ediyosunuz. Bankaya yatirin , dugune gidecekseniz üzerinizde tasiyin. Bulur alir tabi bagimli olmus sonucta.

Canim ben cok konustum guzellikle tamam dedi. Sonra 1 kere evden kovdum 3 kere de baya kavga ettik ama oyle boyle degil. Konu idda olunca cirkinlesti yakalandigi icin suç bastirdi en son bidaha yakalarsam bosanma evi terketme kovma flan degil direk kendime yeni arkadaslar edinicem ve yakaladigimi da belli etmicem dedim. Tirsti yaptigim ayip biliyorum ama blof yaptm. Yapacagimi da bilir gozum kara yemin verdim cnku zor oldu ama birakti cooook şükürrr...[/Q
İnsallah benim esimde bırakır

Benim babamda bizimle fazla ilgolenmedi annemden bosandi. Babasiz vok kötü birsey. Tedaviye gidelim dedim 2 kere gitti... nirKtim kumari dedi. Tabi inanmiyorum. Evden ciktigi vakit hep onu dünüyorum. Kahveye gidiyorum diyor. Evde sikiliyorum diyor. Evdede tutiyorum

Hayir diyor ama parasina sahop cikamiyor. Hep umuyorum oynamasin diye

Kavga ederek , bağırıp çağırarak, ya da ona inanmadığınızı söyleyerek değil ama güzel güzel konuşarak anlaşmayı deneyin önce.
Olmuş artık ama önce destek olun hemen boşanalım demeyin. O oyunlar çok lanet. Çok arkadaşım oldu öyle elimde değil falan diyen. Ya ben bile bir ara iddia oynamadım duramazdım. Benim ki para kazanmak için değildi öyle zevk için , hani küçük miktarlar ama oynamadım da duramıyordum. Arkadaşım oyun oynamamak için borca girdi düşün. Bence ona destek olun ilk önce. Baktınız olmuyor o zaman düşünün ayrılmayı. Vermeyin eline para onda kalsın olmaz mı.

Kavga etigimiz zaman haliyle cok küfürdr etim. Ailesine kendi aileme söyledim. Sagolsun esimin ailesi bize hep sahip cikti. Baskalari olsa yapmaz mesela. Kira, cocuma esya, ev icin alis veris,....vs.

Back
X